- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #22.141
Ikisine de baktirdim hatta ayni durum chitra olumlu nakta oyle bi olumsuzdu ki falindan sonra aglamisligim varArkadaşlar merhaba.
Ben arka arkaya nakta'ya tarot, chitra'ya katina baktırdım.
Nakta karşı tarafın düşünceleri ile ilgili baya iyi tespitlerde bulunmuş resmen nokta atışı yaptığı yerler var ağzım açık kaldı, zaten hep ona sordum şöyle dedi böyle dedi diye anlatmış falı. Ama genel olarak o kadar olumsuz şeyler söyledi ki gelecekle ilgili resmen yaşam enerjim gitti, bu iş olmaz demiş açık açık.
Chitra'nın falında karşı tarafın düşüncesi ile ilgili tutturduğu bazı yerler var ama nakta anda daha iyi gibi bence. Lakin chitra'nın gelecekle ilgili söylediği şeyler nakta'yla tamamen zıt ve gayet olumlu.
Naapsam, hangisine kulak versem bilmiyorum. İki iyi falcı, iki tamamen farklı fal. Yani fala tabi ki yüzde yüz inanıyor değilim, sonuçta geleceği kimse bilemez ama insan yine de kafaya takıyor işte.
Nakta burada okuduğum kadarıyla genelde olumsuz yorumlar yapıyormuş. Sizin düşünceniz nedir? Nakta ve chitra ile ilgili yorumlarınız neler? Hangisinin falı daha güvenilir sizce?
Sen de değerlisin benim için,her ne kadar tanımasam da kişiliğini çok takdir ediyorum.Acaba bu insan seni gerçekten hak ediyormu?Bunu hiç sordun mu kendine?Boşuna üzülüp kendini harab etmene gönlüm razı olmuyor benimCanım benim,tüm falcılar seni düşünüyor, dönecek diyor, 6 ay oldu, seviyorsa neden bekliyor,tamam içinde bulunduğu durumdan dolayı olabilir diyorum ama mantığım almıyor,tarihler biraz kayabilir diyorum ,takılmıyorum ama ,bir bakıyorum elimde var sıfıryani spesifik sorumda olumsuza açığım diyorum yine olumlu yorum ama sonuç yok..
Arkadaşlar merhaba.
Ben arka arkaya nakta'ya tarot, chitra'ya katina baktırdım.
Nakta karşı tarafın düşünceleri ile ilgili baya iyi tespitlerde bulunmuş resmen nokta atışı yaptığı yerler var ağzım açık kaldı, zaten hep ona sordum şöyle dedi böyle dedi diye anlatmış falı. Ama genel olarak o kadar olumsuz şeyler söyledi ki gelecekle ilgili resmen yaşam enerjim gitti, bu iş olmaz demiş açık açık.
Chitra'nın falında karşı tarafın düşüncesi ile ilgili tutturduğu bazı yerler var ama nakta anda daha iyi gibi bence. Lakin chitra'nın gelecekle ilgili söylediği şeyler nakta'yla tamamen zıt ve gayet olumlu.
Naapsam, hangisine kulak versem bilmiyorum. İki iyi falcı, iki tamamen farklı fal. Yani fala tabi ki yüzde yüz inanıyor değilim, sonuçta geleceği kimse bilemez ama insan yine de kafaya takıyor işte.
Nakta burada okuduğum kadarıyla genelde olumsuz yorumlar yapıyormuş. Sizin düşünceniz nedir? Nakta ve chitra ile ilgili yorumlarınız neler? Hangisinin falı daha güvenilir sizce?
