tellwe.com'da bakılan fallar!

Eifcim senin begenmedigin falci var mi ne guzel hepsi tutuyor sana

Eifcim senin begenmedigin falci var mi ne guzel hepsi tutuyor sana
Şöyle canim anlık durumu iyi bildiler bunlar. Vade tabiki var. Bir de perseis bana hiç bilemedi mesela. Chitra burda adı cok geçiyor o da ayni şekilde. Sahmeran simdi baya pahali geçmişte iki kere atmıştım sonuç yok. Çıkmamış. Blackpearl olmadı. Firuze, arzubaci daha bir kac tane daha var

Duru01, cherycoco mesela cikmayanlardan. Belki bu son baktirdiklarim da çıkmayacak. Vade ya da sonuc itibariyle ama durumla ilgili yaptıkları yorumlar dogru.

Genelde verdikleri tarih ne oluyordu sana, hepsi ayni zamani mi veriyor?
Ben aslında bu saydığım isimlere tarihten çok su olacak mi seklinde sonuc ne olacak. Eşimle ilgili baktiriyordum mesela. O dönem asmara ve naktaya da baktirdim. Nakta bile bazı fallarında iyi konuşmuştu. Son falları olumsuzdu. Zaten olmadı. Asmarayi da o dönem beğenmiştim aslında

Nakta falimi iade etti genel bakmiyormus buda falcilarin soru üzerinden yuruduklerini gösterir kredim kaldı sonkez baktiricam aylar sonra kimi öneriyorsunuz mesela ruhani nasıl baktirip çıkan varmı

bebeğim ses kaydını atam istiyosan o kadar boğuk be uydurma ki. ben yeni açtığım fal hesabından atıyorum artık falları. asla duru görü su falı falan girmedim sadece kahve atıyorum.

Nakta falimi iade etti genel bakmiyormus buda falcilarin soru üzerinden yuruduklerini gösterir kredim kaldı sonkez baktiricam aylar sonra kimi öneriyorsunuz mesela ruhani nasıl baktirip çıkan varmı
Ben okaliptus49 u beğenmiştim ilk falında söylediği bir kaç şey olmuştu.

meraluka bugun fal attim gecmisimde yasadigim bir olayi ayrintisina kadar bildi ani da bildi verdigi surede tutarsa su fali da yollayacagim

ruhaniye bugun kahve attim detayli yazmis ve cogu seyi bildi onun vadesi de asagi yukari meraluk ile ayni

meraluka bugun fal attim gecmisimde yasadigim bir olayi ayrintisina kadar bildi ani da bildi verdigi surede tutarsa su fali da yollayacagim

ruhaniye bugun kahve attim detayli yazmis ve cogu seyi bildi onun vadesi de asagi yukari meraluk ile ayni
Meraluka 'nın iki hesabı mı var, ekteki resme bakın.. Yani falcı gibi yanıtlamış, deniz4250 diye biri.. Güven vermedi bana..

Eklentiler

• Screenshot_20180718-115935.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 172
Kizlar bu sitedeki yorumlara bakıp telwede fal baktırıyordum uygulamayı 4 aydır kullanıyorum burdaki araştırmalarım sonucu ayevii ye attım o kadar kötü ki bir tane tutan şey yoktu burc yorumu yapmış senin karakterin böyle onun karakteirn böylr yazmış sana döncek demiş adam evleniyor yahuu evleniyo nişanlı diğer falcılardan bilen olmuştu durumu hemde bu kadar para bayışmamıştım

Ne falı atmıştın? Fatima kart fallarında iyi tarot ve katina bence kahvede iyi değil. Son falı tabi çıkmaz inşallah bana ama gidişat dediği gibi sanki malesef.
Katina atmıştım cok ayrıntılı gelmedı falı bana. Normaldi. Ama en sondaki dediği şeyden dolayı falı hiç takmadım. Atama işim ne olacak demiştim hiç tercih etmediğim yeri atanacaksın diye söylemiş. Bide atamayla ilgili eline bir fırsat geçmiş ama değerlendirmemişsin dedi. Öyle bişe olmadı çünkü 2 senede bir atama oluyor bizde

Ben sunu anladim ki bir cok falci ozellikle Fatima sordugun seylerde tam cevap veremiyor falinda ne cikarsa o kendiliginde soyluyorsa onlar dogru cikiyor. Mesela ask attin diyelim su kisi var durum ne olacak dediginde zaten anlatiyor gorduklerini. Kisinin karakterini, hislerini ve tavrini cok iyi bildi bana ve spesifik seylerdi. mesela bir kisiyle alakali spesifik bir sey sormustum gecen falinda temmuz ayi icinde demisti, gecen gun baktirdigimda bu ay bir sey olmayacak Agustos sonu gelismeler var demis sormadan ki zaten Temmuz ayinda bir sey olmayacak gibi duruyor su an. yani gecen sorumu bilememis oldu.

Yani özetle sorma onlar goruyosa zaten soyluyor mu diyorsun? Sorup zorlayinca da bi zaman vericem die kasiyor o da cikmiyor

Ben şunlara baktırdım medyumcetin(tarot),banu yılmaz (katina) ,taraca (katina-kahve),yiramir (kahve),filiz (katina),kırmızıkapson(katina,osmanlı tarotu),nakta (kahve),revşen(özelfal),gaipten sesler (katina),aryamira(kahve),beddrunisa (kahve),ayevii(hayathartitası),eflin4(katina),yesilcingene(dumanfalı),thellweci(kahve)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…