tellwe.com'da bakılan fallar!

bende ona atmayı dusunuyordum ıyı kı atmamısım sacma sapan falcı cekilir değil. boşver falcı mı yok sana

Merhaba kızlar. Bikaç kişiden daha yorum aldım, fikirlerimi paylaşmaya geldim yeniden.

Encokempati: Hayal kırıklığına uğradım bu sefer çünkü falın yarısı önceki yorumunun kopyala yapıştır haliydi. Diğer yarısında da büyüden bahsetmiş ve dua vermiş. Bu arada farklı bir hesaptan atmıştım falı ve genel yorum istemiştim bu sefer. Aldığım 2. yorumdan sonra bu kadının dediklerinin çıkmasını hisli olmasına değil, felaket tellalı olmasına bağlıyorum çünkü galiba çoğunluğa olumsuz konuşuyor.

Sardunya: Analizleri çok başarısızdı, beğenmedim. Zaten patladı.

Tutankammon: Sonunu pembeye bağlamış olsa da analizleri başarılıydı. Denenebilir.

Ellynore: Analizleri başarılıydı, olumsuz bir yorum yaptı. Denenebilir.

Monica: Herkese uyabilecek analizler ve sallamasyon pembe bir tablo. Hiç tavsiye etmem.

Medyumcetin: Özenli bir yorumcu, uzun uzun yazmış ve soruya da hemen dönüş yaptı. Olumlu bir yorumdu. Analizlerini beğendim ama en çok ilgisini ve pozitif tutumu hoşuma gitti, enerjimi yükseltmişti. Denenebilir.

Kehanettin: Analizleri başarılıydı, olumsuz bir yorumdu. Denenebilir.

Okaliptus49: Olumlu bir yorum yaptı, pembe tablocu bence bu da. Tavsiye etmiyorum, özensiz bir yorumcu.

Gizemliefsun: Olumlu bir yorumdu. Sorum üzerinden yorum yapmış gibi geldi bana, yani hisli bulmadım kendisini. Pembe tablocu olma ihtimali yüksek gibi. Ben beğenemedim.

Merhaba,

Peki olumlu yorum yazanlar patlamis olmuyor mu? Medum Cetin iyi demissin cunku.

evet ama genel olarak beğendim ben, keşke iade etmeseymiş. Sırada kimse de yoktu orada online olduğu halde cevap vermemiş ve soru cevap önemlidir falda , havada kalan şeyler oluyor.
Evet haklısın cevap verse daha iyi olur

Merhaba,

Peki olumlu yorum yazanlar patlamis olmuyor mu? Medum Cetin iyi demissin cunku.

Benim durum karıştı yine çünkü aramızda iletişim gerçekleşti yeniden. Haliyle olumlu yorum yapanlar patladı, olumsuzlar çıktı diemiyorum şu an. Ama anlık durumda olumsuz yorum yapanlar patladı. Mesela sardunya ve nakta. Naktadan yukarda bahsetmeyi unutmuşum, ondan bir yorum daha aldım farklı bir hesaptan ve tamamen patladı.

Anladim hatirladigim kadariyla siz en son konusmustunuz telefonda ve olumsuzdu, degil mi? Sonradan duzeldi mi araniz? Nakta bende de olmadi, bilemedi toplasan 15 soylediginden saglikla ilgili kucuk 1-2 soyledigi sey biraz dogruydu ama sormadigim alakasiz bir konuydu o da.

Sen Banu'ya daha once atmis miydin? Sen pek begenmemistin gibi kalmis aklimda. Benim de tellwede tek sevdigim falci o onun disinda deniyorum ama hicbiri olmadi.
Canım, kahve atmıştım, ama nedense ben kahvede kimseyi beğenenemiyorum, düşük puan da vermedim Banuya o zaman. Kahvede hiç tutturamıyorum.
Katina attım, o zaman senin dediğin gibi bekleyeyim. Sende durumlar ne şekilde ilerliyor ? Banu çıkıyo sanal çoğunlukla diye biliyorum

Kızlar Meryem ablanın falı bende çıktı haberiniz olsun, saçma sapan diye doğru düzgün okumadım o gün ancak dediği 2 şey çıktı

Aramız düzelmedi, sadece iletişim var az da olsa. Yine reddetti ilk başta, güvenmiyormuş bana. Ama havadan sudan devam etti yazmaya, ben de üstüne gitmedim, arkadaşça şu an herşey. Ve arkadaşça gerçekleşecek iletişimlerin önünün çok açık olduğunu İlkay Gür ve Seden Kamis sölemişti taa ne zaman ama bana çok saçma gelmişti çünkü eski sevgiliden arkadaş olacağına inanmadım hiç. Ama düşünceler değişebiliyor demek ki zamanla. Yani aslında aramızdaki durumun evrileceği hali bu 2 isim %100 isabetle tutturmuşlar.

Birinin su anki bana hislerini merak ediyorum. Beyin okuyan kim vardir acaba iyilerden valla ölecegim meraktan

Ben hep katina atiyorum Banuya bana hep biliyor basta gunu gunune biliyordu son zamanlarda mesela gorusme Mayista olacak demisti Nisan'da oldu, gerci zaman konsuuna takilma demisti o kadar tuturamaz zaten ama dediklerini yasiyorum, ona arkadasim da atmisti her seyi bilmisti evliligi ile alakali hatta kiz sasirdi nereden biliyor sorunun nedenini falan diye. Bence hisleri kuvvetli ama insallah kendini vererek bakar bu aralar morali dusuk galiba.

Spesifik seyleri mi bildi?
Banu inşallah yoğunlaşıp bakar, haber vereceğim. Arkadaşına bilmesi de motive etti beni kalsın o zaman falım sırada.
Meryem hastaneye kaldırılacak bir yakından söz etti ertesi gün oldu, görüşme olacağı kişi için benim planladığım farklı bi zaman verdi bu sabahta haber geldi benim seçtiğim zaman değil de kadının dediği süreç içerisinde olacakmış planım.. ince detay ama bildi, başka dediği şeyler de var onlar da olursa yazarım kızlar, sadece enerjisini sevmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…