tellwe.com'da bakılan fallar!

Perseise sizin önerinizle attım zatenn :) inşallah ben de memnun kalırım. nakta çok övülmüş bir deneyeyim dedim. Gelecekten çok anlık yorumları tutarlı olan birilerini istiyorum artık. Şuan merak ettiğim bir konu var onu yorumlasalar yeter modundayım.

Anlik durumlarda favorim Elfin Demet benim, ama 100 tl binnazda ve sabah 6’da giriyo, ondan 1-2 ayda bir en fazla yorjm aliyorum gayet de iyi. Onun disinda banuyilmaz tellwe o da katinada anlik ve yakin gelecek bana cok tutturmustur.

Elfinin dedikleri olmadı bende hatta geçmiş hakkında söylediği şeyler çok alakasızdı ama çok sonradan sadece dediği bir şeyi yaşadım. Sadece kartlarımı yorumlamıştı alarm kurmuştum onu yakalamak için hatta. Banuyılmazında aynı şekilde verdiği vade geçti ama an hakkında söylediği şey doğru gibiydi. Durumu zaten bilmediğim için doğru mu değil mi çözemedim hiç

Çok ilginç, elfin bazılarına çok iyi bazılarına hiç bilemiyor anladığım kadarıyla, enerjimiz tuttu bizim sanırım çünkü beni bu kadar şoka sokan başka bir falcı olmamıştı online olarak, özellikle ilk falı. Banuyilmaz bence hisli, biliYor bana ve arkadaşım baktırmıştı ona da birebir bilmiş durumları.

Yesilcingene ile çok büyük bir kayıp yaşamamışsın bence. Olayları çok abartarak anlatan bir falcı. Bana vadesi falan tutmadı analizi de ehlikti.
Beklemeyi göze alabilirsen Yiramir’i deneyebilirsin. Chitra ve Yulee’de boş falcılar değildir. Birde en son beğendiğim kişi nurgamze.

Bir de ben uyumsuzz’u beğendim o da az ama öz bakıyor ona yıldızname attım ona biraz daha uzun bakmış.

N
Nurgamze yeni mi? İlk defa duydum. Nokta atışı falan var mı? Bu ara çok baktırdım gerçi ama tam fal havamdayım :))

Yiramire attım asla sıra gelmez dedim ama 4 günde 2.sıraya geldim Chitra ve Yulee de beğendiğim falcılardan. Özellikle Yulee’nin söylediklerini ağzım açık dinlemiştim. Gelecek hakkınsa söyledikleri tutmadı ikisininde ama anlık duygu ve karakter analizinde çok fazla iyilerdi özellikle Yulee. Kimseye söyleyemediğim bir şeyi “sen şöyle düşünüyorsun” demişti bana.

N

Nurgamze yeni mi? İlk defa duydum. Nokta atışı falan var mı? Bu ara çok baktırdım gerçi ama tam fal havamdayım :))
Yok canım yeni değil. Capella’nın yazısı üzerine attığım falcılardan biri. Kişilik analizleri süperdi. Benim şu andaki hislerim özellikle. Ne çok kısa ne çok uzun bir yorumdu. Bana aynen söylediği birkaç cümleyi o da bu şekilde hissediyor diye yazmış hatta. Vadesi var o yüzden nolur bilmiyorum hisli biri gibi geldi bana yada bizim enerjimiz tuttu gibi

Hadi ya üzüldüm benimki onların dediği gibi ilerliyor. Herra’da mesela kısa, öz ama güzel bakmıştı bana ama uzakta artık

Hadi ya üzüldüm benimki onların dediği gibi ilerliyor. Herra’da mesela kısa, öz ama güzel bakmıştı bana ama uzakta artık
Vade vermemişlerdi aslında ama çok yakın zamanda demişlerdi. Belki ilerde olur ama onlara baktıralı 2 belkide 3 ay olacak çok yakın zamanı geçeli çok oldu Yulee olumsuzu bile çok güzel ve tatlı bir dille anlatmıştı. Kendisi uzakta sanırım denemediğim iyi falcıları denedikten sonra kendisine tekrardan atmak isterim aslında

Yulee’ye bende tekrar atmak istiyorum ama uzakta çok tatlı dilli, empati kurabilen bir yorumcu bence

Uyumsuzza geçen hafta baktırmıştım bende çok fazla olumlu konuştu. Vade vermedi. Uyumsuzun dediklerinin çıkmasını çok isterim açıkçası.
Ben de cıkmasını ıstemıyorum bana da yarı olumlu yarı olumsuz ama olmasından korktugum ya da ıstemedıgım dıyım bır sey ıcın oyle olacak demıss

Yiramir’den falınız geldi mi? :) ben de 10.sıraya düşebildim sonunda ama benimki cumartesi falan gelir herhalde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…