tellwe.com'da bakılan fallar!

Sezgi bana da çıkmadı. anda da edebi hikaye yazar tarzda yazmıştı. saçma sapan betimlemeler. falından hiç hoşlanmamıştım zaten çıkmadı.
aynen hikaye gibi falini okuyunca insan bir hos oluyor. benim falim cok olumluydu ama çıkmadı. dedigi hicbir gelismeyi yasamadim. isterdim sezginin anlattigi guzel masalim gercek olsun :)) ellinde çicekler kapımda sırılsıklam :))

Sezgi bana da çıkmadı. anda da edebi hikaye yazar tarzda yazmıştı. saçma sapan betimlemeler. falından hiç hoşlanmamıştım zaten çıkmadı.

Size yine olumlu ve pembe konuşmuş bana olumsuz olduğu halde çikmadi sıkmayin caninizi kizlar bu pstlayan ne ilk ne de son falimiz :)))

benim sezgiye attığım falla daha sonra aradan 2-3 hafta sonra bergüzara attığım fallar neredeyse aynı geldi cok sasırmıstım, bir nevi teyit etmiş gibi oldum.

Size yine olumlu ve pembe konuşmuş bana olumsuz olduğu halde çikmadi sıkmayin caninizi kizlar bu pstlayan ne ilk ne de son falimiz :)))
bana falı olumsuzdu canım ama o ağdalı edebi masalsı tarzından iğrendim. balık burcuyum ama beni bile itti o yazıları.

Sabah yollamış bana yeni yazabilme fırsatım oldu. Ağdalı, edebi bir anlatım yoktu sanırım bu konuda düzeltmiş kendini. Gayet uzun bir yorumda bulunmuş ayrıca. Geçmişi ve şu anı nokta atışlı bildiği çok şey oldu. Gelecek içinde söylediği şeyler umarım geçmiş ve andaki gibi tutar. 35₺’ya ben beğendim açıkçası, özenilip bakılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…