tellwe.com'da bakılan fallar!

Kahve falı yolladim baktım saçma sapan şeyler sonra duvarına baktım aynısını başkasına da yazmış kahvede kopyala yapıştır yapıyor
Ya özelden atabilir misin rica etsem. Ben de sana yollarım hiç kopyala yapıştır gibi degildi benimki

Ya özelden atabilir misin rica etsem. Ben de sana yollarım hiç kopyala yapıştır gibi degildi benimki

ya kızlar duru görü diyince dayanamıyorum atladım gönderdim. yazdığım isimli birini aratmış facebooktan hiç alakası yok. bir de fotoğraf gönderdim düşünün! merterde bir bankada çalışıyor doğum tarihini de yanlış biliyorsun falan demiş. ben de ne saçmalıyor bu diyorum. üstelik soruyu sorarken bahsettiğim kişinin sosyal medya kullanmadığını yazmıştım.
iade talep ettim inşallah iade edilir.

bahsedilen arted'e attım bu arada yanlış mesajı alıntılamışım.

Bende gorunce hani iyi falan demiş arkadaş attım hemen bi kahve baktım kopyala yapıştır adam bildiğiniz uç kagitci ya kendini zeki zannediyor heralde salak bende yönetime şikayet ettim ekran görüntüleri de yolladim

Ben de tutmuş sosyal medya durumu ondan sende de tutar mi diye düşündü galiba:))

bir de bana diyor ki doğum tarihi 84 görünüyor yanlış biliyorsun gitmiş bulmuş birinin peofilini orada gördüklerini yazıyır. adam da bir küçük bir erkek çocukla fotoğraf koymuş diyor ki "küçük bir erkek çocukla çok ilgileniyor." sevdiği sözlere "allah allah" yazmış sık sık "allah allah" diyor bu kişi demiş güler misin ağlar mısın

Canım cok üzgünüm kahvede anlattığı durum bile bana o kadar uyuyorki. Herkese aynısını yazacağını hic dusunemedim

Firuzeye ben baktirmistim canım iade aldim ama iki yıl önceydi simdi nasıldır bilemiyorum. Ateş bakım fars falıydı çok da uzun yazmıştı.
Bende gecen sene baktirmistm sesli yorumlamisti anda iyiydi ama vade vermemisti karakter analizi yapmisti bu defa yolladigimda net bir sekilde dedimki vade verebilecekseniz bakin. Yorumlamis ama bildigin kopyala yapistir o kadr belli oluyoduki cidden hayal kirikligi yasadm paraya doymus heralde. Sorularimada gram cvp vermemis full karakter analizi ve bölük borcük ne bileyim para aliyosun hakkini ver bari böyle yapip hakka girip geceleri nasil rahat uyuyolar acava bu tip falcilar. Üzgünüm :-(

Kızlar biseyi farkettm ama dogru tespit mi bilmiyorum telwedeki aryamira ve meraluk ayni kisi sanki profiline bakar misinz bi fallari birebir ayni

Duru görüde benim bilmedigim bir seyi bilmis. Araştırınca anladim ben de. Ondan sonra sordugum kisiyi de iyi anlatmış. Tartıştık dememe ragmen sen fevri davranmissin suç sende demis bu da doğru. Bunlari bilince yoksa okuduğu okulu sosyal medyadan çok rahat bulabilir bunu zaten biliyorum. Ben çok üzüldüm zaten adamın öyle kopyala yapıştır yapacağını ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…