- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #21.681
ilişkini bana at ben bir şeyler söyleyim daha iyiBen de çok kararsız kalmıştım iyiki yollamamışım
1 bucuk sayfa fal mı gonderdı vay be soyle fal bakanım olmadıben ondan gelen falımı Word dosyama bi kopyledim tam 1,5 A4 uzunluğunda.sana neden kısa göndermiş.
bende ona atmayı dusunuyordum ıyı kı atmamısım sacma sapan falcı cekilir değil. boşver falcı mı yok sanaMerhaba kızlar tellwe’de gizemliefsun’a fal atmoştım kötü değildi beğendim hatta ama iki sorumada online olmasına rağmen cevap vermeyince 3 yıldız verdim o da iade edince tekrar fal gönderdim bu sefer soruma cevap verin diye gönderdim dedim hem de iade istemedim hakkınızı yemek istemem dedim o da iade edip açıklamaya “falınıza bakmayacağım kusura bakmayın duymak istediklerinizi söyleyemem demiş. Saçmalamış yani, ben falında söyledikleriyle ilgili kendi söylediklerine yönelik soru sormuştum duymak istediğimle ne alakası var. Şu sorulara kısa da olsa dönmüyorlar ya en sinir olduğum şey, tellweye yeni gelmiş galiba hisleri var aslında ama bomboşken müsaitken dönüş yspmazsa cevap vermezse başarılı olamaz bu tavırla.
Evet canım ben de farkındayım ama belki baktırıp memnun kalan olmuştur diye düşündüm birazBen bu tarz sitelerde bakılan yıldıznameye inanmıyorum açıkçası
Merhaba,Merhaba kızlar. Bikaç kişiden daha yorum aldım, fikirlerimi paylaşmaya geldim yeniden.
Encokempati: Hayal kırıklığına uğradım bu sefer çünkü falın yarısı önceki yorumunun kopyala yapıştır haliydi. Diğer yarısında da büyüden bahsetmiş ve dua vermiş. Bu arada farklı bir hesaptan atmıştım falı ve genel yorum istemiştim bu sefer. Aldığım 2. yorumdan sonra bu kadının dediklerinin çıkmasını hisli olmasına değil, felaket tellalı olmasına bağlıyorum çünkü galiba çoğunluğa olumsuz konuşuyor.
Sardunya: Analizleri çok başarısızdı, beğenmedim. Zaten patladı.
Tutankammon: Sonunu pembeye bağlamış olsa da analizleri başarılıydı. Denenebilir.
Ellynore: Analizleri başarılıydı, olumsuz bir yorum yaptı. Denenebilir.
Monica: Herkese uyabilecek analizler ve sallamasyon pembe bir tablo. Hiç tavsiye etmem.
Medyumcetin: Özenli bir yorumcu, uzun uzun yazmış ve soruya da hemen dönüş yaptı. Olumlu bir yorumdu. Analizlerini beğendim ama en çok ilgisini ve pozitif tutumu hoşuma gitti, enerjimi yükseltmişti. Denenebilir.
Kehanettin: Analizleri başarılıydı, olumsuz bir yorumdu. Denenebilir.
Okaliptus49: Olumlu bir yorum yaptı, pembe tablocu bence bu da. Tavsiye etmiyorum, özensiz bir yorumcu.
Gizemliefsun: Olumlu bir yorumdu. Sorum üzerinden yorum yapmış gibi geldi bana, yani hisli bulmadım kendisini. Pembe tablocu olma ihtimali yüksek gibi. Ben beğenemedim.
Canım gerçekten hepsi tırt! Hepsi, zaten kredileri tüketmek için fal atıyorum bu aralar.baska kim var bildiğin gercekten senelerdir ilk kez falcısız kaldım
Banunun yakini kotu bir hastaligi varmis az giriyor ama bakiyor bence cekme bana bakti gecen gun 1 gun sonra.Kızlar, Banu Yılmaz’a Katina attım, 2 gündür ses Yok, napsam???? Geri çekeyim mi ?
Sen Banu'ya daha once atmis miydin? Sen pek begenmemistin gibi kalmis aklimda. Benim de tellwede tek sevdigim falci o onun disinda deniyorum ama hicbiri olmadi.Kızlar, Banu Yılmaz’a Katina attım, 2 gündür ses Yok, napsam???? Geri çekeyim mi ?
Evet haklısın cevap verse daha iyi olurevet ama genel olarak beğendim ben, keşke iade etmeseymiş. Sırada kimse de yoktu orada online olduğu halde cevap vermemiş ve soru cevap önemlidir falda , havada kalan şeyler oluyor.
Merhaba,
Peki olumlu yorum yazanlar patlamis olmuyor mu? Medum Cetin iyi demissin cunku.
Anladim hatirladigim kadariyla siz en son konusmustunuz telefonda ve olumsuzdu, degil mi? Sonradan duzeldi mi araniz? Nakta bende de olmadi, bilemedi toplasan 15 soylediginden saglikla ilgili kucuk 1-2 soyledigi sey biraz dogruydu ama sormadigim alakasiz bir konuydu o da.Benim durum karıştı yine çünkü aramızda iletişim gerçekleşti yeniden. Haliyle olumlu yorum yapanlar patladı, olumsuzlar çıktı diemiyorum şu an. Ama anlık durumda olumsuz yorum yapanlar patladı. Mesela sardunya ve nakta. Naktadan yukarda bahsetmeyi unutmuşum, ondan bir yorum daha aldım farklı bir hesaptan ve tamamen patladı.
Canım, kahve atmıştım, ama nedense ben kahvede kimseyi beğenenemiyorum, düşük puan da vermedim Banuya o zaman. Kahvede hiç tutturamıyorum.Sen Banu'ya daha once atmis miydin? Sen pek begenmemistin gibi kalmis aklimda. Benim de tellwede tek sevdigim falci o onun disinda deniyorum ama hicbiri olmadi.
Anladim hatirladigim kadariyla siz en son konusmustunuz telefonda ve olumsuzdu, degil mi? Sonradan duzeldi mi araniz? Nakta bende de olmadi, bilemedi toplasan 15 soylediginden saglikla ilgili kucuk 1-2 soyledigi sey biraz dogruydu ama sormadigim alakasiz bir konuydu o da.
Ben hep katina atiyorum Banuya bana hep biliyor basta gunu gunune biliyordu son zamanlarda mesela gorusme Mayista olacak demisti Nisan'da oldu, gerci zaman konsuuna takilma demisti o kadar tuturamaz zaten ama dediklerini yasiyorum, ona arkadasim da atmisti her seyi bilmisti evliligi ile alakali hatta kiz sasirdi nereden biliyor sorunun nedenini falan diye. Bence hisleri kuvvetli ama insallah kendini vererek bakar bu aralar morali dusuk galiba.Canım, kahve atmıştım, ama nedense ben kahvede kimseyi beğenenemiyorum, düşük puan da vermedim Banuya o zaman. Kahvede hiç tutturamıyorum.
Katina attım, o zaman senin dediğin gibi bekleyeyim. Sende durumlar ne şekilde ilerliyor ? Banu çıkıyo sanal çoğunlukla diye biliyorum
Spesifik seyleri mi bildi?Kızlar Meryem ablanın falı bende çıktı haberiniz olsun, saçma sapan diye doğru düzgün okumadım o gün ancak dediği 2 şey çıktı
Banu inşallah yoğunlaşıp bakar, haber vereceğim. Arkadaşına bilmesi de motive etti beni kalsın o zaman falım sırada.Spesifik seyleri mi bildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?