- 14 Haziran 2015
- 755
- 896
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #23.401
Ben de çok kararsızım hem diyorum bana en çok çikan falcinin bile bazi fallarinda yanıldığı oluyordu sonuçta yaşamadan birşeyden emin olamam hem de duvarını okudukça çok meraklaniyorum bir de umut edip yıkılması da var. Baktirirsam da artik son falim olacak bu fal işine bi son vermek gerek.Bende ilişki için hayat haritası atsam mı diyorum,50 kredi de az değil,değer mi acaba diye tereddütlerim var,ya patlarsa o da die,başka ayevine baktırıp vadesi tutanlar var mı ya da falı çıkan?
Bende ilişki için hayat haritası atsam mı diyorum,50 kredi de az değil,değer mi acaba diye tereddütlerim var,ya patlarsa o da die,başka ayevine baktırıp vadesi tutanlar var mı ya da falı çıkan?
Aynen bende şu son günlerde hele iyce abarttım,kendime başka meşguliyetler bulmaya bakacağım,tatilde olunca el boşluğundan ,ortada da kimse olmayınca,eskisine sardım ama yaptığı bişey yok,durumuma bakmaktan başka,kafamı dağıtmam gerek,olursa zaten kendiliğinden olur diyorum bide,çok yoğunlaşınca hiç olmuyor aksine itiyoruz bişeyleri.Ben de çok kararsızım hem diyorum bana en çok çikan falcinin bile bazi fallarinda yanıldığı oluyordu sonuçta yaşamadan birşeyden emin olamam hem de duvarını okudukça çok meraklaniyorum bir de umut edip yıkılması da var. Baktirirsam da artik son falim olacak bu fal işine bi son vermek gerek.
Neredeyse çoğu falcıya fal atıp beş yıldız veren üyeler var isimleri karamkaram , babamcokkızar,hannan adı aklımda kalanlar, bu kişiler bi yorum yazsalar falcılar hakkında ki gerçek kişilerse tabi
topukluyla180 okaliptus49 da var fallarınızda gördüğüm kadarıyla onun falı çıktı mı?
Yani Okaliptus'un yaz dedigi bu yaz ve Eylul onumuzdeki Eylul ayi mi? Gecmedi yani daha? Aslinda o bana 2 hafta icinde bir iletisim olacak ay sonunda gorusme dedi bir iletisim oldu dedigi tarihte ve goruselim dedik yani ay sonuna dogru gorusme olacak, dedigi gibi.baktırdım durumu bilmişti. ama bana verdiği tarih iş için yaz ayı. aşk için eylüldü. ruhani beyin verdiği tarihler tuttuğu için bekletiyorum falını.
nakta da tarihler tuttu. olaylarda tuttu. hatta bana demekki size verdiğim tarihler tutuyor yıl sonu %80 dedi.
sitede bahsettiğiniz çoğu falcı birbirinin hesabı olduğu için sadece schreen shotlardakine baktırıyorum. (sebebi verdiği tarihleri bekletiyorum eğer o tarih +10,-10 gün dahilinde gerçekleşmiyor ise siliyorum. encokempatide uzun süredir falım bekliyor. aslında verdiği tarihe daha var ama bişey merak etmiştim. sanırım çekicem falı.
Esrarengizlerbuyur babamcokkizar ben? bunlarda baktırdığım fallar ? anı biliyosa üstelik ben söylemeden biliyorsa 5 yıldız veriyorum. geleceği siz bilmiyosunuz, başkası bilse n'olur? gelecek değişen bir şeydir. sen kendi kendine şekil verirsin, oda sana yol ayrımlarını söyler öngörüde bulunur. bir daha bu şekilde hakkımda asılsız konuşmayın. ben de burdan bakıyorum kim iyi kim kötü ona göre fal atıyorum. ayevinin söylediği tarihler tuttu(olay örgüsü olarak tek tarihim tutmadı ama vadesi tuttu)
ruhaniye 9 ay önce baktırdım tuttu tekrar baktırdım. naktaya 10 ay önce atmışım tutmuş tarihi tekrar baktırdım. ard arda baktırdıysam ya kısa vadede karsr değiştirmişimdir, ya da sorduğum şeyin vadesi belirlidir olayı sormuşumdur. 33 yaşındasınız, tanımadığınız biriyle bu şekilde konuşmaktan hiç gocunmadınız mı?
