tellwe.com'da bakılan fallar!

sardunya0 ıptal ettm yok banuyilmaz a attım katina özeeelden önerince. çatlıcam. ıyıce fal batagına battım bırakmıstım oysakii offff
Ben onermistim evet,ben de Tellwe de çok fal baktirdim ve beni en çok tatmin eden bugün baktirdigim fal oldu o yüzden siz de zihin okuyan biri dediğiniz için önerdiği,özelden onerdim çünkü daha önce de burda bir kaç isim söylediğm için reklamcı konumuna dustum,özelden konuştuğum bir arkadaş var di ayrıca onunla konuştuğumuz bir isim de bu akşam burda bı kaç kez geçti oysa ki özelden konuşmuştuk ve o arkadaş önermişti,sanki ben boyle burda birilerine özelden birilerini önerip reklam yapiyormususum gibi bir izlenim oluşmasını ve zan altında kalmayı istemiyorum.Bir daha kimseyi önermeyi düşünmüyorum burdan çünkü krndimi kötü hissettim su anda.Kendinize iyi bakın arkadaşlar,bundan sonra uzaktan takip etmeyi düşünüyorum konuyu.

canım benim nolucak kotu bı sey yapmıyorsun kı zorla yaptırmıyorsun sonucta burda da dıger arkdslrla paylasmak ıstedım falcıyı sadece ozur dılerım

canım benim nolucak kotu bı sey yapmıyorsun kı zorla yaptırmıyorsun sonucta burda da dıger arkdslrla paylasmak ıstedım falcıyı sadece ozur dılerım
Yok canım estağfurullah,ben öyle hissettim sadece,biraz hassas bir donemimdeyim bu aralar.Ozelden görüştüğüm arkadaşın önerdiği isim de sık gecincr bu aksam kendimi kötü hissettim sadece yani böyle gizliden gizliye iş ceviyormusum gibi o acidan dedim.

yokya gelip rahat rahat onerin. acıkca sordum oneri istedim. reklam zaten anlasılıyor yapılınca. burda konusmaktan kendınızı kısıtlamayın. fıkır alısverısı yapılamayacaksa bu konunun ne anlamı var.

Ben de artık sanirim Tellwe ve online fal siteleri sayfasını kapatılan çünkü bir dertlerimizden kurtulmaya çalışırken daha büyük bir bataklığın içine saplandigimizin farkında degiliz.Fal bu insanın baktirdikca baktirasi geliyor,en beğendiğiniz falcı bile size yetersiz geliyor çünkü tatmin olmuyorsunuz,acaba başka birisi başka birşey mi soyliyecek diye habire fal atiyorsunuz ve sonuç olarak bir sürü çöp olmuş fal ve harcadığınız onca para oluyor.

lutfen ucuz ve varlıgı oldugunu dusundugunuz beyın okuyucu fal onerisinde tarafıma bulunun.

ya ıkı falcıda fal beklemedeyım bırı atsa rahatlıcam da yok atmıyorlr

Benim söylediğim konu özellikle kariyer ve eğitim için geçerli tabii. Aşk konusunda eğer bizden kaynaklanan bir sorun yoksa size katılıyorum, kişi ilk kendi çıkarını gözetmeli.

Merhaba medyum cetinin falini beyendiniz mi benim üç tane falım var onun yorumundan ama henüz bir gelişme yok onun dediği gibi teyit edemeyeceğim şeyler de var

açıkçası detaylı bir faldı ama dediğim gibi bir şeyin sonucunu sormuştum olumsuz demişti fakat tersi oldu. tarot göndermiştim, çektiğim kartlar gerçekten olumsuz gözüken kartlardı.

Tesekkur ederim benim de son attığım tarot bana hep olumlu yorum yaptı ben durum olumsuz dedikçe de kendinden emin bir şekilde ben çok olumsuz yorum yaptım sizin yorumlarınız hep olumlu geldi diye konuştu işte çıkar mı söyledikleri bilmiyorum ama zor gibi görünüyor

Kızlar bu tellwede kahve falı aticam resimler yüklenmiyor niye boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…