tellwe.com'da bakılan fallar!

Fatima peki hic donecek dedi mi tamamen bitti mi demisti?> Fatima iyi ya kadin cok iyi biliyor aci ama gercek konusuyor.

Olumsuz konusmustu donmeyecek demisti, herkes kendi yoluna gidecek tarzi konusmustu hatta ozamanki falini begenmemistim. Cok ovulen fatima bu muymus demistim. Ama sonuc onun ki gibi oldu. Digerleri donecek demisti ama aonu mutluluk, yuzuk gozukuyor demisti. Cocuk dondu ama evlilik olmadi.

Üc gün önce naktaya fal yolladim bana msj attı bakacagm baska sorun var mi dedi sorumu sordm bugün enerjinu alamadm diyip iade etmis. Bu nedir allah askina ya resmen saygisiz sogudum resmen.

Samirayi ben çok begendim ya cıktı mi sana

Fatimaya atanma ile ilgili bişe sordum bana atanacaksın trakya taraflarına demiş ama ben güneydoğuya tercih yapmıstım direk patladı falı anlık analizlerini de çok beğenmedim

Fatimaya atanma ile ilgili bişe sordum bana atanacaksın trakya taraflarına demiş ama ben güneydoğuya tercih yapmıstım direk patladı falı anlık analizlerini de çok beğenmedim
Ne falı atmıştın? Fatima kart fallarında iyi tarot ve katina bence kahvede iyi değil. Son falı tabi çıkmaz inşallah bana ama gidişat dediği gibi sanki malesef.

denemedigm falci kalmadi 50kredim vardi ona yolladim baktirmak istedigm biri icin. Yakin vadesinden biri tuttu iki vadesi tutmadi bi umut yolladm
benimde ilk ikisi tuttu 26 temmuzda kaza yapcan dedi +10/-10 vade sarkar mı bilmiyorum ama yarı teftişe gidiyom inşallah yapmam onu es geçip 4 ağustosu tuttursa keşke jsjsj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…