tellwe.com'da bakılan fallar!

Tamamdır, bekliyorum yorumunuzu :))
Yiramirden falım yarım saat önce geldi. Çokk uzun yazmış ama tavsiyelerle dolu bir faldı. Çıkan kartlara kendi yorumlarını katarak yazmış. Kartların anlamlarını ben kendim internetten okuyup aynı çıkarımlarda bulunmuştum zaten Yiramir sadece ek olarak tavsiyede bulunmuş. Özellikle yazdığı bi konu var ki yazdığı durumun uzaktan yakından benimle alakası yok. İlerde yiramirin 'dedikleri çıktı' diyebileceğim bir yorumu yoktu geleceğe yönelik. Ama yinede güzel tavsiyeleri ve uzun uzun yazımı kendisini kurtarıyor bence. Kötü diyemem çünkü ben yiramiri araştırıp baktırmıştım. Forumda beğeneni, seveni çok. Belki benimle enerjisi tutmamıştır.

kızlar bana anlıkta ve geçmişte çok iyi olan falcı lazım kimi önerirsiniz? yuleeye baktırmak istiyorum ama en son 1 ay önce girmiş. perseis geysu falan hangileri iyi kimi önerirsiniz?

Hahaha, ben de netten kartların anlamına bakmıştım o yetiyormuş demek ki benim sırama var biraz daha, muhtemelen yarın ya da cumartesi bakar bana. Bakınca ben de yorum yaparım hemen :))

kızlar bana anlıkta ve geçmişte çok iyi olan falcı lazım kimi önerirsiniz? yuleeye baktırmak istiyorum ama en son 1 ay önce girmiş. perseis geysu falan hangileri iyi kimi önerirsiniz?
Geysu bende anlıkveya gelecekle ilgili bilememişti. Perseis anlık şaşırttı, bildi ama gelecek olumlu konuştu pek oluru yok gibi şu an için uzun vade verdi gelecek sene için. En yakın Ağustos ayında gelişme gördü.

Arkadaşlar siz aynı falcıya aynı konu hakkında soru sorarken aynı şeyi mi soruyorsunuz? Tam açıklayamadım demek istediğimi ama mesela ben 3 ay önce baktırdığım birine yine baktırmak istiyorum ama yine aynı soruyu sormak istiyorum. Saçma mı olur veya kişi aynı yorumu mu yapar? Bir de falcıların en son ne zaman girdiğini nerden görebiliyoruz?

saçma olmaz ben 4 yıldır hergün fal baktırdığım dönemlerde bile aynı soruyu ve kişiyi sordum :)

saygıyla buradan seni alkışlıyorum , yüreğinden ve duruşundan dolayı..

saygıyla buradan seni alkışlıyorum , yüreğinden ve duruşundan dolayı..
luciferr
Artık nankörlük yaşaya yaşaya böyle bi yalan attım, ama pişman diiilim.. Hiç olmazsa içimin yağları eridi, elimde Nutella sümüklü mendil geziyorum sanmasın. Allahım çok büyük

cidden çok iyi yapmışsın erkeklere herzaman doğrular söylenmiyor :) benim eskisi nişanlandıktan sonra beni aradığında beni çok özlediğini vs. şeyleri söylediğinde bende hayırlısı yapacak bişey yok dedim

Yapcak bişey yok!!!! Bu çok fenaydı ama iyi demişsin. Hak etti oda. Bu erkeklere kıl oldum artık.

Atacak birini bulamıyorum zati bir deneyeyim bakalım :)
Hadi dene bakim, kızlar çok alakasız ama dün duyunca şok oldum..tanıdığım bi kızın işleri hep bozuluyordu, sevdiği adam başka biriyle evlendi, sonra kız kimle tanıştıysa olmadı. Kız rahatsızlık geçirdi midesinden ip çıktı ucu bi kötü uygulamaya bağlı (siz anlayın). Aklı başında birine danıştılar adam bu Kıza kötü uygulama yapılmış evlenmesin diye ama yemeğine katılmış midesine dolanıp bozmuş herşeyi. Kız geçen gün hastaneye gitti orda eski erkek arkadaşının annesini gördü kadına daldı. (Kadın yemek yerken, kızın yemeğinin içine katmış. İtiraf etti) şok

Olmaz ben genelde ayni falcilara attigim icin ilk attigim falda sorumu detayli tutuyorum sonrasinda onlar onceki fallarinizi goruyorlar zaten o yuzden su konu vardi gelismeler neler gibi daha duz sorular soruyorum, her soruda da aciklamiyorum ilk attigim zamandaki gibi.

Kizlar ben genelde kart fali atiorum bugun kahve attim birine ama yakin zamanda bir degisiklik gormemis, kahve yakin donemi anlatir zaten demis. Bu yakin donem ne kadar yakin, maksimum 2-3 ay gibi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…