Arkadaşlar, sizce Çisem pembeci mi?
anlik olumsuz yorumlari oluyo ama gene de olumluya bagliyo. vade konusunda cok iyidir geri kalani idare eder
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar, sizce Çisem pembeci mi?
lunara’ya ne atıyorsunuz kızlar, tarot mu
Bence fark etmiyor. Benim gözlemlediğim o kendi kartlarıyla daha doğru destekliyor.lunara’ya ne atıyorsunuz kızlar, tarot mu
Bana durumla ilgili biraz fazla pozitif gibi geldi, verdiği tarihlerden biri de bugündü. Bir gelişme olmayınca sormak istedim.anlik olumsuz yorumlari oluyo ama gene de olumluya bagliyo. vade konusunda cok iyidir geri kalani idare eder
Bence fark etmiyor. Benim gözlemlediğim o kendi kartlarıyla daha doğru destekliyor.
Evet hatta kendi kartlarına göre daha çok yorumluyor bence. Hiç fincan yorumu da yaptığını görmedim mesela. Kahve de atmıştım.o kendi de bakiyo di mi
Evet hatta kendi kartlarına göre daha çok yorumluyor bence. Hiç fincan yorumu da yaptığını görmedim mesela. Kahve de atmıştım.
Aa bakıyor o zaman demek ki bana hiç dememiştiBana fincandaki su sunu gosterir diyo bazen ama ne kadar bagli kaliyo bilmiyorum![]()
Aa bakıyor o zaman demek ki bana hiç dememişti![]()
Merhaba tel no paylaşabilir misinizonline fal baktırmak istiyorsanız size tek önerim benim favorim buse istanbulda whatsaap uzerınden de bakıyor ama anlatılmaz biri hem fal hemde astorolıjıye bakıyor hep nokta atısı ….numarası bu eger isterseniz bir deneyin bence
Merhaba özelden numara iletebilir misinizonline fal baktırmak istiyorsanız size tek önerim benim favorim buse istanbulda whatsaap uzerınden de bakıyor ama anlatılmaz biri hem fal hemde astorolıjıye bakıyor hep nokta atısı ….numarası bu eger isterseniz bir deneyin bence
O kisinin hesabi sahte diye kapatilmis kadin reklam icin gelmis hic numara almayinMerhaba tel no paylaşabilir misiniz
Bendede öyle yapmisdi memnun kalmamisdimdeva arkadasima bakti oyle olabilir boyle de olabilir, bu olmayabilir ama belki de olur diye gidiyo. her ihtimali siraladi![]()
ben ilk falda iade almistim sonra gene denemistim surecteki bi olay cikti kalani cikmadiBendede öyle yapmisdi memnun kalmamisdim
Indan
Azure nerde bakiyoAzure ın falı tamamen çıktı. Sadece 21 Ağustos tan sonra demişti vadeye ama bugün gerçekleşti.
Yulee, fallawyou, daver, fama patlamış oldu. Lunara nın ikinci falı patlamış, ilk falı da kısmen çıkmış
Fal sepetindeAzure nerde bakiyo