ben şöyle garip bir olay yaşadım naktaya yaklaşık bi 100 defa fal atan biri olarak benim her attığım falda bana başka bir kızdan bahsetti bir süre sonra o kadar kız birikmişti ki salladığını düşünmeye başlamıştım karşı tarafla bir iletişimim haber alacağım bir yer yoktu o yüzden doğruluk payını bilmiyordum ama sonrasında kendisiyle bir iletişim durumum oldu ve naktanın söylediği her şey bütün o kızlar vs doğru çıktı . gelecek konusunda nakta bende patlıyor ama anlıkta ve geçmişte söylediği herşey doğru benim de ihtiyacım olan anlık ve geçmiş zatenY
ben artık baktirmamaya karar verdim. Karşı tarafın düşünceleri için baktiriyordum ben de. Naktaya bu konuda çok güveniyorum ama onu da belirteyim. Diğer baktirdim tüm falcılar burda ismi geçenler özellikle biri diyor karşı tarafın aklında biri var sevgilisi var. Öbürü diyor hayır sadece sıkıntıları var. Ama hepsi de şunu söyledi sana karşı duygusu var. E o zaman nerde bu adam. Neden gelmez yani. Neden arayıp sormaz. Sadece sıkıntıları buna sebep değildir sanırım. Ay neyse ben de içimi dökmüş gibi oldum. Ama durum bu ben de kime inanayım bilemedim
Duvarına yaz canım kazayle oldu diyeKizlar birine iki kere baktirdim gayet iyidi. Tekrsr baktirayim dedim yine yorumu güzeldi, yanlislikla 4 yildiz vermisim ( telden giriodum) beni kara listeye almis resmen :/ nasil ulasabilirim
Sen de değerlisin benim için,her ne kadar tanımasam da kişiliğini çok takdir ediyorum.Acaba bu insan seni gerçekten hak ediyormu?Bunu hiç sordun mu kendine?Boşuna üzülüp kendini harab etmene gönlüm razı olmuyor benim
Oyyy canım benim ya,gözün aydın.Cok sevindim adina,bak gör nasıl iyi gelecekler sana.Saglikla büyüsün bebisler:)sercenin_gozyasi
Canım çok tşk ederiminşallah herşey daha iyi olur.. Rabbim Darda bırakmaz hiç kimseyi.. bu arada annane oldum, kızımın 4 bebişi oldu :) Hepside ayrı ayrı renk rabbimin bir mucizesi resmen.. onlara bakınca Allah'ım nelere üzülüyorum ben böyle diyorum kendi kendime..
Biliyor musun, benimde aklımdan öyle geçti,sanki bana şans,mucize getirecekler ve herşey iyi olacak diye geçti içimden :)Oyyy canım benim ya,gözün aydın.Cok sevindim adina,bak gör nasıl iyi gelecekler sana.Saglikla büyüsün bebisler:)
Tabiki canim,kediler ilahi varlıklardır.Butun hayvanları çok seviyorum ama kedi bir başka ya,mırıl mırıl efrafinda dolanmaya başladıklarında ne demek istedigimi anlarsın:)Biliyor musun, benimde aklımdan öyle geçti,sanki bana şans,mucize getirecekler ve herşey iyi olacak diye geçti içimden :)
Tamam canım,evet fotoğraf yüklemek çok zor burda.Merak ettim hinzirlari:)Borellus80 eğer yapabilirsem resim yüklicem bebişleri :) boyut büyük diyor bir halledeyim.
Kurban olurum,sarı çok fırlama olucak,benden söylemesi:)Sarmanlar çok oyuncu ve akıllı olurlar.
Aynen ilk doğan o,ve cidden çok hınzır, diğerlerinin kafasına vurup indiriyor,patisi ile :))Kurban olurum,sarı çok fırlama olucak,benden söylemesi:)Sarmanlar çok oyuncu ve akıllı olurlar.
Benim yeni evlat sarman bir kız, Sarmanlar %90 erkek olurlar bu arada, inanır mısın o bütün gün bütün gece tepemde,gece üstümde uyuyor,onunla ilgilenmeyince patisiyle suratimi çekiştiriyor,şimdi yazarken bile rahat vermiyor telefona vuruyor kafasini:)A
Aynen ilk doğan o,ve cidden çok hınzır, diğerlerinin kafasına vurup indiriyor,patisi ile :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?