- 16 Şubat 2018
- 458
- 797
- 18
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #22.001
Kuzum tarihlere bakma ben çok çektim acısını geçen gün bi film izledim enerjiyle imgelemeleri anlatan insanlar vardı kadının biri o an şunu söyledi ;bişeyi istediğinizde onu ne kadar düşünürseniz enerjiniz iter diye bir sürü bilgi verdi.Mantıksız da diiil, kahve falı bakıştırmıştım ben adam 4 ay dedi ama 5 ay sonunda oldu görüşmem. Alev diye bi kadın 6 ağustosta mesaj atacak demişti olmadı asla almadım pişmanlık mesajı.Falın özeti; sabredersen olur ama seni yorar dedi. Katina tarih vermez ama iki defa sorum içinde Kart çektiğinde aynı kartı aldım dedi (3 sabır kartı) belki Katinadan anlayan bilir bunu?.. 3 aylık bir dönemde toparlanma hissediyorum dedi. Sende bergüzar ne durumda,çıkan bildiği şeyler oldumu, sanada vadesi var daha sanırım canım..
Zaten şu tarihte şu olacak demeleri çok mantiksiz.İnandirici gelmiyor bana asla,yani mesela açık ara bırakılan tarihler olabilir.Ornegin üç vakte kadar beş vakte kadar şeklinde.Kuzum tarihlere bakma ben çok çektim acısını geçen gün bi film izledim enerjiyle imgelemeleri anlatan insanlar vardı kadının biri o an şunu söyledi ;bişeyi istediğinizde onu ne kadar düşünürseniz enerjiniz iter diye bir sürü bilgi verdi.Mantıksız da diiil, kahve falı bakıştırmıştım ben adam 4 ay dedi ama 5 ay sonunda oldu görüşmem. Alev diye bi kadın 6 ağustosta mesaj atacak demişti olmadı asla almadım pişmanlık mesajı.valla aldırma tarihleri. Bergüzar bana ilk falımda tarih vermemişti bana olmayacak bu adamla demişti.
Zaten şu tarihte şu olacak demeleri çok mantiksiz.İnandirici gelmiyor bana asla,yani mesela açık ara bırakılan tarihler olabilir.Ornegin üç vakte kadar beş vakte kadar şeklinde.
Ben Selizay ile falcinurseli’yi beklemeye devam o zaman. Yeni çok iyi biri çıkmadığı sürece atmayacağım artık. İkisini bekledikçede fal sayımı azaltırım diye düşünüyorum umarım başarılı olurum
Bir Perseis ile nurgamze’yi denedim bu araSen ara vermedinmiiiii??!??
Yavrucum baya azaltmışsın..Moralim bozuk, kadere bak sevdiğim kız bana abi dedi olayı vardı. Benim de başıma geldi yahuBir Perseis ile nurgamze’yi denedim bu araazalttım sayılır
Bir şeyi ne kadar düşünürseniz enerjiniz iter mi? Yani düşünmemek mi lazım ben anlamadımKuzum tarihlere bakma ben çok çektim acısını geçen gün bi film izledim enerjiyle imgelemeleri anlatan insanlar vardı kadının biri o an şunu söyledi ;bişeyi istediğinizde onu ne kadar düşünürseniz enerjiniz iter diye bir sürü bilgi verdi.Mantıksız da diiil, kahve falı bakıştırmıştım ben adam 4 ay dedi ama 5 ay sonunda oldu görüşmem. Alev diye bi kadın 6 ağustosta mesaj atacak demişti olmadı asla almadım pişmanlık mesajı.valla aldırma tarihleri. Bergüzar bana ilk falımda tarih vermemişti bana olmayacak bu adamla demişti.
