tellwe.com'da bakılan fallar!

cidden mi ama bak kimseye bilememis ben de meraktayim ama fali ceksem mi bilemedim. Anda nasil geldi hisleri sana durumlari bildi mi?
Anda iyiydi şimdi hakkını yiyemem. Ama bir buçuk yıldır tanıdığım adamı bana çok kötü tarif etti. Adamla aynı çatı altında yaşamasam bir süre belki olabilir derim ama aynı evdede yaşadık biz bu kadar şeytan, içten pazarlıklı bir adam olsa anlardım

ay evet bazi falcilar abartiyorlar. Sen uyumuszz'u begendin mi? Ben andaki soylediklerini cok mantikli buldum bilmis gelecek soyledileri de iyiydi biraz olumsuzdu ama olabilirligi yuksek.

Hmm Perseis hep listemdeydi atmak istedim ama sizce hisli bir falci degil mi? Anlik yorumu nasildi peki?
Ben anda bile begenmedim ya bir kere atmıştım zaten geçen yıldı. Şimdi iyi bakıyorsa bilemem. Zaten kısa bir falmış karışık yazmış. Şimdi tekrar okudum da

ay evet bazi falcilar abartiyorlar. Sen uyumuszz'u begendin mi? Ben andaki soylediklerini cok mantikli buldum bilmis gelecek soyledileri de iyiydi biraz olumsuzdu ama olabilirligi yuksek.
Uyumsuzz’a kahve atmıştım ben olumluydu ama banada altı ay demiş burada çoğu kişiyede öyle yazınca onla ilgili düşüncelerimde değişti

Uyumsuzz’a kahve atmıştım ben olumluydu ama banada altı ay demiş burada çoğu kişiyede öyle yazınca onla ilgili düşüncelerimde değişti
Bana Eylul ayi demis daha dorusu bu aydan itibaren gelisme var eylul itibariyle netlik demis ben yildizname attim ona

Olumluysa inşallah çıkar canım
Tesekkur ederimm benim yari olumlu yari olumsuzz butun falcilar neredeyse ayni sekilde yorum yapiyorlar en olumlu medyumcetindi ama olmaz zannetmiyorum pek soyledikleri kulaga guzel geliyor ama oluru da yok sanki, yine de pozitif biri sevdim fal bakis tarzini.

Medyumcetin biraz pembeci bence ama uzun yorum yapıyor, sorulara cevap veriyor o hoşuma gitti

Medyumcetin biraz pembeci bence ama uzun yorum yapıyor, sorulara cevap veriyor o hoşuma gitti
kesinlikle benim bu ozelligi hosuma gitti yalniz yorumlari okudum da bazilarina cok olumsuz bakmis bir kac tane oluru yok mu gelmeyecek mi yani ole mi diyorsunuz tarzi yorumlar da vardi

kesinlikle benim bu ozelligi hosuma gitti yalniz yorumlari okudum da bazilarina cok olumsuz bakmis bir kac tane oluru yok mu gelmeyecek mi yani ole mi diyorsunuz tarzi yorumlar da vardi
Olumsuzu da söylüyor o zaman. Bana sen çok yorulursun ama yine dönecek dedi mesela

Olumsuzu da söylüyor o zaman. Bana sen çok yorulursun ama yine dönecek dedi mesela
Perseisten falim geldi, bir kac nokta atisi yapmiss sasirdim bildigi seyler var ve detayli ben begendim acikcasi sonucu da olumlu ayni medyumcetin gibi konusmus bilemedim simdi :)

Bana cok olumsuz konuştu.pembeci degol bence çıkan kartlara göre yorum yapıyor
Ben kahve atmıştım ona kart yorumunu bilemedim o yüzden canım.
Ben ama genelde yorumcuların kahve seçeneği varsa onu seçiyorum. Kart falı için bence kişinin orada olup kendi çekmesi lazım, kendi enerjisiyle tabii bu benim görüşüm

Canim bu arada Medyumcetin'e atacaktin uzakta diye atamamistin ya o gelmis geri simdi uzakta yapiyor ama her gun giriyor goruyorum.
Canım kararsız kaldım şimdilik beklemedeyim.. Ara ara fal krizm gelmiyor değil.. Myduru'ya arkadaşımla attık bana mayısın son haftası yüzyüze görüşme,ilk haftalarında da iletişim artacak dedi, şimdilik gelişme Yok ama, aylardır ilk defa whatsapa girmeye başladı haftada bir gibi.. gelişme sayılır mı bilemedim sonuçta, yazmıyor aramıyor.. Arkadaşıma ise Mayıs ilk haftası karşı taraftan adım ve ilerleme dedi ama tam tersi online değil haftalardır.. o yüzden bu fal işini çözemedim ben cidden.. my duru ya fal atan olursa yazarsa sevinirim.. Evrem vadesi çoktan geçti,2.5 ay içinde dedi, 3 ayı geçiyor
Bir elle tutulur Bergüzar kaldı bende,onu bekliyorum.
Binnaza yeni girenleri denedim,Nebiye Akın,Melisa Leo,Piraye su'ya kahve attım. Anıl sağlam vardı,ona da kahve attım ama profili silindi nedense.. bu arada olumsyz konuşan olmadı..

Berguzar sana ne demisti?

Berguzar sana ne demisti?
Falın özeti; sabredersen olur ama seni yorar dedi. Katina tarih vermez ama iki defa sorum içinde Kart çektiğinde aynı kartı aldım dedi (3 sabır kartı) belki Katinadan anlayan bilir bunu?.. 3 aylık bir dönemde toparlanma hissediyorum dedi. Sende bergüzar ne durumda,çıkan bildiği şeyler oldumu, sanada vadesi var daha sanırım canım..

Bana da gegitli olur seni yorar dedi Berguzar herkese bunu soyluyor sanirim. SASma anda ve karsi tarafin duygularinda iyi diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…