tellwe.com'da bakılan fallar!

Fal baktırmayacagim dedim ama suan fal krizim tuttu ve cok ihtiyacm var. Kızlar cok b3gendiginiz ve cıkan falcilar kimler yazabilir misinz ona gore secip yollayayim. Fatimayi bekliyorm hala online oldugu vakte denk gelmedim cikan var mi

Fal baktırmayacagim dedim ama suan fal krizim tuttu ve cok ihtiyacm var. Kızlar cok b3gendiginiz ve cıkan falcilar kimler yazabilir misinz ona gore secip yollayayim. Fatimayi bekliyorm hala online oldugu vakte denk gelmedim cikan var mi
Ben de süreci en bilen geysu ve bedrunnisa oldu. Sonuç için beklemedeyim. Bunun dışında hayatınyolunda, eflin4, ayevi ,efsunine ,gulyadiyazade ,dilridrala3,sardunya,poyraz15 ve abelz de var.Ama hepsinin vadesi var. Fal sepeti buğra da süreci iyi bilmis. Senanuru da beğendim.

Fatima bana yine bildi geçen söylediği bir durumun içinde buldum şu an kendimi çok ilginç biliyor bana ama sana bilemem nasıl olur. Gerçi sonrasında bir şey demiş sanki biraz zor gözüküyor ve bunun için de herhangi bir tarih vermemiş

dilridrala3 ve abelz haric hepsini denedim. Simdi telwedeki firuzzeye yolladm bakayim nasil yorumlayacak

Online yakalarsam bende baktircm merak ettim yorumlara bakinca

Kizlarr yeni birini kesfettim şok etti beni kesinlikle denemelisiniz. Fiyati da uygunken. Telwede arted. Duru görüm fotograf baktirdim bir de kahve attim. Bildigi çok özel seyler oldu. Gelecekle ilgili söyledikleri çıkar mi bilemem ama cok sasirtti beni

Kızlar dün telwe de son kredimi bitireyim dedim yeni falcilardan birine fal attım falı buraya koyuyorum bu fala çünkü bir yıldız verdim siz olsaydınız kaç verirdiniz falcinin verdiğim oya tepkisini de vereceğim

Eklentiler

• Screenshot_2018-07-14-21-15-49-1.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 125
Hasta herhalde katinada his olmaz kart yorumlanır diyor sonuna kadar haketmiş tek yıldızı.
Teşekkür ederim cevabınız için soru kısmında yazdığını beddua olarak aldım üstüme benim için 7 TL nin önemi yok ben çok fal baktırdım yine de haksızlık etmeyim diye buraya koydum

Kahve falı yolladim baktım saçma sapan şeyler sonra duvarına baktım aynısını başkasına da yazmış kahvede kopyala yapıştır yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…