- 4 Mart 2017
- 9.241
- 2.109
- 153
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #21.581
Bu kisiye baktirmadim ama milyon tane fal baktirmis biri okarak falcilarim olumsuz kehanetlerini kendimizde gerceklestirebiliyoruz
Fali devamli okuma hatta silip unut. Bunun sana bir faydasi olmayacak tekrar bakarak moral bozmaktan baska bir sey degil ayrica cikacagi garanti mi .. yani lutfen uzulme
tesekkur ederim kizlar haklisiniz tabii ki ama elimde olmadan bi umutsuzluga kapilip uzuldum düşünmemeye caliscamÜzülme canim,onun adı fake falcilar arasında geçmişti yanlış hatırlamıyorsam.Boyle olmasa bile kafana takmaya değmez,hangi baktirdigim fal tam anlamıyla çıktı ki?
Ben taracaya katina atmıştım. Iyiydi. Ayna falını bilmiyorum amaÇok Teşekkürler.çok dikkatimi çekmişti.baktirmayayim öyleyse
Sana şunu söyleyeyim ben de beğendiğim ve mantıklı konuşuyor dediğim bir falcı yüzünden bir seyleri kestirip attım pisman oldum sonra. Karşımdaki kisi de anlamadı ne olduğunu iyi gibi giderken yani kendimi aptal gibi hissediyorumtesekkur ederim kizlar haklisiniz tabii ki ama elimde olmadan bi umutsuzluga kapilip uzuldum düşünmemeye caliscam
Dinleme kuzum, sen sadece kendini dinle. Pişmanlık yaşayacaksan da kendinden gelsin, başkaları yüzünden olmasınSana şunu söyleyeyim ben de beğendiğim ve mantıklı konuşuyor dediğim bir falcı yüzünden bir seyleri kestirip attım pisman oldum sonra. Karşımdaki kisi de anlamadı ne olduğunu iyi gibi giderken yani kendimi aptal gibi hissediyorum
Benimki 5 günde geldi canım sabır...yiramir e fal atan var mı çıldırcam ya hiç bakmıyor sıra ilerlemiyornasıldı sevdiniz mi falını. fakirliğin gözü kör olsun
yuh uhuhu kacıncı sıradaydınBenimki 5 günde geldi canım sabır...
çok teşekkür ederim bana moral oldunuz, cok haklisiniz kendimi toparlayacagim yine elimden gelen cabayi verecegim iyi ki yazdiniz :))selam, bu başlığa yazmasam da bu aralar baya takip ediyorum. medyumcetine tarot göndermiştim bir durum için ve kartlar gerçekten çok olumsuz çıkmıştı. kendisi de olmayacak gibi gözüküyor ama olumsuz düşünerek çektiysen bundan kaynaklanabilir yine de çabala demişti. hiç o fala odaklanmadım elimden gelenin en iyisinin yapmaya çalıştım ve sonuç olumlu oldu :) diyebileceğim kişinin kesinlikle kendi düşünceleri ve çabası durumu çok etkiliyor. 10 kişiye baktırsanız yarısı olumlu yarısı olumsuz yorum yapar. bu yüzden bence çok takılmayın ve yapabileceğinizin en iyisine odaklanın.
angelmiracle sizin için yazdım fakat alıntılamayı beceremedim unutmuşum :))
çabada olsa olmayan şey yine olmuyor.selam, bu başlığa yazmasam da bu aralar baya takip ediyorum. medyumcetine tarot göndermiştim bir durum için ve kartlar gerçekten çok olumsuz çıkmıştı. kendisi de olmayacak gibi gözüküyor ama olumsuz düşünerek çektiysen bundan kaynaklanabilir yine de çabala demişti. hiç o fala odaklanmadım elimden gelenin en iyisinin yapmaya çalıştım ve sonuç olumlu oldu :) diyebileceğim kişinin kesinlikle kendi düşünceleri ve çabası durumu çok etkiliyor. 10 kişiye baktırsanız yarısı olumlu yarısı olumsuz yorum yapar. bu yüzden bence çok takılmayın ve yapabileceğinizin en iyisine odaklanın.
Haklısın canım bundan sonra öyle yapicamDinleme kuzum, sen sadece kendini dinle. Pişmanlık yaşayacaksan da kendinden gelsin, başkaları yüzünden olmasın
Ben sevdim yalnız vade falan vermemişti. Durum analizi yapmıştı. Ve gerçekten o fiyata cok da uzun bir fal göndermişti. Emek vermiş belli. Sorulara da hemen dönüyor ve yine uzun uzun cevap veriyor. Söyledikleri de doğruydu. Yalnız sıra cok zor ilerliyor isteyiramir e fal atan var mı çıldırcam ya hiç bakmıyor sıra ilerlemiyornasıldı sevdiniz mi falını. fakirliğin gözü kör olsun
Medyum çetin bana da çok olumsuz konuştu. Bir de sanırım hislerinden cok kartları tek tek yorumluyor sadeceselam, bu başlığa yazmasam da bu aralar baya takip ediyorum. medyumcetine tarot göndermiştim bir durum için ve kartlar gerçekten çok olumsuz çıkmıştı. kendisi de olmayacak gibi gözüküyor ama olumsuz düşünerek çektiysen bundan kaynaklanabilir yine de çabala demişti. hiç o fala odaklanmadım elimden gelenin en iyisinin yapmaya çalıştım ve sonuç olumlu oldu :) diyebileceğim kişinin kesinlikle kendi düşünceleri ve çabası durumu çok etkiliyor. 10 kişiye baktırsanız yarısı olumlu yarısı olumsuz yorum yapar. bu yüzden bence çok takılmayın ve yapabileceğinizin en iyisine odaklanın.
Merhaba medyum cetinin falini beyendiniz mi benim üç tane falım var onun yorumundan ama henüz bir gelişme yok onun dediği gibi teyit edemeyeceğim şeyler de varselam, bu başlığa yazmasam da bu aralar baya takip ediyorum. medyumcetine tarot göndermiştim bir durum için ve kartlar gerçekten çok olumsuz çıkmıştı. kendisi de olmayacak gibi gözüküyor ama olumsuz düşünerek çektiysen bundan kaynaklanabilir yine de çabala demişti. hiç o fala odaklanmadım elimden gelenin en iyisinin yapmaya çalıştım ve sonuç olumlu oldu :) diyebileceğim kişinin kesinlikle kendi düşünceleri ve çabası durumu çok etkiliyor. 10 kişiye baktırsanız yarısı olumlu yarısı olumsuz yorum yapar. bu yüzden bence çok takılmayın ve yapabileceğinizin en iyisine odaklanın.
Nakta bence bu konuda en iyisişöyle varlığı olan beyni okuyan falcı öneriniz var mı? gelecek bilen aramıyor kimse bilemez zaten bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?