tellwe.com'da bakılan fallar!

Evet bakmis butun sorularimi cevaplayarak bakmis bir suru soru sordum yorum isterken sonasinda da verdigi yoruma sorularim oldu onlari da cevaplamis atlamadan. Begendim ben bence hisli ve iyi bir yorumcu
Ben ona kahve attığımda çok kısa bakmıştı bunda uzun bakmasına sevindim

Kızlar genel olarak Tellwe sayfasını kapattim sayılır ama bugün Perseis çevrimiçi olunca ve de çok merak ettiğim bir falcı olduğu icin fal attım ve kısa surede yorumladı.Ani cok çok güzel yorumlamış ki sanki beni taniyormus hissine kapildim ama gelecekle alakali falı tutan ve ya patlayan kim varsa yorumda bulunsun lutfen,çünkü cidden merak ediyorum.

Banada çok olumsuz konuştu :/

perseisim ilk falı tamamiyle cıktı bana canımcım

Banada çok olumsuz konuştu :/
Hadi ya,insallah sende tutmaz o zaman canım.Benimki de çok olumlu sayılmaz ya,benim durumum olumsuz zaten:)Ama iş konusunda Haziran diyenlerden biri de Perseis oldu.Haziran diyenlerin sayısı baya fazlalasti yani.

Hadi ya,insallah sende tutmaz o zaman canım.Benimki de çok olumlu sayılmaz ya,benim durumum olumsuz zaten:)Ama iş konusunda Haziran diyenlerden biri de Perseis oldu.Haziran diyenlerin sayısı baya fazlalasti yani.
Genelde olumsuzmuş Perseis hazırlıklıydım o yüzden ama çok olumsuzdu bende ya. Tellwe’deki ilk olumsuz yorumum oldu

perseisin fali bende aynen cikmisti yazmistim hatta burayada tekrar atasim var bide ecemi de merak ediyorum telveden ama su ara kendimi fallardan uzaklastirmaya calisiyorum bagimlilik yapiyor su fallar..

perseisin fali bende aynen cikmisti yazmistim hatta burayada tekrar atasim var bide ecemi de merak ediyorum telveden ama su ara kendimi fallardan uzaklastirmaya calisiyorum bagimlilik yapiyor su fallar..
Ben de tam bırakmışken bugün sisteme girmiş,dayanamadim attım çünkü burda çok adı geçti daha önce keşke girse gibilerinden.Firsati kaçıramazdim:)

Perseis bana olumluydu 1-2 aylık süreçte her şey düzecelecekti. Aylar geçti herşey aynı.Patladı yani

Olumsuz muydu canım?
olumsuzdu hatta ilk falında resmen sallamıssın diyip iade aldım kadından ama yasayacagım olayı herşeyine nokta virgülüne kadar bildi. cıkınca hakkını helal et diye mesaj attım hatta konumuzda fal yani haha. ama ikinci baktığı fal cıkmadı vadesine daha var

Ben de tam bırakmışken bugün sisteme girmiş,dayanamadim attım çünkü burda çok adı geçti daha önce keşke girse gibilerinden.Firsati kaçıramazdim:)
perseis olumsuzları bile cok güzel sekilde anlatıyor bence ben o konuda cok beğeniyorum bir nakta yada yesilcingene değil faldan sonra oturup ağlamıyorsun yani en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…