- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #21.521
Evet ya bana da geldi az önce yiramire attım yine ama çok sıra varBanu’ya mı atsam napsam kriz geldi mi gitmiyor
Kimi övsek burada sıra oluyor zatenEvet ya bana da geldi az önce yiramire attım yine ama çok sıra var
Anladım canım inşallah senin için hayırlı olur.Yiramir’in değişik bir tarzı var. Banada motto falan vermişti ama ipleri bana bırakmıştı. Sen güçlü olursan düzelecek her şey dedi üstüne basa basa
İnşallah canım senin içinde öyle olur. Soru kısmında da mı yuvarladı?Anladım canım inşallah senin için hayırlı olur.
Kıza düşük puan vermek istemiyorum. Bu bünye daha nice fallar gördü geçirdi.
Aynen yaKimi övsek burada sıra oluyor zaten
Benim fal 4 günde geldiAynen ya
Soru sormadım tekrar yaaa ben fala anlam veremedim, atayım sana.İnşallah canım senin içinde öyle olur. Soru kısmında da mı yuvarladı?
Benim önceki de öyle olmuştu. On bir kişi dört günde ancak gelmişti. Şimdi bir hafta sürer sanırım :)Benim fal 4 günde geldi
Vallah kimi övsek işine yarıyo o yorumcununBenim önceki de öyle olmuştu. On bir kişi dört günde ancak gelmişti. Şimdi bir hafta sürer sanırım :)
Banu biraz rahatsizmis sanirim.Banu’ya mı atsam napsam kriz geldi mi gitmiyor
Bakamam mi dediBanu biraz rahatsizmis sanirim.
Nerede yazmış ona yollamıştım şans işteBanu biraz rahatsizmis sanirim.
Yok cnm bugün hiç girmedi, yorumlarda da geçmiş olsun dileyenler var. Popülerliği arttığından beri hergun girip bakar, çok nadirdir böyle, demek ki ıyi hissetmiyor gerçekten.Bakamam mi dedi
Bana yazar mısın rica etsem özelden çok merak ettim :)Kızlar birine baktırdım ben 2 ay evvel falalemde kahve attım şimdi dinlendim falı resmen yaşamışım. Bende tutmuş cidden bu. Reklam olmasın isim vermiyorum burdan ama bilmiş
Yok cnm bugün hiç girmedi, yorumlarda da geçmiş olsun dileyenler var. Popülerliği arttığından beri hergun girip bakar, çok nadirdir böyle, demek ki ıyi hissetmiyor gerçekten.
Bana yazar mısın rica etsem özelden çok merak ettim :)
Kızlar birine baktırdım ben 2 ay evvel falalemde kahve attım şimdi dinlendim falı resmen yaşamışım. Bende tutmuş cidden bu. Reklam olmasın isim vermiyorum burdan ama bilmiş
Canım madem kadın silmiş profilini, buraya yazayım, Leyla’ydıbanada özelden yazabilirmisin rica etsem bende oradan bi kaç yorumcudan yorum aldım ama belki ondanda almışımdır :)
Aynen bugün hiç girmedi. Ne diyelim sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?