tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar çıkan fal haberim geleceğin şifresi iki ay önce baktirmistim kus olduğun bir kız arkadaşım var iletişimi kestigin iki ay içinde kendisi seni arayacak dedi az önce beni aradı küsme nedenimiz sürekli ben hadi buluşalım dediğimde işlerim var demesi ben de sıkılmıştım bu durumdan olayı da tarihi de bildi

Tellwe de bu arada sardunya0 a fal baktiran var mı kizlar

hiçbir falcıya güvenilemez. ne olursa olsun güvenmeyin. hiçbirinin etkisinde yaşamayın. önce kendinizin öngörüsü düşüncesi daha ağır basmalı falcının değil. mesela ben yıllar önce bir erkek için beni arayıp aramayacağı hakkında fallar gönderdim. kendimde çok nettim aramak istemiyordum. herneyse genel olarak herkes ama herkes sen adım atmalısın dedi. neyse ben kazoleti aramam dedim yemişim falını da onu da dedim. daha sonra o beni aradı. fakat ben kendisiyle görüüşmek istemedim ısrar etti yine görüşmedim. kişilerle mutlu değilsek arasada sorsa bile hayatımızda bulundurmamalıyız. bize erkek mi yok

ay intihar edicem bekleyemeyip falı cekmiştim sana fal mı yolladı kısalık dışında beyin okudu mu canım sence. yoksa senaryomu yazmıs nasıldı anlat lutfen.
Canım ben üç hafta önce baktırdım. Kısa geldi bana birde beyin okuduğunu çok düşünmüyorum. Genel çoğu falcıların söylediği şeyleri söyledi bana. Falcıalim direkt mesela bana bunları söylüyorlar diyor Nakta'da öyle kesinlikle bir şeyler aracılığıyla bakıyor fala. Ama ikisinden de Nakta tercihimdir. Mayıs ayında yine atacağım ona fal o iki hafta olmadan bakmıyor kesinlikle

ohbe iyiki bakmamış ozaman. tamam canım faturam dönsün denicem bu ikisini de aklımdalar.

Kızlar merhabalar, tellwede ya da herhangi bir başka sitede yıldızname baktırdınız mı?Memnun kaldıklarınız var mı?

Ben de çok kararsız kalmıştım iyiki yollamamışım

Merhaba kızlar tellwe’de gizemliefsun’a fal atmoştım kötü değildi beğendim hatta ama iki sorumada online olmasına rağmen cevap vermeyince 3 yıldız verdim o da iade edince tekrar fal gönderdim bu sefer soruma cevap verin diye gönderdim dedim hem de iade istemedim hakkınızı yemek istemem dedim o da iade edip açıklamaya “falınıza bakmayacağım kusura bakmayın duymak istediklerinizi söyleyemem demiş. Saçmalamış yani, ben falında söyledikleriyle ilgili kendi söylediklerine yönelik soru sormuştum duymak istediğimle ne alakası var. Şu sorulara kısa da olsa dönmüyorlar ya en sinir olduğum şey, tellweye yeni gelmiş galiba hisleri var aslında ama bomboşken müsaitken dönüş yspmazsa cevap vermezse başarılı olamaz bu tavırla.

Ben de yorumunu cok beğendim ama benim de soruma dönüş yapmadı. Yine de baktirabilir oldugunu düşünüyorum yorumu iyiydi çünkü

Ben de yorumunu cok beğendim ama benim de soruma dönüş yapmadı. Yine de baktirabilir oldugunu düşünüyorum yorumu iyiydi çünkü
evet ama genel olarak beğendim ben, keşke iade etmeseymiş. Sırada kimse de yoktu orada online olduğu halde cevap vermemiş ve soru cevap önemlidir falda , havada kalan şeyler oluyor.

Şimdi fal atacağım, sizce gizemliefsuna mı atayım yoksa sardunyaya mı?
Gizemliefsun daha iyiydi sanki bende ama sorulara cevap vermiyor çok sinir o yüzden sorarken mutlaka cevap bekliyorum diye belirt bence. Sardunya da kötü değil ama gizemliefsun bi-iki tık daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…