tellwe.com'da bakılan fallar!

Üzülme canim,onun adı fake falcilar arasında geçmişti yanlış hatırlamıyorsam.Boyle olmasa bile kafana takmaya değmez,hangi baktirdigim fal tam anlamıyla çıktı ki?
tesekkur ederim kizlar haklisiniz tabii ki ama elimde olmadan bi umutsuzluga kapilip uzuldum düşünmemeye caliscam

tesekkur ederim kizlar haklisiniz tabii ki ama elimde olmadan bi umutsuzluga kapilip uzuldum düşünmemeye caliscam
Sana şunu söyleyeyim ben de beğendiğim ve mantıklı konuşuyor dediğim bir falcı yüzünden bir seyleri kestirip attım pisman oldum sonra. Karşımdaki kisi de anlamadı ne olduğunu iyi gibi giderken yani kendimi aptal gibi hissediyorum

Benim kredilerim kaldı onları tüketmek için kullanıyorum, beyazçingeneye fal attım öylesine
100 kelime geldi 15 Dakkikada...
Pehhhh

Dinleme kuzum, sen sadece kendini dinle. Pişmanlık yaşayacaksan da kendinden gelsin, başkaları yüzünden olmasın

selam, bu başlığa yazmasam da bu aralar baya takip ediyorum. medyumcetine tarot göndermiştim bir durum için ve kartlar gerçekten çok olumsuz çıkmıştı. kendisi de olmayacak gibi gözüküyor ama olumsuz düşünerek çektiysen bundan kaynaklanabilir yine de çabala demişti. hiç o fala odaklanmadım elimden gelenin en iyisinin yapmaya çalıştım ve sonuç olumlu oldu :) diyebileceğim kişinin kesinlikle kendi düşünceleri ve çabası durumu çok etkiliyor. 10 kişiye baktırsanız yarısı olumlu yarısı olumsuz yorum yapar. bu yüzden bence çok takılmayın ve yapabileceğinizin en iyisine odaklanın.

angelmiracle sizin için yazdım fakat alıntılamayı beceremedim unutmuşum :))

çok teşekkür ederim bana moral oldunuz, cok haklisiniz kendimi toparlayacagim yine elimden gelen cabayi verecegim iyi ki yazdiniz :))

çabada olsa olmayan şey yine olmuyor.
bununda bilincinde olmalı insan. bu riskide göz önüne alıp ona göre zaman harcamalı birisi için.
ben mesela senelerimi verdim ferhat gibi dağ deldim mecnun gibi delirip çöllere düştüm. hiç düşünmeden hep verdim almadan karşımdaki insana. sonuç hayal kırıklığı yaptığım her şey çöp oldu. oyüzden bi erkeğin peşinde koşmayın. bırakın sizin peşinde koşandan sizde hoşlanıyorsanız başlayın ilişkiye. yoksa zaman her şey elden gidiyor olan sana oluyor. geleceği kimse billemez ama insan kimden kendine köy kasaba olamayacağını bilebiliyor başlangıçta ama karşısındakine inanmak istiyor denemek istiyor ve hiçbir erkeğin umrunda da değilsiniz hepsi kendi çıkarı mutluluğunda. karşısındakine ne zarar vericek ne üzücek umrunda değil oyüzden biz kızlar olarak kendimizi düşünerek hareket etmeliyiz. yoksa bunu ananızdan emdiğiniz süt burnunuzdan gelerek öğreniyorsunuz ama öğreniyorsunuz.

yiramir e fal atan var mı çıldırcam ya hiç bakmıyor sıra ilerlemiyor nasıldı sevdiniz mi falını. fakirliğin gözü kör olsun
Ben sevdim yalnız vade falan vermemişti. Durum analizi yapmıştı. Ve gerçekten o fiyata cok da uzun bir fal göndermişti. Emek vermiş belli. Sorulara da hemen dönüyor ve yine uzun uzun cevap veriyor. Söyledikleri de doğruydu. Yalnız sıra cok zor ilerliyor iste

Medyum çetin bana da çok olumsuz konuştu. Bir de sanırım hislerinden cok kartları tek tek yorumluyor sadece

Gizemli efsun ve olivianayi da beğendim ben. Denemek isteyen varsa diye söylüyorum. Yalnız gizemliefsun faldan sonra soruma cevap vermedi. Sayfasında da böyle yorumlar almis. Falı iyiydi ama.

Merhaba medyum cetinin falini beyendiniz mi benim üç tane falım var onun yorumundan ama henüz bir gelişme yok onun dediği gibi teyit edemeyeceğim şeyler de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…