- 28 Nisan 2013
- 529
- 408
- 303
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #22.321
Bekle derim ben, beğenmiştim onu hatta tellwede banuyilmazla ikisi favorim diyebilirimPerseisi beklemekten yoruldumsizce değiştireyim mi yoksa bu kadar beklemeye değer mi?
Mavikurdele10 bana da baya geç çıkmış görünüyor. Umarım devamı gelir
Teşekkürler canim, inşallah bir gün sizde tadarsiniz bu muhtesem duyguyu.Anneler günü kutlu olsun bebelerrrrrr. Anne adayları olarak kutlu olsun hepimizin
İnşallah kalp kalbe karşı bende birkaç gündür görünmüyor burda diye duyuru yapacaktım nikinleTeşekkürler canim, inşallah bir gün sizde tadarsiniz bu muhtesem duyguyu.
Mavikurdele10 8 ay önce baktırmışım. O zaman 2 3 ay sonra demiş.
Amin canım,buralardayim.Fal aleminden uzak tutmaya çalışıyorum kendimi,bir de çoluk çocuk sene sonu gösterileri felan yoğunluk iste:)İnşallah kalp kalbe karşı bende birkaç gündür görünmüyor burda diye duyuru yapacaktım nikinleAllah hakkımızda hayırlısını versin
Aşkla ilgili durum analizi mi tutmadı yoksa verdiği vade miaskla ilgili dediğini yaşamadım. işle ilgili dediği çıkmış ki bunu ben sormadım. o yuzden sen sormadan yazdıysa olabilir.
vade de analiz de. o kisi hayatina kimseyi alamamis, hatalarinin farkinda ciddiyetle donecek vs demis. donmedi, hayatinda biri var. ciddiyetse onunla var. kendi hatalarinin farkinda degil, o ego ile asla olamaz zaten. arkadasima demis ben soyle hakliydim, o sunu yapti etti vs iste. geriye donup okudugumda geysunun fallarinin ne durum analizi iyi ne de gelecek cikti. okurken akici insani etkiliyor gecmisi biliyor evet ama anda bile yanilmis. karsi taraftab teyit edince anladim. bana 1 ay vade vermis hatta daha kisa demis fali atali 3 ay olmus. eger 5 ay gecikmeli cikarsa derim :)Aşkla ilgili durum analizi mi tutmadı yoksa verdiği vade mi
Geysunun falı bende de çıkmadı. Bana tamamen sorumda verdiğim detaylardan yürümüştü. Ve gelecekle ilgili baya bi senaryo yazmıştı yani o kadar övülen bi falcı, şok olmuştum, normal durumla hiç alakası yoktune an ne gelecek.... çok kibar iyi niyetli biri, işini özenle yapıyor o konuda hakkını yiyemem, baya uzun bi yorum gelmişti. Sonuçta enerji meselesi böyle şeyler tutan insanlar da var.
Bana da, benim icin de buyuk hayal kirikligi olmustu. Bir tek tutan sey olmadi bende de. Gec olmasi kismi da 2 sene gecmis falin uzerinden belki daha fazla artik olmaz herhalde :)Geysunun falı bende de çıkmadı. Bana tamamen sorumda verdiğim detaylardan yürümüştü. Ve gelecekle ilgili baya bi senaryo yazmıştı yani o kadar övülen bi falcı, şok olmuştum, normal durumla hiç alakası yoktune an ne gelecek.... çok kibar iyi niyetli biri, işini özenle yapıyor o konuda hakkını yiyemem, baya uzun bi yorum gelmişti. Sonuçta enerji meselesi böyle şeyler tutan insanlar da var.
gecen yil da baktirmistim. o zaman cok yakin degilsiniz bir kere oturmusuz falan dedi. ben sok nasil bildi haliyle kisinin dusunceleri de dogrudur dedim. cunku benim dusuncelerimi ve karakterlerimi bildi. ama sonradan ogrendim o kisinin dusunceleri de dogru degilmis, ani da bilememis. cok ozenle isini yapiyor, iyi yapiyor ama ben zihin okudugunu dusunuyorum. bu sahsi fikrim mavi kurdele:)) ins senin icin iyi ise olsun :))eski yazarların yorumlarını okuduğumda çıkana da çok geç çıktığını okudum.
eğer zaten anda tutmuyorsa gerçekten de enerji tutmamıştır ben inanıyorum buna
Canım sana en cok kim biliyordu? Mesela tellwede birini secsen hangı falcıyı oneririsin en cok?Nurseli ile Selizay dönse keşke
Falım uzundu ama ne diyeceğimi bilememiştim. Tuhaftı anlamamıştım.yiramir'den falım geldi bugün. kayda değer bir şey göremedim açıkçası. Evet fazlaca uzu yazmış ama aynı şeyler etrafında dönmüş dolaşmış. Soru yazdım onu kaç güne görür cevap verir bilmiyorum. 7 gün bekleyişten sonra pek bir heyecanı da kalmamıştı zaten. Sorudan ola çıkarak cevaplama yapmış net bir cevap göremedim. Sizlerin de aynı şekilde mi merak ettim.
Çocukları öptüm :)) yemin ettim fal baktırmayacağım diye uzun bi süre. Buraya kızlara destek olmak için giriyorum artık. İiiii yapmıssınAmin canım,buralardayim.Fal aleminden uzak tutmaya çalışıyorum kendimi,bir de çoluk çocuk sene sonu gösterileri felan yoğunluk iste:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?