- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #22.521
Işte ben de bilmiyorum. Öğrenmek istiyorum ama kimse yazmadi
Ben ona nisan başında baktırmışım şimdi okudum. Karakter analizi, bizim ayrılmamız, söylediğimiz sözler cuk oturmuş. Mayıs ayı iletişim demiş birde sonra toparlanma demiş. Bir nevi Nurbanu’da tutturmuş gibi şu anki gidişatıEvet canım o
Ben de merak ettim şimdi. Başka önerebileceğin biri var mi fal sepetindeFal sepeti Buğranın kahve falı a dan z ye kadar tarihiyle çıktı pessss
Ne olduFal sepeti Buğranın kahve falı a dan z ye kadar tarihiyle çıktı pessss
Bugra'ya ne atmistin Katina mi? Hic de duymamistim onu daha once zaten falsepetinde bir dennis'e baktirdim galibaFal sepeti Buğranın kahve falı a dan z ye kadar tarihiyle çıktı pessss
Dennis nasıldı pekiBugra'ya ne atmistin Katina mi? Hic de duymamistim onu daha once zaten falsepetinde bir dennis'e baktirdim galiba
Kahve attığını söylemiş :)Bugra'ya ne atmistin Katina mi? Hic de duymamistim onu daha once zaten falsepetinde bir dennis'e baktirdim galiba
Hangi kartlar çikmiş yazarsan az çok yorum yaparizkart anlamlarıyla ilgili yardımcı olabilirmi aranızdan katina anlayan , iade edilen falımın kredisini hediye edeceğim yardımcı olabilen olursa 18 krediydi hesabımdan girip istediğinize fal baktırırsınız arkadaslar yeterki yardımcı olun
taktım resmen o kartlara ondan dolayıda yeniden fal atmak icimden gelmedi o yuzden demiştim hediye etmeye hazırım krediyi yeterki yorumlayabilen olsun :) ama hediye etmene gerek yok biz yorumlarız derseniz o da olur farketmezHangi kartlar çikmiş yazarsan az çok yorum yapariz
Fali kendin baktir canim
Fena değil ama şubat sonu kesin dediği şeh olmadı bir iki nokta hafif oldu ama çok önermem şimdi bakıncaDennis nasıldı peki
Nefeler tutuldu bekleniyorsunAhh kızlar ahh bende bomba gibi gelişmeler oldu şu 48 saate işlerimden fırsat bulsam paylaşmak istiyorum
Nurbanu Bir yolun varda ki mi?
canım sen yiramire mi atmıstın.. kime attın en son telwedeNurbanu Bir yolun varda ki mi?
bende galiba fal sepeti bugraya atıcam merak ettim. eğer biraz ucuz olsaydı zümraya atardımNefeler tutuldu bekleniyorsunKelebbekk canim :)
Ben de onun profiline bakarken bilgileri istediği kısım var ya orası dikkatimi çekti. Telwedeki kahin betulle ayni seyi yazmış. Sanirim denis erkek ama yine de dikkatimi cektiFena değil ama şubat sonu kesin dediği şeh olmadı bir iki nokta hafif oldu ama çok önermem şimdi bakınca
Evet Dennis erkek sesli bakiyorBen de onun profiline bakarken bilgileri istediği kısım var ya orası dikkatimi çekti. Telwedeki kahin betulle ayni seyi yazmış. Sanirim denis erkek ama yine de dikkatimi cekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?