- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #21.921
Ben ona kahve attığımda çok kısa bakmıştı bunda uzun bakmasına sevindimEvet bakmis butun sorularimi cevaplayarak bakmis bir suru soru sordum yorum isterken sonasinda da verdigi yoruma sorularim oldu onlari da cevaplamis atlamadan. Begendim ben bence hisli ve iyi bir yorumcu
Bu gece once katina atmistim ona begendim ama kisayfi bir kac soruma bunlar yildiznamede cikar dedigi icin yildizname attim.Ben ona kahve attığımda çok kısa bakmıştı bunda uzun bakmasına sevindim
Biraz zaman geçsinde atarım belki bende.Bu gece once katina atmistim ona begendim ama kisayfi bir kac soruma bunlar yildiznamede cikar dedigi icin yildizname attim.
Ben kendi resmimi kararttim belli olmuyorum yani 3 defa ayni resmi yukledim soruya da dedim ben resim gondermiykorum bu sekilde bakar misiniz diye, tamam demis.Uyumsuza katina atmak istiyorum ama aynı zamanda fotoğraf istiyor. Ne fotoğrafı atmam gerektiğini anlamadım?
Banada çok olumsuz konuştu :/Kızlar genel olarak Tellwe sayfasını kapattim sayılır ama bugün Perseis çevrimiçi olunca ve de çok merak ettiğim bir falcı olduğu icin fal attım ve kısa surede yorumladı.Ani cok çok güzel yorumlamış ki sanki beni taniyormus hissine kapildim ama gelecekle alakali falı tutan ve ya patlayan kim varsa yorumda bulunsun lutfen,çünkü cidden merak ediyorum.
perseisim ilk falı tamamiyle cıktı bana canımcımKızlar genel olarak Tellwe sayfasını kapattim sayılır ama bugün Perseis çevrimiçi olunca ve de çok merak ettiğim bir falcı olduğu icin fal attım ve kısa surede yorumladı.Ani cok çok güzel yorumlamış ki sanki beni taniyormus hissine kapildim ama gelecekle alakali falı tutan ve ya patlayan kim varsa yorumda bulunsun lutfen,çünkü cidden merak ediyorum.
Hadi ya,insallah sende tutmaz o zaman canım.Benimki de çok olumlu sayılmaz ya,benim durumum olumsuz zaten:)Ama iş konusunda Haziran diyenlerden biri de Perseis oldu.Haziran diyenlerin sayısı baya fazlalasti yani.Banada çok olumsuz konuştu :/
Çok iyi ama ya cidden,olumsuzu da böyle felaket tellalı gibi değil de değişik bir tarzda aktariyor.perseisim ilk falı tamamiyle cıktı bana canımcım
Genelde olumsuzmuş Perseis hazırlıklıydım o yüzden ama çok olumsuzdu bende ya. Tellwe’deki ilk olumsuz yorumum olduHadi ya,insallah sende tutmaz o zaman canım.Benimki de çok olumlu sayılmaz ya,benim durumum olumsuz zaten:)Ama iş konusunda Haziran diyenlerden biri de Perseis oldu.Haziran diyenlerin sayısı baya fazlalasti yani.
Olumsuz muydu canım?perseisim ilk falı tamamiyle cıktı bana canımcım
Ben de tam bırakmışken bugün sisteme girmiş,dayanamadim attım çünkü burda çok adı geçti daha önce keşke girse gibilerinden.Firsati kaçıramazdim:)perseisin fali bende aynen cikmisti yazmistim hatta burayada tekrar atasim var bide ecemi de merak ediyorum telveden ama su ara kendimi fallardan uzaklastirmaya calisiyorumbagimlilik yapiyor su fallar..
Perseis bana olumluydu 1-2 aylık süreçte her şey düzecelecekti. Aylar geçti herşey aynı.Patladı yaniKızlar genel olarak Tellwe sayfasını kapattim sayılır ama bugün Perseis çevrimiçi olunca ve de çok merak ettiğim bir falcı olduğu icin fal attım ve kısa surede yorumladı.Ani cok çok güzel yorumlamış ki sanki beni taniyormus hissine kapildim ama gelecekle alakali falı tutan ve ya patlayan kim varsa yorumda bulunsun lutfen,çünkü cidden merak ediyorum.
olumsuzdu hatta ilk falında resmen sallamıssın diyip iade aldım kadından ama yasayacagım olayı herşeyine nokta virgülüne kadar bildi. cıkınca hakkını helal et diye mesaj attım hatta konumuzda fal yani haha. ama ikinci baktığı fal cıkmadı vadesine daha varOlumsuz muydu canım?
perseis olumsuzları bile cok güzel sekilde anlatıyor bence ben o konuda cok beğeniyorum bir nakta yada yesilcingene değil faldan sonra oturup ağlamıyorsun yani en azındanBen de tam bırakmışken bugün sisteme girmiş,dayanamadim attım çünkü burda çok adı geçti daha önce keşke girse gibilerinden.Firsati kaçıramazdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?