- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #24.281
Ya özelden atabilir misin rica etsem. Ben de sana yollarım hiç kopyala yapıştır gibi degildi benimkiKahve falı yolladim baktım saçma sapan şeyler sonra duvarına baktım aynısını başkasına da yazmış kahvede kopyala yapıştır yapıyor
Yani niye böyle yaptı acaba. Cok üzüldüm şimdi. Ben bugün hatta iki fal attimEvet kopyala yapıştır yapmış.Resmen falın yarısını kopyalamış.Yönetimden iade istedim
Ben duru görü baktırmadım kahve attım yalnızYa özelden atabilir misin rica etsem. Ben de sana yollarım hiç kopyala yapıştır gibi degildi benimki
Ya özelden atabilir misin rica etsem. Ben de sana yollarım hiç kopyala yapıştır gibi degildi benimki
Bende gorunce hani iyi falan demiş arkadaş attım hemen bi kahve baktım kopyala yapıştır adam bildiğiniz uç kagitci ya kendini zeki zannediyor heralde salak bende yönetime şikayet ettim ekran görüntüleri de yolladimya kızlar duru görü diyince dayanamıyorum atladım gönderdim. yazdığım isimli birini aratmış facebooktan hiç alakası yok. bir de fotoğraf gönderdim düşünün! merterde bir bankada çalışıyor doğum tarihini de yanlış biliyorsun falan demiş. ben de ne saçmalıyor bu diyorum. üstelik soruyu sorarken bahsettiğim kişinin sosyal medya kullanmadığını yazmıştım.
iade talep ettim inşallah iade edilir.
Ben de tutmuş sosyal medya durumu ondan sende de tutar mi diye düşündü galiba:))ya kızlar duru görü diyince dayanamıyorum atladım gönderdim. yazdığım isimli birini aratmış facebooktan hiç alakası yok. bir de fotoğraf gönderdim düşünün! merterde bir bankada çalışıyor doğum tarihini de yanlış biliyorsun falan demiş. ben de ne saçmalıyor bu diyorum. üstelik soruyu sorarken bahsettiğim kişinin sosyal medya kullanmadığını yazmıştım.
iade talep ettim inşallah iade edilir.
Bende gorunce hani iyi falan demiş arkadaş attım hemen bi kahve baktım kopyala yapıştır adam bildiğiniz uç kagitci ya kendini zeki zannediyor heralde salak bende yönetime şikayet ettim ekran görüntüleri de yolladim
Ben de tutmuş sosyal medya durumu ondan sende de tutar mi diye düşündü galiba:))
Canım cok üzgünüm kahvede anlattığı durum bile bana o kadar uyuyorki. Herkese aynısını yazacağını hic dusunemedimBende gorunce hani iyi falan demiş arkadaş attım hemen bi kahve baktım kopyala yapıştır adam bildiğiniz uç kagitci ya kendini zeki zannediyor heralde salak bende yönetime şikayet ettim ekran görüntüleri de yolladim
Evet. Çünkü okuduğu okula kadar bilemez sanırım:))size de sosyal medyadan bakıp mı söylemiş bir de ben ağzımla sosyal medya kullanmıyor dedim.
ay çok komik ya benimkini direk iade etti yorum yazınca.Evet. Çünkü okuduğu okula kadar bilemez sanırım:))
Aynen benimkini de iade etti hemen ama ben yönetime bildirdimay çok komik ya benimkini direk iade etti yorum yazınca.
Bende gecen sene baktirmistm sesli yorumlamisti anda iyiydi ama vade vermemisti karakter analizi yapmisti bu defa yolladigimda net bir sekilde dedimki vade verebilecekseniz bakin. Yorumlamis ama bildigin kopyala yapistir o kadr belli oluyoduki cidden hayal kirikligi yasadm paraya doymus heralde. Sorularimada gram cvp vermemis full karakter analizi ve bölük borcük ne bileyim para aliyosun hakkini ver bari böyle yapip hakka girip geceleri nasil rahat uyuyolar acava bu tip falcilar. Üzgünüm :-(Firuzeye ben baktirmistim canım iade aldim ama iki yıl önceydi simdi nasıldır bilemiyorum. Ateş bakım fars falıydı çok da uzun yazmıştı.
Bu nasıl cirkin bi uslup ya bu ne ego paramizla baktiriyoruz begenmezsek iade edecekler tabi. Umarim iade etmistir ya ben burda üzüldm sinirlendm resmenBurada da soru kısmında bana tepkisi siz olsaydınız ne yapardınız
Yok iade etmedi para da yıldız da önemli galiba telwe gerçekten son zamanlarda sahtekarlar la dolduBu nasıl cirkin bi uslup ya bu ne ego paramizla baktiriyoruz begenmezsek iade edecekler tabi. Umarim iade etmistir ya ben burda üzüldm sinirlendm resmen
Bende öyle dusunuyorm bugün firuzzeye kopyala yapistir yapmissin sorulsrima cvp vermemissin dedim bi tribe girdi sanarsın kendinin 50lirasi gitmis bos yere. Bu kadar ego fszla yaYok iade etmedi para da yıldız da önemli galiba telwe gerçekten son zamanlarda sahtekarlar la doldu
Duru görüde benim bilmedigim bir seyi bilmis. Araştırınca anladim ben de. Ondan sonra sordugum kisiyi de iyi anlatmış. Tartıştık dememe ragmen sen fevri davranmissin suç sende demis bu da doğru. Bunlari bilince yoksa okuduğu okulu sosyal medyadan çok rahat bulabilir bunu zaten biliyorum. Ben çok üzüldüm zaten adamın öyle kopyala yapıştır yapacağını ne bileyimArkadaşlar falcıdan emin olmadan en azından üçkağıtçı olmadığından başkalarına önermeyelim. Biraz şüpheci olun okunulan okula kadar biliyorsa bir falcı yalancıdır. Gözünüzü açın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?