- 19 Haziran 2018
- 219
- 200
- 18
- 34
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #24.341
lizzyaaaa moralimi bozmaaaaFatima peki hic donecek dedi mi tamamen bitti mi demisti?> Fatima iyi ya kadin cok iyi biliyor aci ama gercek konusuyor.
Valla canim ben dayanamadim 20 gun once atmistim ya yine attim dun gece bu sefer daha olumsuz konusmus bana o yuzden inan ben de tam ciksin istemiyorum ama kadin biliyorrlizzyaaaa moralimi bozmaaaa
Uc kere baktirdim ucu de cikmadiKizlar gizem hatunun dediklerinin cikaniniz oldu mu?? Merak ettim
Fatima peki hic donecek dedi mi tamamen bitti mi demisti?> Fatima iyi ya kadin cok iyi biliyor aci ama gercek konusuyor.
lütfen çıkmasınValla canim ben dayanamadim 20 gun once atmistim ya yine attim dun gece bu sefer daha olumsuz konusmus bana o yuzden inan ben de tam ciksin istemiyorum ama kadin biliyorr(
gercekten mi uzuldum smdiUc kere baktirdim ucu de cikmadi
Hayat bu belli olmaz bozmayalım moralimizi her şey mümkünlütfen çıkmasın
Yarm saat önce banada yapti aynisini bi de bakacam diyip bakmadi 3 gün bekledigmle kaldm.Bana da yapmıştı aynisini..halbuki daha önce 2 kez bakmıştı ..boşverr canımmm...
zaten naktayı beğenmediğini söylemiştin neden attın ki?Üc gün önce naktaya fal yolladim bana msj attı bakacagm baska sorun var mi dedi sorumu sordm bugün enerjinu alamadm diyip iade etmis. Bu nedir allah askina ya resmen saygisiz sogudum resmen.
Samirayi ben çok begendim ya cıktı mi sanaKızlar varsa okuyanlardan Ecren Kaila'ya öncekı yıllarda sesli fal baktırmıs olan var mı veya Samıra Gunal'a? Varsa falınızı benımle TAM olarak paylasmanıza gerek yok,sadece ses tonları aynı mı dıye netten onlıne olarak kesılen programlar var onlar yardımıyla sadec 1 dakıkasını bıle kaydedıp bana gonderebılırmısınz?
Burada eskı yazılarda aynı kısı oldugu söylenmiş ama Türkçesi'nin de bozuk oldugundan bahsedilmiş ama ben bozuk bir dil kullanımı görmedim açıkçası....
Sayfa-1827
Ne falı atmıştın? Fatima kart fallarında iyi tarot ve katina bence kahvede iyi değil. Son falı tabi çıkmaz inşallah bana ama gidişat dediği gibi sanki malesef.Fatimaya atanma ile ilgili bişe sordum bana atanacaksın trakya taraflarına demiş ama ben güneydoğuya tercih yapmıstım direk patladı falı anlık analizlerini de çok beğenmedim
denemedigm falci kalmadi 50kredim vardi ona yolladim baktirmak istedigm biri icin. Yakin vadesinden biri tuttu iki vadesi tutmadi bi umut yolladmzaten naktayı beğenmediğini söylemiştin neden attın ki?
benimde ilk ikisi tuttu 26 temmuzda kaza yapcan dedi +10/-10 vade sarkar mı bilmiyorum ama yarı teftişe gidiyom inşallah yapmam onu es geçip 4 ağustosu tuttursa keşke jsjsjdenemedigm falci kalmadi 50kredim vardi ona yolladim baktirmak istedigm biri icin. Yakin vadesinden biri tuttu iki vadesi tutmadi bi umut yolladm
Fatimaya atanma ile ilgili bişe sordum bana atanacaksın trakya taraflarına demiş ama ben güneydoğuya tercih yapmıstım direk patladı falı anlık analizlerini de çok beğenmedim
Hahah ilahi inşallah çıkmaz tabii. Bana da hangi fal çıksın istersin diye sorsalar direkt Perseis’in falı derim :) moralim bozuldukça gidip o falı okuyorum yani cogu falci Fatima dogrultusumda yorum yapiyor ve gidisat oyle ama umut isteLizyaa umutlarım yeşeriyor jsjsjsj
Üc gün önce naktaya fal yolladim bana msj attı bakacagm baska sorun var mi dedi sorumu sordm bugün enerjinu alamadm diyip iade etmis. Bu nedir allah askina ya resmen saygisiz sogudum resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?