- 18 Şubat 2018
- 13.381
- En iyi cevaplar
- 2
- 61.686
- 598
- 44
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #21.621
Ben onermistim evet,ben de Tellwe de çok fal baktirdim ve beni en çok tatmin eden bugün baktirdigim fal oldu o yüzden siz de zihin okuyan biri dediğiniz için önerdiği,özelden onerdim çünkü daha önce de burda bir kaç isim söylediğm için reklamcı konumuna dustum,özelden konuştuğum bir arkadaş var di ayrıca onunla konuştuğumuz bir isim de bu akşam burda bı kaç kez geçti oysa ki özelden konuşmuştuk ve o arkadaş önermişti,sanki ben boyle burda birilerine özelden birilerini önerip reklam yapiyormususum gibi bir izlenim oluşmasını ve zan altında kalmayı istemiyorum.Bir daha kimseyi önermeyi düşünmüyorum burdan çünkü krndimi kötü hissettim su anda.Kendinize iyi bakın arkadaşlar,bundan sonra uzaktan takip etmeyi düşünüyorum konuyu.sardunya0 ıptal ettm yok banuyilmaz a attım katina özeeelden önerince. çatlıcam. ıyıce fal batagına battım bırakmıstım oysakii offff
canım benim nolucak kotu bı sey yapmıyorsun kı zorla yaptırmıyorsun sonuctaBen onermistim evet,ben de Tellwe de çok fal baktirdim ve beni en çok tatmin eden bugün baktirdigim fal oldu o yüzden siz de zihin okuyan biri dediğiniz için önerdiği,özelden onerdim çünkü daha önce de burda bir kaç isim söylediğm için reklamcı konumuna dustum,özelden konuştuğum bir arkadaş var di ayrıca onunla konuştuğumuz bir isim de bu akşam burda bı kaç kez geçti oysa ki özelden konuşmuştuk ve o arkadaş önermişti,sanki ben boyle burda birilerine özelden birilerini önerip reklam yapiyormususum gibi bir izlenim oluşmasını ve zan altında kalmayı istemiyorum.Bir daha kimseyi önermeyi düşünmüyorum burdan çünkü krndimi kötü hissettim su anda.Kendinize iyi bakın arkadaşlar,bundan sonra uzaktan takip etmeyi düşünüyorum konuyu.
Yok canım estağfurullah,ben öyle hissettim sadece,biraz hassas bir donemimdeyim bu aralar.Ozelden görüştüğüm arkadaşın önerdiği isim de sık gecincr bu aksam kendimi kötü hissettim sadece yani böyle gizliden gizliye iş ceviyormusum gibi o acidan dedim.canım benim nolucak kotu bı sey yapmıyorsun kı zorla yaptırmıyorsun sonuctaburda da dıger arkdslrla paylasmak ıstedım falcıyı sadece ozur dılerım
yokya gelip rahat rahat onerin. acıkca sordum oneri istedim. reklam zaten anlasılıyor yapılınca. burda konusmaktan kendınızı kısıtlamayın. fıkır alısverısı yapılamayacaksa bu konunun ne anlamı var.Yok canım estağfurullah,ben öyle hissettim sadece,biraz hassas bir donemimdeyim bu aralar.Ozelden görüştüğüm arkadaşın önerdiği isim de sık gecincr bu aksam kendimi kötü hissettim sadece yani böyle gizliden gizliye iş ceviyormusum gibi o acidan dedim.
Ben de artık sanirim Tellwe ve online fal siteleri sayfasını kapatılan çünkü bir dertlerimizden kurtulmaya çalışırken daha büyük bir bataklığın içine saplandigimizin farkında degiliz.Fal bu insanın baktirdikca baktirasi geliyor,en beğendiğiniz falcı bile size yetersiz geliyor çünkü tatmin olmuyorsunuz,acaba başka birisi başka birşey mi soyliyecek diye habire fal atiyorsunuz ve sonuç olarak bir sürü çöp olmuş fal ve harcadığınız onca para oluyor.yokya gelip rahat rahat onerin. acıkca sordum oneri istedim. reklam zaten anlasılıyor yapılınca. burda konusmaktan kendınızı kısıtlamayın. fıkır alısverısı yapılamayacaksa bu konunun ne anlamı var.