Ben falsepetinden nesibe,buğra ve alexe baktırmışım,vadeleri var beklemedeyim bakalım,bana göre anda iyilerdi.Bide daha önce dennise baktırmışım,o da yazacak demişti,yazmıştı karşıdaki kişi .Tabi bilemiyorum yine de fal bu enerji işi,tesadüfen de yaşayabiliyoruz bazen dediklerini falcıların.kızlar fal sepetinden baktırıp da memnun kaldığınız bir falcı var mı? en merak ettiğim Emre Dinç fiyatı yüksek ama değer mi cidden baktıran var mı? Ayışığını da merak ediyorum bilemedim ??
hayır iş için yaz ayları,aşk için eylül dedi işi de aşkıda bekliyorum :)Yani Okaliptus'un yaz dedigi bu yaz ve Eylul onumuzdeki Eylul ayi mi? Gecmedi yani daha? Aslinda o bana 2 hafta icinde bir iletisim olacak ay sonunda gorusme dedi bir iletisim oldu dedigi tarihte ve goruselim dedik yani ay sonuna dogru gorusme olacak, dedigi gibi.
üçüde hemen hemen aynı tarihleri verdi verdipi tarihler sene sonu. gülhadiyazade işle ilgili bir çok tarihimi bildi, birtanesinde de hatta olumluydu olmucak dediEsrarengizler
Hayatınyolunda
Gulhadiyazade
Bu 3 falcının falları çıktımı size acaba?
Yani Okaliptus'un yaz dedigi bu yaz ve Eylul onumuzdeki Eylul ayi mi? Gecmedi yani daha? Aslinda o bana 2 hafta icinde bir iletisim olacak ay sonunda gorusme dedi bir iletisim oldu dedigi tarihte ve goruselim dedik yani ay sonuna dogru gorusme olacak, dedigi gibi.
Hep öyle yapıyoruz beğenmiyoruz baktı çıktı hemen geri dönüş yapıyoruz:) esrarengizler güzeldi bana bakımı sizde memnun kaldınzmı acaba?üçüde hemen hemen aynı tarihleri verdi verdipi tarihler sene sonu. gülhadiyazade işle ilgili bir çok tarihimi bildi, birtanesinde de hatta olumluydu olmucak dediyok ya çıkmadı dedim. hakkaten olmadı. sonra ikinci falı hattım,zaten olmaması hayırlı dedi.
Telllwe yonetimine soyle yardimci olmuyolar genelde ama birebirse kopyala yapistir oldugu icin iade ederler belki.Kızlar şuanda şok oldum ya,inanmıyorum,medyumkızıla 2 ayrı hesaptan fal attım,aynı yorumu yazıp göndermiş,ilkinde adımı verdim okudum makul bi faldı,ama 2.attığım falda ismimi filan vermedim yine aynı falı göndermiş,ne yapmalıyım sizce? Buraya fotosunu atabilirim ya da isteyene özelden gönderebilirim,ilk defa başıma böyle bişey geliyor.Parasında asla değilim zaten çok düşük bi ücret ama bu şekilde yapılması güvenimi sarstı.
tarihleri bekliyorum. genel durumu bildi; ama bi soru sormuştum müdürüme talepte bulunsam tayinim olur mu diye, değerlendirelim diyecek dedi. fakat müdür ziyarete gelmediği için dile getiremedim. sanki orada uydurdu gibi oldu :/Hep öyle yapıyoruz beğenmiyoruz baktı çıktı hemen geri dönüş yapıyoruz:) esrarengizler güzeldi bana bakımı sizde memnun kaldınzmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?