- 29 Ağustos 2013
- 4.007
- 6.820
- 358
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #21.881
Chitra bende bilememişti ama bakımını sevmiştim özen göstermişti ama çok çıkmadı zaten olasılık üzerine bir faldı net değildi.Kizlar falci sirkulasyonu cok oluyor ya burada yiramir ve chitrayi pek konusmuyorlar bu ara,bu iki kisiden dedikleri cikan veya cikmayan var mi???
Bana ikiside benzer seyleri soylemisti.
Aslinda soyledikleri gibi de ilerliyor sanki bazi seyler ama su ara cok taktigim bir konu var merak ediyorum dedikleri gibi sonuclanir mi diye
???
Uyumsuz baya keskin konusuyor,ben baktirdim ama soru sormaya bile cekindim,biraz tuhaf kendisi:)uyumsuzz'a fal baktıran oldu mu? bugün baktırdım anlık durumu iyi bilmiş fakat sonrası için olumlu konuştu ben tam tersini duymak istiyorum aslında.
lydian'a iki kez fal baktırdım bana da nisan sonu mayıs gibi iletişim artacak temmuz gibi her şey daha güzel olacak dedi ama valla gidişat öyle değil. Yiramir'in kişilik analizlerini burçlardan yola çıkarak mı yaptığını düşünüyorum. Benim hesabımdan birisi fal gönderdi ve o falı hiç anlamadık bayaa tutmadı ama bana gönderdiği falda çok nokta atışları vardı özellikle benim karakterimle ilgili.
Anlık söylediği şeyler çok doğruydu çok şaşırdım soru sormaya da çekindim dediğiniz gibi sorsam mı die düşünüyorum hala ayrıca canım cicim demeyen bir falcı çok hoşuma gitti yalnız türkçesi banuyılmaz'a benziyor biraz cümleleri devrik falan. size falı çıktı mı ?Uyumsuz baya keskin konusuyor,ben baktirdim ama soru sormaya bile cekindim,biraz tuhaf kendisi:)
O Türkçe'yi çözebilmek için ben de baya ugrasmistim:)Evet gerçekten hisli birisi,beni de bihayli sasirtmisti.Anlık söylediği şeyler çok doğruydu çok şaşırdım soru sormaya da çekindim dediğiniz gibi sorsam mı die düşünüyorum hala ayrıca canım cicim demeyen bir falcı çok hoşuma gitti yalnız türkçesi banuyılmaz'a benziyor biraz cümleleri devrik falan. size falı çıktı mı ?
ben kahve falı baktırdımuyumsuza ne baktırmıstınız
Ben de kahve falı baktirdim.ben kahve falı baktırdım
Uyumsuzz ilk defa duydum, pembeci mi nasil bildi diyenler var yorumlardaama nokta atisi yapiyor mu? Deneyebilirim biraz kredi kalmisti.Ben de kahve falı baktirdim.
Banu Yilmaz'in Türkçesi daha mı kotu yani?Uyumsuza bende fal baktırdım kızlar şimdi. Banu yılmazın bi tık iyi türkçeli hali. Kısa öz bakıyor kötü değil bencede. Bakalım çıkar mı tabi:)
Bence öyle:)Banu Yilmaz'in Türkçesi daha mı kotu yani?
bence de banuyılmaz'ın türkçesi daha kötüBanu Yilmaz'in Türkçesi daha mı kotu yani?
anlık durumda bildiği oldu mu :) olumluysa çıksın diyelim :)Uyumsuza bende fal baktırdım kızlar şimdi. Banu yılmazın bi tık iyi türkçeli hali. Kısa öz bakıyor kötü değil bencede. Bakalım çıkar mı tabi:)
Anlık durumu bildi evet. Olumlu aynen inşallah çıkaranlık durumda bildiği oldu mu :) olumluysa çıksın diyelim :)
Bende de uzunbana anlık durumla ilgili bilmedigim bişey söledi ama vade uzun..sizinde uzun mu
6 ay dedi bana ama pek umutlu değilim açıkçasıbana anlık durumla ilgili bilmedigim bişey söledi ama vade uzun..sizinde uzun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?