Aynen kitap aldım bugün ayrıca hayatta mesela birşeyleri isterken imgeleme olayı vardır buna inanırım ama kitapta hem de filmde şu dendi; ne kadar çok kafa yorarsanız düşünürseniz enerjinizle onu itersiniz. Tuğçe ışınsu da demişti bunu bi programda. Mesela babam geçen gün kızım sen delimisin 7/24 bu konuyu düşünüyorsun, olacağı varsada olmaz demişti, kulak asmadım o an ama galiba doğru kızlar. İsteyelim ama 7/24 düşünüp kafayı yemeyelim benceBir şeyi ne kadar düşünürseniz enerjiniz iter mi? Yani düşünmemek mi lazım ben anlamadım
İnadına yapmış olmasın tavrını sorgulamak için?Yavrucum baya azaltmışsın..Moralim bozuk, kadere bak sevdiğim kız bana abi dedi olayı vardı. Benim de başıma geldi yahubeni arayıp benden taktik istemek nedir. Konuştuğumuz halde
Bence diildi, gerçekti. Bakalım yazıcak mı ama yazarsa asla cevap vermem. Bu erkekler kadar ****** yok. Tuğçe ışınsu kitaplarını aldım, bide 100% düşünce gücü kitabını aldım, filmi izlemek isteyen kızlar THE SECRET-SIR FİLMİNİ izleyin acilen.İnadına yapmış olmasın tavrını sorgulamak için?
Hangi kitabı aldın bu arada canım?
Kötü düşünürsen kötü enerjiyi çekersin,iyi düşünürsen iyi enerjiyi çekersin üstüne.Bu arada kedi insan üzerindeki kötü enerjiyi çeker deneyin ve görün:)Bence diildi, gerçekti. Bakalım yazıcak mı ama yazarsa asla cevap vermem. Bu erkekler kadar ****** yok. Tuğçe ışınsu kitaplarını aldım, bide 100% düşünce gücü kitabını aldım, filmi izlemek isteyen kızlar THE SECRET-SIR FİLMİNİ izleyin acilen.
Her dediğine her zaman katılıyorum seninKötü düşünürsen kötü enerjiyi çekersin,iyi düşünürsen iyi enerjiyi çekersin üstüne.Bu arada kedi insan üzerindeki kötü enerjiyi çeker deneyin ve görün:)
Canım benim iki tane var şu anda evde,profil resmimde ki kedim geçen hafta melek oldu.İki gün iki göz iki çeşme ağladımHer dediğine her zaman katılıyorum seninbu kedi olayını bir dizide görmüştüm demek ki doğruymuş. Kızlar getirin kedileri bu gece
Canım en büyük hüsranı , hep söylüyorum evremde yaşadım.. o kadar emin konuştu ki,anlatamam o yüzden olmayınca haliyle çok üzüldümZaten şu tarihte şu olacak demeleri çok mantiksiz.İnandirici gelmiyor bana asla,yani mesela açık ara bırakılan tarihler olabilir.Ornegin üç vakte kadar beş vakte kadar şeklinde.
Bergüzar da bana aynısını dedi,bekleme enerjisi ile karşı tarafı aşağı çekersin dedi. Ama işte insanın aklına gelmese geliyor.. Akışa bırakayım diyorum, ama zorlanıyorum ne yalan sölim.(üstelik gün içi bir sürü işim olsa bile aklıma geliyor )Kuzum tarihlere bakma ben çok çektim acısını geçen gün bi film izledim enerjiyle imgelemeleri anlatan insanlar vardı kadının biri o an şunu söyledi ;bişeyi istediğinizde onu ne kadar düşünürseniz enerjiniz iter diye bir sürü bilgi verdi.Mantıksız da diiil, kahve falı bakıştırmıştım ben adam 4 ay dedi ama 5 ay sonunda oldu görüşmem. Alev diye bi kadın 6 ağustosta mesaj atacak demişti olmadı asla almadım pişmanlık mesajı.valla aldırma tarihleri. Bergüzar bana ilk falımda tarih vermemişti bana olmayacak bu adamla demişti.
Evremdamla bende de patladı zaten üzülme canım,bircogunun patladigi gibi.Mayis ayindayiz,şimdi sırada Lydyan var,sonra Haziran diyenler gelicek sıraya:)Canım en büyük hüsranı , hep söylüyorum evremde yaşadım.. o kadar emin konuştu ki,anlatamam o yüzden olmayınca haliyle çok üzüldüm
Ben karşı tarafın durumunu tehit edemiyorum.. o yüzden elimdeki tek şey ,verilen vadeBana da gegitli olur seni yorar dedi Berguzar herkese bunu soyluyor sanirim. SASma anda ve karsi tarafin duygularinda iyi diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?