tellwe.com'da bakılan fallar!

Kizlar yorum aldim ben de yildizname de atmayi dusunuyorum ona bana cok kisa bakmis ama aynii banuyilmaz bence ya tarzi ayni ve soyledikleri de
bende ilk yorumu gördüğümde aklıma aynı şey geldi fakat banuyılmaz'ın anda bildiği bir durum yoktu bende hep ileriye yönelikti falı attığım hesaplarda aynı değil uyumsuz anda iyiydi

bende ilk yorumu gördüğümde aklıma aynı şey geldi fakat banuyılmaz'ın anda bildiği bir durum yoktu bende hep ileriye yönelikti falı attığım hesaplarda aynı değil uyumsuz anda iyiydi
Cumle kurus tarzi bile ayni cok sasirdim bu benzerlik ama uyumsuz hanimefendi demis banu yilmaz hanimefendi dedigini duymadim daha once

Ben uyumsuzu hiç beğenmemiştim hiç bişe dememiş zaten kendini geri çek üstüne gitme ekimde bişeler olablr demiş o kadar

Yildizname attim hemen yorumlamis valla baya bilmis ben begendim nokta atislari vardi. Yalniz kizlar yildizname’den yillar sonra ne olacagi gozukur mu? Bir seyin gerceklesmesine daha uzun yillar var demis de bilmiyorum
Yildizname benim bildiğim kadarıyla doğum ve ölüm arasındaki olaylari kapsıyor,çok profesyonel bir kişi tarafından bakılması gerektiğini biliyorum bir de.Elli kredi çok ama canım ya

Yildizname benim bildiğim kadarıyla doğum ve ölüm arasındaki olaylari kapsıyor,çok profesyonel bir kişi tarafından bakılması gerektiğini biliyorum bir de.Elli kredi çok ama canım ya
Cok merak ettim ama bildi genel olarak bence hisli her soruma da cevap vermis. Cok fal atmiyorum ayda 1-2 ya da az kredililere atiyorum

Yıldıznameye uzun bakmış mı peki canım?
Evet bakmis butun sorularimi cevaplayarak bakmis bir suru soru sordum yorum isterken sonasinda da verdigi yoruma sorularim oldu onlari da cevaplamis atlamadan. Begendim ben bence hisli ve iyi bir yorumcu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…