tellwe.com'da bakılan fallar!

3kişi yolladı falını birde ben 4 resmen aynııı ayaklara kapanan erkekler....

3kişi yolladı falını birde ben 4 resmen aynııı ayaklara kapanan erkekler....
Bende de yoktu bu ayaklara kapanan erkeklerden :)) bilemedim ben de capella79 gibi düşünüyorum açıkçası evet belli kalıp cümleler var ama aynı falı göndermez diye düşünüyorum.

Gelecegi de bilmistir insaAllah diyorsunuzda gelecegi bilmek mumkun degil ki. Gelecegi yanliz Allah bilir. Yani burada insaAllah demeniz trajikomik

Gelecegi de bilmistir insaAllah diyorsunuzda gelecegi bilmek mumkun degil ki. Gelecegi yanliz Allah bilir. Yani burada insaAllah demeniz trajikomik
Hepsini tabi ki goremezler bazi gelecek konulari kapalidir kimse goremez ama bazilari aciktir ha bunu gorup soylen fal bakan baktiran olarak ne derece gunah isliyoruz bilemem ama cogumuz eglencesine ve moral olsun diye baktiriyoruz.

Bende de yoktu bu ayaklara kapanan erkeklerden :)) bilemedim ben de capella79 gibi düşünüyorum açıkçası evet belli kalıp cümleler var ama aynı falı göndermez diye düşünüyorum.

aynı bence cunku 3kişiyede kaybetmw korusu oldugundan dolayı artık degerinizi bilip adım atan baskın kişilik o olucak demişki her zaman netice önemlidir falda araya uyanıklıkla başka kelimeler eklemesi onun uyanıklığıdır çünkü mühim olan dediğim gibi netice ilişkinin seyri hakkında resmen aynı konuşmuş geri çekilen ve karsı tarafın burnunu sürttüren bir kadın çabalayan özleyen erkek.... boyle de olmazki ya..

Hepsini tabi ki goremezler bazi gelecek konulari kapalidir kimse goremez ama bazilari aciktir ha bunu gorup soylen fal bakan baktiran olarak ne derece gunah isliyoruz bilemem ama cogumuz eglencesine ve moral olsun diye baktiriyoruz.

Bak bu dediğin çok önemli bunu çoğu insam bilmez ozelikle evlenme boşanma dogum vefat bunlar gostetilmez ki zaten Çoğunlukla yalnış çıkar

orası tabii ki öyle. burada da kaç defa yazdım falcılar en fazla şu anki durumu yorumlayarak gidişat hakkında tahminde bulunur. bana da bir eski sevgilimin kafasındaki şu anki düşünceleri söyleyip şöyle şöyle yapacak dedi. ben de öyle olmasını istediğim için inşallah dedim bu isteğimi her gün duayla allahtan diliyorum zaten.
fal baktırmak çook büyük günah. öyle böyle değil. çok vicdan azabı çekiyorum ama yukarıda da yazdıkları gibi insan tutunacak somut bir umut arıyor.

Siz de haklısınız ne diyim benim aldığım yorum farklıydı o yüzden dedim.

kuşum ben birine yazmıştım olumsuz yorum hatta bi sürü 1 yıldız verip olumsuz yorumlar var. yayımlanmış.
kızlar şimdi tarotun beşirli kalıp anlamları var yanına gelen karttada belirli cümlelerle ifade edebilirsin bi olayı. bana da gönderilen fal aynı değildi.ztn ben kontrol ediyorum hangi kart çıkmış ne demiş ne yorum getirmiş diye.

Arkadaşlar dün fal sepeti Oylum’a su falı baktırdım ama kadın bana göre iyi değil baktığı şeyde su falı değil soruya göre yorum. Semanur, Buğra ve Oylum bana hiç uymadı benim için iyi falcı değiller. Bu kişiyle olmayacak yeni biriyle tanışacaksın kadir kıymet bilen eeee bunu bende söylerim su falı atıyorum ayrıntı versin diye bana bunu söylüyor geçiniz Allah aşkına ya.

ben katina atmıştım aradaki. kadını bile gorememiştiki. ben bile görmüştüm yani

Daha once dikkatimi cekmisti seninle benzer kisileri seviyoruz sanirim fal enerjimiz tutuyorOylum'a atsam mi diye ic gecirdim ama cok cekmemisti, yorumundan sonra eleyebilirim sanirim.
O kadar fal baktirdim, beni online falda hem anlik nokta atislari hem de gelecek ongoruleri cikma acisindan 3 kisi sasirtmistir, Elfin, Zumra (eski Berguzar, daha cok anlik durumlarin tespitinde iyi) ve Medyum Fatima. Gizem Hatun'un da bir fali cikmisti digerleri olmamisti. Tellwe'de de tek begendigim Perseis onun tarzini sevdim ozellikle gelecek ongorusunu bekliyorum anlik duurumlari soylediklerini tam teyit edemesemde soyledikleri cok tutarli. Aslinda cok seveni yok ama Medyumcetin de bos degil sanki Perseis'le paralel konustular. Yani onca fal ve falcidan elimde bunlar var.

ben katina atmıştım aradaki. kadını bile gorememiştiki. ben bile görmüştüm yani
kuşum ben bir tek zeusa tarot attım onun haricinde son bir aydır bırak tarotu su bile göndermiyorum çünkü bilgi vermeden atıyorum. katina yotumlamayı bilmediğim için kartlar ne anlama geliyor bilemiyorum. ama bi kere şey oldu, mesela ben tarot attım kartlar güzell ve düzdü. ama falcı bana bütün kartların ters çıkmış seni üzmek istemiyorum bakmayalım demişti acaba dedim benim gördüğüm kartı değil başkasını mı görüyo. bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…