tellwe.com'da bakılan fallar!

bilgisayarıma ulaştığımda atabilirim tabiki karşılaştırabiliriz, ancak benimki sesli sizin nasıl biraz zor olabilir?

Senanur nasıldı sende, vade verdi mi? Bende baktırdım,o yüzden soruyorum canım.

Simdi kızlar Peralina için "yiğidi öldür hakkını yeme" demişler....Benım ona farklı hesaplardan attıgm toplam 4 tane falım var. Gecmıse donup okudugmda aylar sonrakı ruh halımın bıle nasıl olacagını soylemıs. Çıkmadı-bılmedı-hıssız bır yorumcu ASLA DIYEMEM. Hatta Tellwe'de gecmıs fallarıma baktgmda her falı "bana" cıkan 3 ısımden bırı Peralına. Atarlı bırı de degıl. Ona ılk fal atarken ben de cekınmıstm ama alakası yok cok hos bırı.....Fıyatını da cok arttırmamıs 5 tl arttırmıs kı ben gonderdıgımde de o fıyattaydı. Zırt-pırt fıyat arttıran,sureklı musterı gelsın dıye bekleyen,ekmegını faldan cıkaran ve o nedenle kırk takla atan bırı degıl.

Ancak bana da ıkıdır fal gonderdıgımde falanca saat musaıt olacagm deyıp,ıkıdır aynı seyı yapması......Hiç ama hiç hoş degıl. Onu "çevırımiçi" görmesem ne işim vardı da kredi alacacaktm tellweden....Musaıt degılsen CEVIRIMICI olma...Soz verdıysen tut veya tutamadan yıne tolere ederım ve ettım de barı ertesı geceye dek bır zahmet bak veya bır bılgılendırme mesajı yaz.....Bu tavır hoşmudur falcılıgı gectım ınsanı olarak bıle?

Bugra konusuna gelınce topukluyla180 tatlım senin bir yazın vardı Bugra ıle ılgılı....Onu okudugumda.....Bugra hakkında son yazdıgım mesajdakı kızgınlıgıma cevap da bulmus oldum. Belkı de cocugun hakkını yedım. Sen o yazında, Bugra'nın "geçmişi-gelecek gıbı anlatmıs olabılecegını" soylemıstn....Bugra'nın bana baktıgı 2. falı anlatabılecek en guzel acıklama bu olabılır "kasabın ucgen vucutlu,kırlı sakallı" cıragını saymazsak

Merhaba arkadaslar. Bilirsiniz beni daha önce de yazmıştım,fal baktırdığım hiç bir kişi hoşlandığım adamın nişanlı olduğunu ve evleniceğini bilmemişti,hayatımın neredeyse yıkım noktasındaydım. Olayın etkisi üzerimden yavaş yavaş geçtikten sonra baktırdığım tüm falları gözden geçirdim tekrar. Ve nişanlı olduğunu bilmese bile Naktanın baktığı fallarda o kişiyi çok iyi analiz ettiğini adeta içini okuduğunu ve olayların gidişatini da zaten en doğru şekilde aktaranin o olduğunu farkettim. Biz falları dinlerken her cümleyi olmasını istediğimiz gibi yorumladığımız için beklentilerimizde yanılıyor ola biliyoruz. Ama daha sağlam bir kafayla,ayaklarımız yere basarken dinleyince aslında Naktanın her söylediğinin birer nokta atışı olduğunu farkettim. Hakka girmekten korktuğum için de bunu burda dile getirmek zorunda hissettim kendimi. Şu an olayların gidişatı da zaten onun söylediği şekilde ilerleyir. Allah herşeyin en güzelini nasip etsin hepinize

Senanur u ben çok beğendim 1,5 aylık bir süre verdi olma ihtimali düşük ama anlık durum analizi acayip iyiydi
Teşekkür ederim canım yanıtın için. Banada Ekim başı diye vade verdi.. senin vade daha yakınmış, bir gelişme olursa lütfen paylaş.. Ben anlık durumu tehit edemedim ama şöyle bir durum var; Eylül'de duyacağın bişeye üzüleceksin dedi,ama aslı olmayan bir haber dedi.. ( bu haber ortak arkadaşdan yada sosyal medyadan olabilir dedi ) dün benimki bir yazı paylaşmış ( böyle sık yazı paylaşan bir tip değil) yazıya üzüldüm.. Acaba bahsettiği şey bu olabilir mi ? Kendimi eleştirerek şu soruyu yöneltiyorum kendime; " Falda gelişme var ,ümidi ile böyle mi düşünüyorum diye.. "
Not : paylaştığı yazıya hakikaten üzüldüm..

