tellwe.com'da bakılan fallar!

kuşum fatima bana olumsuz konuşmadı bende ki kartta yok sende ki kartta var dedi. zaten ayrıntı verdim yani ztn iki seçenek var ya olur ya olmaz. 2.si iş için imkansız bir şey dedi. yani tayin zamanı belli dedim hayır o zaman olmıcak 8 ay sonra oolcak dedi. iyide olmaz ki. o yüzden bana tuhaf geldi. sanırım enerjim tutmadı. gizem hatuna mesela hiç ayrıntı vermedim kusura bakmayın vermicem dedim, üstelik fatimaya herşeyi söylemişken minicik fal atmış. gizem hatun herşeyi yazmış arkadaş çevresi, iş çevresi iş yerimdeki kişiler sevgilim ve ailesi bana biraz daha elle tutuşur geliyor

Falsepeti Yorumcu Zeus a baktırıp falı çıkan var mı? Bugün baktırdım anda iyiydi.Nokta atışı söylediği şeyler oldu.Gelecek çıkar mı bilemedim.

Falsepeti Yorumcu Zeus a baktırıp falı çıkan var mı? Bugün baktırdım anda iyiydi.Nokta atışı söylediği şeyler oldu.Gelecek çıkar mı bilemedim.

Ben baktirmistim baya oluyor anda iyi uzun vade verdi oyle gibide gorunuyor gerci hep uzun verdiler zeus daha uzun 2 dedilerde zeus 3 dedi mesela

Lizya bugra ya baktirdinmi nasil buldun yorumunu

Fal baktırmayacagim dedim ama suan fal krizim tuttu ve cok ihtiyacm var. Kızlar cok b3gendiginiz ve cıkan falcilar kimler yazabilir misinz ona gore secip yollayayim. Fatimayi bekliyorm hala online oldugu vakte denk gelmedim cikan var mi
Son zamanlarda firuzeye baktırtım ben tellwe de baya hoşuma gitti açıkçası. bide Oylum a baktırmıştım fal sepetinde o da çok iyiydi valla. Bu tellwe de eflin4 ü deneyen varmı ?

Son zamanlarda firuzeye baktırtım ben tellwe de baya hoşuma gitti açıkçası. bide Oylum a baktırmıştım fal sepetinde o da çok iyiydi valla. Bu tellwe de eflin4 ü deneyen varmı ?
Ben bir sene filan once baktirmistm firuzzeye sesli yorumlamisti falini sildigm icin cikti mi bilemiyorm ama vegendigimi hatirliyorm bir hafta kadr oluyo yolladm yazili yaoms ama kopyala yapistirdi resmen soruma bile bakmamis bende belirttim bunu iade etti. Cani istersen iyi bakabiliyo

uzak durulacak falcılar traumel. 2 dk lık ses kaydı. ve bomboş uydurma bi fal. çocukla aeamı körü yapıp annesi seni çok seviyo demiş. annesi benden nefret ediyo ! kaynana gb kaynana ya sinirim bozuldu artık

söyleyeyim naptığını urum maji ve büyü tarzı işlerle uğraşan yardımcıları olan biridir, o yuzden bilmesi cok normal.

arkadaslar gecmiş sayfalarda burda falı cıkan kimse olmamıs falan muhabbetleri geçmiş forumdan uzaktaydım simdi gördüm, bana cıkan falcılar perseis,geysu, sezgi candan ve zümra laldır.
Geysuya gelecek icin değil biriyle ilgili karakter analizi ve nasıl biridir, mesela yeni tanıstınız vs gibi durumlarda atın ya da anlık durumunuz için, gelecek cıkmaz cunku
Perseis ve zümranın yeri apayrı ikisine de ilk fal baktırdığımda hepsi cıktı kelimesi kelimesine, hatta burda bilen bilir ilk fal attığında perseisten iade edip kadınla kavga etmiştim sonra bütün falı cıktığında yeni fal atıp helallik istedim
zümranın ilk falı da cıktı eski sevgilim bana ne zaman ne sekilde donucek suan napıyor bütün söylediklerini teyit ettim.

sezgiyi insan olarak da asırı seviyorum, gelecek cıktı foruma üye olma sebebim olan adam nolursa olsun sana dönmez demişti gidisat söylediği gibi oldu adam ortalarda yok. He bir de bu arada benim bu adamda buyu olduğu da ortaya cıktı, artık adam umrumda olmadığı icin ilgilenmiyorum ama kesin varmış, beni bu duruma karsı kartlarıyla uyaran kişiler (asla sevmesem bile kendisini)nakta, ve zümradır.

Bizim senle genelde uyuyor begendiklerimiz ama Sezgi bana bilememisti, Nakta da en fazla %30 biliyor bana gelecek soyledikleri de olmuyor. Perseis ve Zumra'yi ben de seviyorum ama ikisi bana bir konu icin gidisat ayni sonuc tamamen farkli soylemislerdi umarim Perseis hakli cikar :)

Hayda aiki falci daha eklendi. Hangisine baktirayim yakin gelecegi en iyi tutturan sizce hangisi? Bana net zaman lazim biraz

Canım oylumu ben de beğenmiştim. Eflin4 de çok iyi tavsiye ederim

uzak durulacak falcılar traumel. 2 dk lık ses kaydı. ve bomboş uydurma bi fal. çocukla aeamı körü yapıp annesi seni çok seviyo demiş. annesi benden nefret ediyo ! kaynana gb kaynana ya sinirim bozuldu artık
Açıkçası ben ilk falını çok begendim tarot atmıştım. Hatta durumu o kadar iyi bilmis ki şaşırmıştım. Yaşadığımız problemi. Bunun üzerine aşk falı attım. Üç dakkalik bir kayıt. Tutturdugu yerler tabiki var ama yine de daha ayrıntılı süreci anlatan birsey bekledim açıkçası. Dün samiraya attim mesela. O da sesli çok iyiydi

Çok ilginç. Bana da perseis çıkmadı ve geysu ne dediyse yaşadım. Süreci oldugu gibi anlatmış. Nakta da her söylediği olmasa da çıkar. Anlık durum ama yani üç beş gün sonra değişebiliyor. Zumrayi denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…