- 5 Haziran 2017
- 1.415
- 2.759
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #21.541
Sanırım onun kemikleşmiş bazı müşterileri var ve onlarin dışında yeni birilerine bakmıyor hiç. Benim de aynı şekilde iade etmişti. Hoş değil ama yaptığı. Profil fotosunda da LGBT bayragina sarilmis ve o giydiği şapkayla birlikte ne alaka çözebilmiş değilim, müthiş stylish :))Bu yesilcingene hep iade mi ediyor falları?Olumlu olumsuz bir enerji alamadim demis.
Evet canım ben de aynı sekilde dusundum,napalim baskasina kismet artık:)Bu arada geçenlerde eşime okutmustum bir erkek falcinin yaptığı bir yorumu,canım cicim,tatlım meleğim felan,ne oluyor lan kim bu herif niye böyle yazmış sana felan demisti:)Ben de falcilarin çoğu kırık oluyor tarzlari bu felan demiştim o geldi aklıma birden:)))Sanırım onun kemikleşmiş bazı müşterileri var ve onlarin dışında yeni birilerine bakmıyor hiç. Benim de aynı şekilde iade etmişti. Hoş değil ama yaptığı. Profil fotosunda da LGBT bayragina sarilmis ve o giydiği şapkayla birlikte ne alaka çözebilmiş değilim, müthiş stylish :))
cok bisi kacırmadınız bence yesilcingene bazen pembeci demesinler diye herşeyi cok abartarak söylüyor insanın bütün psikolojisi bozuluyor. arkadasım iş yeriyle ilgili bi kriz sormustu bunu cözemiceksin malesef seni kovucaklar canım demişti kız stresten hasta oldu sonuç olarak kovulmadı kaç ay olucak. Baska arkadasıma da sordugun kisilerin evlilik kapısı acık kuvvetli ihtimal evlenirler dedi 1 sene geçti evlenen yok evlilik kapısını da Allahtan baska kimse bilemez diye düsünüyorum.Evet canım ben de aynı sekilde dusundum,napalim baskasina kismet artık:)Bu arada geçenlerde eşime okutmustum bir erkek falcinin yaptığı bir yorumu,canım cicim,tatlım meleğim felan,ne oluyor lan kim bu herif niye böyle yazmış sana felan demisti:)Ben de falcilarin çoğu kırık oluyor tarzlari bu felan demiştim o geldi aklıma birden:)))
Kimmiş o kuzumm??Kızlar birine baktırdım ben 2 ay evvel falalemde kahve attım şimdi dinlendim falı resmen yaşamışım. Bende tutmuş cidden bu. Reklam olmasın isim vermiyorum burdan ama bilmiş
Var öyle felaket tellallari,dediğin gibi Allah'tan başka kimse bilemez canim.cok bisi kacırmadınız bence yesilcingene bazen pembeci demesinler diye herşeyi cok abartarak söylüyor insanın bütün psikolojisi bozuluyor. arkadasım iş yeriyle ilgili bi kriz sormustu bunu cözemiceksin malesef seni kovucaklar canım demişti kız stresten hasta oldu sonuç olarak kovulmadı kaç ay olucak. Baska arkadasıma da sordugun kisilerin evlilik kapısı acık kuvvetli ihtimal evlenirler dedi 1 sene geçti evlenen yok evlilik kapısını da Allahtan baska kimse bilemez diye düsünüyorum.
yiramir canlı fal alıyor hacı,sıradakilere bakmıyor.Bu yiramir hatun karneyle vallahi :) 4 gün önce 32. sırayla başlamılım şimdi 15teyim[/QUOTE
Beni fena tersledi o daha önce 4 kere yolladın iade ettik enerjimiz uyuşmadı diyor ,kaldıki enerjimde iyidir ha pozitif neşeli insanımdır kimle uyuşuyor acaba enerjisiSanırım onun kemikleşmiş bazı müşterileri var ve onlarin dışında yeni birilerine bakmıyor hiç. Benim de aynı şekilde iade etmişti. Hoş değil ama yaptığı. Profil fotosunda da LGBT bayragina sarilmis ve o giydiği şapkayla birlikte ne alaka çözebilmiş değilim, müthiş stylish :))
Bende gecen sene mi oyle bi zamanda yollamistim aslinda cok daha eskiden farkli bi hesaptan baktirmisligim vardi tutmamisti ama burda övulunce denemeye karar verdim gecen yildi iste hesap farkliydi ve bana iade etti fali gerekcesini hatirlamiyorum yakin zamanda deneyim diye fal atmaya calistigimda ise kara listeye almis beni ?Beni fena tersledi o daha önce 4 kere yolladın iade ettik enerjimiz uyuşmadı diyor ,kaldıki enerjimde iyidir ha pozitif neşeli insanımdır kimle uyuşuyor acaba enerjisi
Evet günde bir kaç fal ancak ilerliyor. Bir kısmı da geri çekiyor galibayiramir canlı fal alıyor hacı,sıradakilere bakmıyor.
sayfasında görüyorum fal adedi artıyor sırada ilerleme yok.
kesin bilgi yayalım
Evet günde bir kaç fal ancak ilerliyor. Bir kısmı da geri çekiyor galiba
Bu tarz kişilerin beyin dalga frekanslarını yardım aldıkları üç harfliler bozuyormuş o nedenle de aşırı agresif davranıyorlar. Yine de ücretle fal bakan bir kişinin müşterisini sadece fal baktırmak istediği için terslemesi hem hiç profesyonel bir davranış değil hem de çok ayıp. Sadece fal bakma yetisine sahip olması onu başkalarından üstün kılmıyor. Hem sanki bir tek o mu fal bakıyor ve herkese her dediği mi çıkıyor. Boşveeeeeeerrrrrr :)Beni fena tersledi o daha önce 4 kere yolladın iade ettik enerjimiz uyuşmadı diyor ,kaldıki enerjimde iyidir ha pozitif neşeli insanımdır kimle uyuşuyor acaba enerjisi
Zaten Kahin değil kimse sonuçta kaybım,ilk zamanlar attığım fala bakmıştı o zaman enerjimiz uyuşmuş demek neyse kayıp değil çok iyi falcılar var onları bulmalı.Bu tarz kişilerin beyin dalga frekanslarını yardım aldıkları üç harfliler bozuyormuş o nedenle de aşırı agresif davranıyorlar. Yine de ücretle fal bakan bir kişinin müşterisini sadece fal baktırmak istediği için terslemesi hem hiç profesyonel bir davranış değil hem de çok ayıp. Sadece fal bakma yetisine sahip olması onu başkalarından üstün kılmıyor. Hem sanki bir tek o mu fal bakıyor ve herkese her dediği mi çıkıyor. Boşveeeeeeerrrrrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?