Bu konuda fikirlere açığım, yorum yapmak isteyen olursa..

eylül de duyacağın bir haber demiş? Eylüle daha gelmedik ki? sen dün haber duymuşsun

fal sepetinde bedava fal kredim oluşmuş bu fal kredisini ben istediğim bir falcıyı kendim seçerek kullanabiliyo muyum yoksa hangi falcı denk gelirse o mu bakıyor falıma bilginiz var mı?

bak buğranın bana ilk falı geçmişte ve o hafta içinde yaşayacaklarımdan oluşuyodu. zaten akşamdan sabaha kdr 7 kez falan dinledim. ilk falın kızgınlığıyla bana ndn tarpt kartlarını söylüyorsunuz ben kahve attım dedim. çok güzel bi üslupla ben kahve falına tarotla bakıyorum dedi. son bi kez dinledim onuda kağıda yazarak. evet cümleler kopuk. devrik. hatta bazen ne dedi yahu burda diyosunuz ama kağıda yazınca kafamd tam otursu fal sepetine söyledim iletir misiniz kusura bakmasın diye. sonra ikinci falı atarken özür dileyip yavaş konuşmasını rica ettim. ve asla falı burdakilerin dediği gibi geri çekil vs demedi zaten benim öyle bi problemim yok iş ve sağlık problemi için atıyorum ama aşk içinde yorum istiyorum ne zaman evlencez diye jsjsjs. kızlar kötülemiyorum kimseyi yanlış anlamayın.unutmadan söyliyim ben astral seyahatle üçüncü gözle çok ilgileniyorum. yoğunlaşabildiğim zamanlarda zaten yakın tarihte olabilecekleri görebiliyorum. bazense rüyamda görüyorum. o yüzden bi falcıya gönderirken falcının beni çekmesi lazım. gizem hatun senanur nakta bade rangok beni çektiği için attım ve asla pişman olmadım. naktadan keza. 1 ay dolsun diye beklediğimden fal atamıyorum çünkü bakmıyor iade ediyor. eğer durum elzemse rica ediyorum. senanurda öyle lütfen fal atma değişik bi cümle söylemeyeceğim sana az bekle dedi. 15 tl büyük değil ama hergün TheMySky biliyor üç dört fal gönderiyorum çünkü ne kafam boş ne rahatım. rangoktan sonra karar aldım kesinlikle çıkana kdr baktırmayacağım. çok fal istersem promosyon atarım.

hepiniz özel ve güzel kadınlarsınız. umarım istekleriniz gerçekleşir. çıkan/çıkmayan falları güncellerim. foruma girdikçe fal batağına düşüyorum. kendinize iyi bakın

Aynen ben de buraya girdikçe baktirasim geliyor. Bir de madem öyle bir durumun var hiç fala ihtiyacın yok bence. Yine de sen bilirsin tabiki :))

arnisa ve asenat ne söylediyse bende doğru çıktı birebir yaşadım...

gizem hatun un falina ulastim biraz once hatirlamadigimi soylemistim bilgilendirme amacli yaziyorum. gecmiste eh fena degil biraz birseyler bilmis bilememis diyemem an ve gelecekte hic birsey bilememis.enerjim uymamis sanirim kendisiyle uzatmis durmus cumleleri. isyerinden birinin onu istedigini ama arasinda birsey olmayacagini soylemis ki mumkun degil uc kisilik bir isyeri kendi isi ve calisan kadin yok:) hayatinda biri yok demis ben baktirdigimda gayette varmis.yani bende cuvallamis.

simdi mert reikiyi dinliyorum iki fal var ona attigim iki yil arayla onunla ilgilide bilgilendiricem yeniden. karakter analizi ve iliskimizle sahaneymis ustelik olumsuz konusmus kibarca. yani sizi unutamicak ama bu seviyor demek degil onemli biriymissiniz onun icin surekli ayrilip barismissiniz ki buda dogru. cok vakit kaybettigimi ve ruzgarin benim yanimda esmedigini boylede gidecegini soylemis. buda oldu. biriyle beraber olup onu unutmaliyim diye dusunuyor suan hayatinda biri yok ama istiyor demis ki o zaman yoktu ve aynen oyle bir yapidaydi. bir bahaneyle mesaj aticagini ama koprunun altindan cok sulr akmis olacagini soylemis verdigi zamandan tam 4 ay sonra oldu cikmis mi cikmamis mi bilemiyorum. sonrasinin gelicegini dertlesmeler olacagini soylemis ki bu cikmadi.beni surekli suclsdigini soylemis buda dogru ama camur at izi kalsin diye boyle aslinda demis aynen oyle yapti asinda. sonuc olarak tuhaf ama en iyi o bilmis son dedikleri ve eksiklikler disinda.

aklima gelen bir diger isim falmabedi urum. karakter analizi sahaneydi cok sasirdim ama gelecekle ilgili soylediklerinin vadesi gecsede hic biri olmamis. eskisiyle ilgili asiri olumsuz benimle ilgili ise cok olumlu bir faldi. bazi noktalarda da cok cuvallamisti anda da hayatinda biri oldugunu bilememis gibi gorunuyor daha dogrusu o cok kisi oldugunu dusunmustu ama bunlra ragmen adami oyle bir taniyor gibi anlatti ki yaptigi akil okumak mi bilemiyorum ki yardimcilarim gibi birsey demis fal da her ne yapiyorsa sasirtti beni . ucreti bence online fal icin yuksek 125 civariydi yanlis hatirlamiyorsam.

farkettim ki butun fallari onun icin baktirmisim ve kac tanesi cikti derseniz (online yada yuzyuze) hic biri tam tamina cikmamakla beraber sonuc odakli bakarsak toplasan uc kisi etmez. digerleri ani bilsede hep donecek demis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…