çabada olsa olmayan şey yine olmuyor.
bununda bilincinde olmalı insan. bu riskide göz önüne alıp ona göre zaman harcamalı birisi için.
ben mesela senelerimi verdim ferhat gibi dağ deldim mecnun gibi delirip çöllere düştüm. hiç düşünmeden hep verdim almadan karşımdaki insana. sonuç hayal kırıklığı yaptığım her şey çöp oldu. oyüzden bi erkeğin peşinde koşmayın. bırakın sizin peşinde koşandan sizde hoşlanıyorsanız başlayın ilişkiye. yoksa zaman her şey elden gidiyor olan sana oluyor. geleceği kimse billemez ama insan kimden kendine köy kasaba olamayacağını bilebiliyor başlangıçta ama karşısındakine inanmak istiyor denemek istiyor ve hiçbir erkeğin umrunda da değilsiniz hepsi kendi çıkarı mutluluğunda. karşısındakine ne zarar vericek ne üzücek umrunda değil oyüzden biz kızlar olarak kendimizi düşünerek hareket etmeliyiz. yoksa bunu ananızdan emdiğiniz süt burnunuzdan gelerek öğreniyorsunuz ama öğreniyorsunuz.
Merhaba medyum cetinin falini beyendiniz mi benim üç tane falım var onun yorumundan ama henüz bir gelişme yok onun dediği gibi teyit edemeyeceğim şeyler de var
Tesekkur ederim benim de son attığım tarot bana hep olumlu yorum yaptı ben durum olumsuz dedikçe de kendinden emin bir şekilde ben çok olumsuz yorum yaptım sizin yorumlarınız hep olumlu geldi diye konuştu işte çıkar mı söyledikleri bilmiyorum ama zor gibi görünüyorBenim söylediğim konu özellikle kariyer ve eğitim için geçerli tabii. Aşk konusunda eğer bizden kaynaklanan bir sorun yoksa size katılıyorum, kişi ilk kendi çıkarını gözetmeli.
açıkçası detaylı bir faldı ama dediğim gibi bir şeyin sonucunu sormuştum olumsuz demişti fakat tersi oldu. tarot göndermiştim, çektiğim kartlar gerçekten olumsuz gözüken kartlardı.
Silmiş hesabını canımıkızlar yıldızname sitesinde bergüzarı bulamıyorum bilen varmı ben mi göremiyorum siteden mi ayrıldı???
sezgiye de ulasamıyorum baska falcı kalmadı deliricemSilmiş hesabını canım
Dimi ben de kilitlenmiştim bilemedimYiramirden falım 7 gün sonra geldi.Kelebbekk in dediği gibi ben de ne diyeceğimi bilemiyorum. Uzun mu uzun kartları analiz etmiş benim ruh halimi anlatmaya çalışmış. Gelecekle ilgili de zaman vermemiş söyle şöyle olur demiş. Onu da ancak o zaman görürüz.
Canım o silmiş hesabını bende bulamadım kadınııkızlar yıldızname sitesinde bergüzarı bulamıyorum bilen varmı ben mi göremiyorum siteden mi ayrıldı???
baska kim var bildiğin gercekten senelerdir ilk kez falcısız kaldımCanım o silmiş hesabını bende bulamadım kadını
Sezgi dinleneceğim diyordu inzivaya çekildi galiba. Benimde sorularımj cevaplamadı yorumunu gönderdi sadecebaska kim var bildiğin gercekten senelerdir ilk kez falcısız kaldım
Banu sana iade mi etti? Benim falımı göndermiş de merak ettim sana gönderdi mi diyenazarın var dıye ıade almısımlutfen beyın okuyun 10 kredilik falcı önerin kızlar
evetBanu sana iade mi etti? Benim falımı göndermiş de merak ettim sana gönderdi mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?