tellwe.com'da bakılan fallar!

Kesinlikle..fal sonuçta.falcıların lafiyla hareket edilmeyeceğini ben 2012 de kötü deneyimle yaşadım.bir çok falcı işyerinde amirinle aşk yaşayacaksın demişti.gerçekten de adamın ilgisi var gibiydi,fallardan aldığım gazla ileri gittim biraz.sonuç adamla kötü olduk.onun yüzünden kurum değiştirdim akabinde sehir..zamanve maddi kaybım o kadar oldu ki ...daha 1 yıldır yeni kendimi toparliyorum...

Bir fal nelere sebep olmuş desene, üzüldüm şimdi cnm ya

Ben baktirdigim dogrulugunu teyit edebilecegim seyler de bildi ama salladigi da seyler var bazi anlattiklarinda orta halli bi fal diyim cikmadigi icin şu an sadece meraktan atmistim
Serçeciğim sanırım senin bahsettiğim Betül ün kehanetleri ama Kahin Betül adında yeni bir falcı var ve Borellus80 bu yeni isimden söz ediyor. Yanılıyorsam düzeltin.

Serçeciğim sanırım senin bahsettiğim Betül ün kehanetleri ama Kahin Betül adında yeni bir falcı var ve Borellus80 bu yeni isimden söz ediyor. Yanılıyorsam düzeltin.
Hmm karişiklik olduysa bilmiyorum kuzum ben betulun kehanetlerini kastetmistim
Benim kafam baya dolu o yüzden dikkat etmeden yazmiş olabilirim

Hmm karişiklik olduysa bilmiyorum kuzum ben betulun kehanetlerini kastetmistim
Benim kafam baya dolu o yüzden dikkat etmeden yazmiş olabilirim
Betül ün kehanetlerine ben de baktırmıştım ve benimle ilgilendi kibar bir kız ama hiçbir konuyu bilemedi bende ve fena patladı fallar :/
Cnm hergün yeni isimler türüyor, hakĺısın takip etmek zor... umarım hepimiz sorunlarımızı en kısa sürede aşarız.

Baktirmamak en mantiklisi her sey olacagina variyor sanki

Daha fazla dayanamaıp kahinbetul'a fal attım bakalım neler diyecek. yorumları okudum genlede olumlu.
Herkese nazar demiş yorumlardan okuduğum kadarıyla. Uzun ve genel yorumluyorsa herkese uyacak bir şeyler oluyor. Sen nasıl buldun?
Geçen yıl Beyaz Karınca yi yakalamiştiķ örneğin, sadece bu forumda 3 kişiye aynı falı yollamıştı; "sende adeta bir prenses edası var, etc..." herkesin seveceğini düşündüğü bir takım süslü sözler, analizler ...yönetime kanıtıyla şikayet ettik, ne oldu sadece 3 gün kapatıldı hesabı ve hala aktif.

Son düzenleme:
Bir fal nelere sebep olmuş desene, üzüldüm şimdi cnm ya
Sagol canm benim.yaşamam gerekiyormuş yaşadım artık geride kaldı..şu an iyiki de yaşamışim olumsuzlukları diyorum bazen.cektigim biraz uzun sikintilardan sonra yeni imkanlar kapılar açıldı..şükür bu günümüze...

Evet canım bahsettiğim kahibetul yeni bir falcı,demek ki herkese sallayıp durmuş.O kadar uzun bir fal gelince suphelenmistim zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…