- 18 Şubat 2018
- 13.396
- En iyi cevaplar
- 2
- 61.775
- 598
- 44
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #21.901
Beş ay icinde ise gireceksin ve bu iş özel sektör de olacak demiş bana,üç hafta felan olmuş baktirali.bana anlık durumla ilgili bilmedigim bişey söledi ama vade uzun..sizinde uzun mu
banada direk ekim dedi6 ay dedi bana ama pek umutlu değilim açıkçası
banada direk ekim dedi
acaba hep uzun vakit mi veriyoiş hayatı için bana da direk ekim dedi diğer sorum için altı ay içinde olumlu değişme olacak dedi
şimdi profiline baktım daha önce bir ay vade verdiği de olmuş sanırım ,siz soru sordunuz mu sonradan ? cevap veriyor mu sorulara ?acaba hep uzun vakit mi veriyo
evet verdişimdi profiline baktım daha önce bir ay vade verdiği de olmuş sanırım ,siz soru sordunuz mu sonradan ? cevap veriyor mu sorulara ?
Kizlar yorum aldim ben de yildizname de atmayi dusunuyorum ona bana cok kisa bakmis ama aynii banuyilmaz bence ya tarzi ayni ve soyledikleri deevet verdi
genel olarak kısa bakıyo heraldeKizlar yorum aldim ben de yildizname de atmayi dusunuyorum ona bana cok kisa bakmis ama aynii banuyilmaz bence ya tarzi ayni ve soyledikleri de
bende ilk yorumu gördüğümde aklıma aynı şey geldi fakat banuyılmaz'ın anda bildiği bir durum yoktu bende hep ileriye yönelikti falı attığım hesaplarda aynı değil uyumsuz anda iyiydiKizlar yorum aldim ben de yildizname de atmayi dusunuyorum ona bana cok kisa bakmis ama aynii banuyilmaz bence ya tarzi ayni ve soyledikleri de
Cumle kurus tarzi bile ayni cok sasirdim bu benzerlik ama uyumsuz hanimefendi demis banu yilmaz hanimefendi dedigini duymadim daha oncebende ilk yorumu gördüğümde aklıma aynı şey geldi fakat banuyılmaz'ın anda bildiği bir durum yoktu bende hep ileriye yönelikti falı attığım hesaplarda aynı değil uyumsuz anda iyiydi
Yildizname attim hemen yorumlamis valla baya bilmis ben begendim nokta atislari vardi. Yalniz kizlar yildizname’den yillar sonra ne olacagi gozukur mu? Bir seyin gerceklesmesine daha uzun yillar var demis de bilmiyorumUyumsuz da yarın uzun bir kuyruk olur,yorumlara baksana:)
Yildizname benim bildiğim kadarıyla doğum ve ölüm arasındaki olaylari kapsıyor,çok profesyonel bir kişi tarafından bakılması gerektiğini biliyorum bir de.Elli kredi çok ama canım yaYildizname attim hemen yorumlamis valla baya bilmis ben begendim nokta atislari vardi. Yalniz kizlar yildizname’den yillar sonra ne olacagi gozukur mu? Bir seyin gerceklesmesine daha uzun yillar var demis de bilmiyorum
Cok merak ettim ama bildi genel olarak bence hisli her soruma da cevap vermis. Cok fal atmiyorum ayda 1-2 ya da az kredililere atiyorumYildizname benim bildiğim kadarıyla doğum ve ölüm arasındaki olaylari kapsıyor,çok profesyonel bir kişi tarafından bakılması gerektiğini biliyorum bir de.Elli kredi çok ama canım ya
İnşallah çıkar dedikleri o zaman.Cok merak ettim ama bildi genel olarak bence hisli her soruma da cevap vermis. Cok fal atmiyorum ayda 1-2 ya da az kredililere atiyorum
Yıldıznameye uzun bakmış mı peki canım?Cok merak ettim ama bildi genel olarak bence hisli her soruma da cevap vermis. Cok fal atmiyorum ayda 1-2 ya da az kredililere atiyorum
Evet bakmis butun sorularimi cevaplayarak bakmis bir suru soru sordum yorum isterken sonasinda da verdigi yoruma sorularim oldu onlari da cevaplamis atlamadan. Begendim ben bence hisli ve iyi bir yorumcuYıldıznameye uzun bakmış mı peki canım?
Aslinda bir iki sey insallah cikmaz :) istedigim bir seyin olmasina da daha uzun yillar var dedi.İnşallah çıkar dedikleri o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?