- 10 Şubat 2018
- 145
- 97
- 28
- 34
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #21.481
Sezgi’yi bekleyenlere bugün bakmaya yeniden başlıyor kızlar haberiniz olsun
Bana patladi sezgi gorusmeyeceksin dedigi adamla kontagim kesilmedi vadeler hep patladi faloni tutmus sayamiyorumBaktı mı canım sana?
Canım ben fal bakımınızla ilgili bilgi alabilir miyim dedim öyle ilerledi süreçKizlar sezginin mailini bana da atar misiniz ?
Bide bu olay nasil oluyor fal baktirmak istiyorum diye mail mi atiyirum anlatabilir misiniz :)
Hadi ya. Bana hala bir yorumda bulunmadı nolur bilmiyorum o yüzdenBana patladi sezgi gorusmeyeceksin dedigi adamla kontagim kesilmedi vadeler hep patladi faloni tutmus sayamiyorum
Fala iyi bakiyor genede cikma potansiyeli var bakalimHadi ya. Bana hala bir yorumda bulunmadı nolur bilmiyorum o yüzden
aynen hikaye gibiSezgi bana da çıkmadı. anda da edebi hikaye yazar tarzda yazmıştı. saçma sapan betimlemeler. falından hiç hoşlanmamıştım zaten çıkmadı.
Sezgi bana da çıkmadı. anda da edebi hikaye yazar tarzda yazmıştı. saçma sapan betimlemeler. falından hiç hoşlanmamıştım zaten çıkmadı.
Size yine olumlu ve pembe konuşmuş bana olumsuz olduğu halde çikmadi sıkmayin caninizi kizlar bu pstlayan ne ilk ne de son falimiz :)))aynen hikaye gibifalini okuyunca insan bir hos oluyor. benim falim cok olumluydu ama çıkmadı. dedigi hicbir gelismeyi yasamadim. isterdim sezginin anlattigi guzel masalim gercek olsun :)) ellinde çicekler kapımda sırılsıklam :))
bana falı olumsuzdu canım ama o ağdalı edebi masalsı tarzından iğrendim. balık burcuyum ama beni bile itti o yazıları.Size yine olumlu ve pembe konuşmuş bana olumsuz olduğu halde çikmadi sıkmayin caninizi kizlar bu pstlayan ne ilk ne de son falimiz :)))
benim bildiğim kadarı ile mail ile bakıyor sitede değil..
Aynen bana da resmen hikaye yazmis gecen senelerde bakmisti binnazdayken o zaman da sasirmistim nasil begeniloyor diye simdi de sasiriyorum hic bir tane tutan sey yok benle.Bana patladi sezgi gorusmeyeceksin dedigi adamla kontagim kesilmedi vadeler hep patladi faloni tutmus sayamiyorum
Aynen bana da resmen hikaye yazmis gecen senelerde bakmisti binnazdayken o zaman da sasirmistim nasil begeniloyor diye simdi de sasiriyorum hic bir tane tutan sey yok benle.
Evet genelde iade ediyor diye biliyorum benim yıldıznameyide iade etmiştiBu yesilcingene hep iade mi ediyor falları?Olumlu olumsuz bir enerji alamadim demis.
Daha önce de bir çok kişi iade ediyor felan demişti burda.Evet genelde iade ediyor diye biliyorum benim yıldıznameyide iade etmişti
Derin’i yeni duydumMail ile bakan Derin zihin mi okuyor acaba? Ben ne düşündüysem söylemiş zamanında. Gelecekle ilgili dedikleri olmamış ama anı falan iyi bilmiş. Anı teyit etme imkanım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?