tellwe.com'da bakılan fallar!

Fotogr
Bana kaç yaşlarında olduğunu söylemişti. Kendi fotoğrafı olmayabilir. Eğer oysa gerçekten çok değişik :)

Bu yiramiri bir gaftadır bekliyorum nerdeyse. Bütün sabahtan itibaren falda ama bir kişi ilerlemiyor. Şaka gibi

purplemoon'a baktiran oldu mu?
bu kisi benim uzun zamandir baktirdigim ve anda iyi oldugunu düşündüğüm guzel analiz yaptigini dusundugum ayrica enerjisini begendigim bir falciydi. olaylar onun dedigi sekilde ilerliyordu genelde ama hep de olumsuz konusan bir falci. hangi konuyla ilgili fal atmissam olumsuz konuşmuş ve tesaduf mu bilemem hepsi de olumsuz gitmis.

gelin görün ki dun yine fal attim 3. siradaydim fali attigimda falda diye gozukmesine ragmen 6 saat sonra falim geldi bu surec icinde cevrimdisi gozukmesi hep falda diye gözüktü. 1. siraya geldigikten 1bucuk 2 saat sonra anca falım geldi beklerken sabrim bitmisti iptal etmeyi dusundum ama suan bakıyorsa emeğe ayıp olur diye bekledim

yorumum geldi, kahve+tarot olmasına ragmen bana yuzeysel orta uzunlukta genelgecer bir yorum gönderdi iade hakkim dolmus iade de alamadim, ustune ustluk cok olumsuz konusmus ve gercekten o kadar uzuldum ki dun geceden beri bunalimdayim resmen. fal diyip gecmek istiyorum, belki bana sira geldiginde enerjisi dusmustu falciyi suclamak istemiyorum kotulemek de degil amacim.
sadece baktirip dediklerinin tutarli ilerlediği kisiler oldu mu? yoksa tamamen dediginin tersi mi yasandi? benimle paylaşırsanız cok sevinirim

Bu kisiye baktirmadim ama milyon tane fal baktirmis biri okarak falcilarim olumsuz kehanetlerini kendimizde gerceklestirebiliyoruz
Fali devamli okuma hatta silip unut. Bunun sana bir faydasi olmayacak tekrar bakarak moral bozmaktan baska bir sey degil ayrica cikacagi garanti mi .. yani lutfen uzulme

Üzülme canim,onun adı fake falcilar arasında geçmişti yanlış hatırlamıyorsam.Boyle olmasa bile kafana takmaya değmez,hangi baktirdigim fal tam anlamıyla çıktı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…