tellwe.com'da bakılan fallar!

Bunlar icinde medyumcetin, ve banu yilmaz nispeten daha iyidi digerlerine gore nakta da eh fena degildi. Sende cikanlar oldu mu iclerinden?
 
Iki
Meraluka 'nın iki hesabı mı var, ekteki resme bakın.. Yani falcı gibi yanıtlamış, deniz4250 diye biri.. Güven vermedi bana..
Iki hesabı varmş demekki baska ne aciklamasi olabilirki. Bir de ben burayada yazmıştm maraluk ile arya mira aynı kisi galiba diye fallari aciklamalari ayni teaadüf oldugunu sanmiyorm bu ucuncu hesabi oluyo bu durumda
 
Hadi ya bende simdi fal attm bakayim nasil yorumlayacak. Fallarina yapilan yorumlar cok iyiydi ama hicbir falci %100 tutturamiyo zaten verdigimz parayla kaliyoruz
Kartların anlamlarını yazıyor direk uslubu da hiç yapıcı değil. Hayatımda okuduğum en olumsuz faldı. Dediği bir durum patladı ki çok sevindim :))
 
Kartların anlamlarını yazıyor direk uslubu da hiç yapıcı değil. Hayatımda okuduğum en olumsuz faldı. Dediği bir durum patladı ki çok sevindim :))
Benimde falimi yarm saat önce yorumlamiş banada aşırı toz pembe yorum yapti ve söylediklerini hep tekrar ede ede uzatmış gelecege dair iki vadesi var ama imkansiz gibi gozukuyor. Ben onlisans kpssye gircm kasımda adam bu sene ekimde atanacaksin demis :) mucizeden fazlasi yani.
 
Ben banu yılmazı hic begenmemistm ya. Medyumcetini denemedim nasil bilebiliyo mu ona mi yollasam
Medyumcetin uzun yorumluyor sorulara tek tek cevap veriyor katina attım 3 defa be hep vade agustos ortası ve sonu verdi ama bir iki defa görüşme zamanlarını bilmişti, Ağustos çıkarsa yazarım. Duvarında yorumları genelde bildiniz şeklinde, denenebilir fiyatı oldukça uygun 10 tl ye bakıyor.
 
Hadi ya atıyor da mı tutuyor acaba :)) yorumlarda hep bildiniz yazmışlar ilginç.
 
Bugün baktirdm yorumu uzundu fakat boatu dedigm gibi kpssyi sallamisti vade imkansiz sinav kasimda ben nasil ekimde atanabilitm. Ve cok fazla tekrar yapmisti begenmedim hic olumsuz bisey yoktu. Senin falin cikar jnsallah ya :)
 
fal atsam bakarmı yani birde cidden denildiği kadar iyimi hislimi
Evet fal atınca bakıyor . Çıkıyor diyen de var çıkmayan da. Bana cıktı hem geçmiş ve anı da çok iyi yorumlamıştı. Burda gelecek çıkmıyor diyenler de vardı. Bilemicem ama burda cok fal attim bana en iyisi oydu
 
Kızlar birşey sorucam ne kadar fal attıysam hepsi temmuz ağustos dedi. Eylüle sarkıtan iki kişi oldu. şunu sorucam ben farklı bir kisi için atıyorum bunları. Yalnız dün eski eşim geri dönmek istediğini söyledi. Niyetlendiginden farkli bir kisi çıkar mi. Bu durumu yaşayan var mi
 
Eski esinin geri donecegini bilen oldu mu peki? Bence niyetinde kime odaklaniyorsan o cikar bu arada, benim tahminim bu yonde.
 
Eski esinin geri donecegini bilen oldu mu peki? Bence niyetinde kime odaklaniyorsan o cikar bu arada, benim tahminim bu yonde.
Bence de niyetlendigin kişi çıkması gerek.,ekstradan ortaya çıkan diğerleri içinde öngörü leri detaysizda olsa vermeleri gerekir...niyetindeki kişi ile eski eş yada yeni kişi konusunda ayrım yapabilmesi lazım falcıniñ..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…