tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar merhaba ben nakta ile alakalı çok kararsız kaldım. kendisine yaklaşık 10 kere fal atan biri olarak bazı fallarından memnun kaldım bazılarından memnun kalmadım. yani her fal attığımda sürekli ikilemde kalıyordum karşıdaki kişiyle 1 senedir görüşmediğimden ne kadarı doğru ne kadarı yanlış kestiremiyordum. bu yüzden ilk defa kendi hayatım için tarot atıp ne kadarı doğru diye test edip denemek istedim ve kendim ile alakalı 10 dklık ses kaydından sadece 1 cümlesi doğruydu geri kalanı full gelecek üzerine sallamasyon seylerdi sadece 2 dklıgına anlık seyleri söylemis ondanda zaten 1 cümlesi dogruydu ki ben etrafımda olup bitenlerle ilgili fal yorumu istemistim. ben hiçbir falcının gelecek yorumunu takmıyordum zaten sadece anlık yorum istiyordum. ama geçenlerde şöyle birşey yaşadım karşıdaki kişiyle alakalı bana garip birşeyler söylemişti bende doğruluğundan hiç emin değildim hatta biraz moralimi bozmuştu geçenlerde baktırdığım kişiden bi haber aldım ve doğruluğundan %100 emin oldum. yani ihtimal vermediğim cogu seyi de bilmis ama kendimle alakalı olan yorumları gercekci olmayınca şüpheye düstüm. eger kendimle alakalı tarot baktırmadan önce ögrenseydim bu seyleri bundan sonra naktaya atacagım her fala gözüm kapalı inanırdım. ama simdi sadece her iliskide olabilecek olan seyleri söyledigine inanıyorum. yani sonucta bir iliskide en fazla kac farklı sorun olabilir ki bu yüzden tutturduğunu düsünmeye basladim. yani sonuc olarak kendimle alakalı tarotu bilemeyip iliski konularını bilmesini sadece tecrübeden ve olasılıklardan olayı anlatmamızdan yürüttügü kanısın vardım. ama tamamen çöp bir fal bakıyor da diyemem çünkü her ne kadar çogu seyi tahminden yürütüyor olsalar da ağzım açık dinlediğim fallar da oldu. yani demek istedigim şu ; 10 dklık fal attıklarında bunun 10 dksı tamamen gercek olmuyor sadece 2-3 dksı net ve kesin seyler oluyor . suana kadar attıgım fallardan bunu anladım her falcı icin gecerli bu tabi . gelecek yorumları da cok garip bir sekilde ilerliyor yani sonucu kestiremese de olabilecek seyleri söyledigi de cok oldu mesela atıyorum bana bi yere gidecegini ve orda şöyle birşey olacağını söyledi diyelim ama karsıdaki kisi sadece oraya gidiyor ama söyledigi seyi yapmiyordu. yani nakta konusunda bu yüzden cok ikilem yasiyorum

Bir de bir kac sayfa öncesinde yesilcingenenin bir konuyu fazla abarttığını söyleyenler olmus buna ben de katılıyorum. kendisinin bana attığı falın etkisinden 3 gün çıkamamıştım. Karşımdaki kişiyi yerden yere vurmuştu az tanımadığım biri olsa inanırdım bana o kişinin beni istemediğini bu yüzden söyleyemediğinden ben ayrılıyım diye beklediğini falan söylemisti. ki karsımdaki kisi de cok dobra birisidir birsey oldumu cekinmez pat diye söyler ve bunun gibi cok abartıcı seyler söylemisti. ki aradan 1 seneden fazla süre gecti hala söyledigi kadar karamsar seyler yasamadım. Falcılar konusunda cok kararsızım artık sadece arada ellynoreye atıyorum en azından 30 40 tl verip olaydan daha kararsız ve biri birinden tutarsız fal yorumu alacagıma 10 tl verip daha tatmin edici ve daha net seyler duyuyorum kisilik analizlerini de begeniyorumkarşıdakinin düşüncelerinide güzel anlatıyor. su ana kadar baktırdığım falcılarda bunu yaşayamadım mesela hepsi 1 dklık anlık yorum yapıp geri kalan 5 dkyı gelecek üzerine yorumluyorlar geçmişi ve anlığı uzun tutmuyorlar ben gelecek ağırlıklı yorumları sevmediğimden ellynore daha tutarlı geliyor bana. geleceği henüz bilemediğimizden falcının ne kadar doğru söylediğini kestiremiyoruz ama anlık ve geçmiş ağırlıklı olunca ve bu doğru çıkınca en azından falcının ne kadar iyi olduğunu daha net kestiriyoruz. bunu da benim gözümde şu ana kadar başaran bi ellynore oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…