tellwe.com'da bakılan fallar!

Işte ben de bilmiyorum. Öğrenmek istiyorum ama kimse yazmadi
Ben ona nisan başında baktırmışım şimdi okudum. Karakter analizi, bizim ayrılmamız, söylediğimiz sözler cuk oturmuş. Mayıs ayı iletişim demiş birde sonra toparlanma demiş. Bir nevi Nurbanu’da tutturmuş gibi şu anki gidişatı

Kızlar ayevine fal baktırdım. Söyledikleri geleceğe yönelik ve olumlu ve ben beğendim falını. Çıkar çıkmaz bilemiyorum, göreceğiz vadesi çok uzun değil ve Kısa öz. Öyle uzun uzun geçmiş betimlemesi şimdi betimlemesi yok. Ben zaten sadece sorularımın yanıtını arıyordum. Sizden beğenen ve çıkan var mı?

telwede son kredilerim kaldı onları da harcadıktan sonra bir daha asla diyorum desifre olma pahasına yazıyorım
Uyumsuz adlı falcıya fal attım 3 gündür bekliyorım demin canlı fal bakmak istediğini söyleyip iade etmiş ya ben gercekten anlamıyorum ben sana canlı fal baktırmak isteseydim zaten canlı fal atardım cok sinirlendim ve falcıyı sikayet ettim telwe yönetimi bisi yaparmı hic sanmıyorum
katina falımdaki kartlar bosa gitti kac gündür anlamları icin deliriyordun asırı üzgünün

kart anlamlarıyla ilgili yardımcı olabilirmi aranızdan katina anlayan , iade edilen falımın kredisini hediye edeceğim yardımcı olabilen olursa 18 krediydi hesabımdan girip istediğinize fal baktırırsınız arkadaslar yeterki yardımcı olun

Hangi kartlar çikmiş yazarsan az çok yorum yapariz
Fali kendin baktir canim

Hangi kartlar çikmiş yazarsan az çok yorum yapariz
Fali kendin baktir canim
taktım resmen o kartlara ondan dolayıda yeniden fal atmak icimden gelmedi o yuzden demiştim hediye etmeye hazırım krediyi yeterki yorumlayabilen olsun :) ama hediye etmene gerek yok biz yorumlarız derseniz o da olur farketmez

Fena değil ama şubat sonu kesin dediği şeh olmadı bir iki nokta hafif oldu ama çok önermem şimdi bakınca
Ben de onun profiline bakarken bilgileri istediği kısım var ya orası dikkatimi çekti. Telwedeki kahin betulle ayni seyi yazmış. Sanirim denis erkek ama yine de dikkatimi cekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…