- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #24.521
Baktirdigim biridir belkitellwede 5 tlsine kıyacak gönüllü aranıyor birini acilen teyit etmemiz lazım kızlar yoksa ikidir beynimi okuması mümkün olmayan birinin falıma müko bakması normal değil
Ben de bahtsizim galiba :)Öyle bir erkek türü mü var bana niye denk gelmiyor nerde öküz,inatçi,dedigim dedik evlilik karsiti ama beni de elinde tutmaya calisan tipler oldu hep
Bahtsiz miyim
falsepeti ndeki oylum bencede çok sevimli bir kadın bu tellwe deki Benlegrcekler nasıl sizce, deneyen var mı ?Canım oylumu ben de beğenmiştim. Eflin4 de çok iyi tavsiye ederim
Benle gerçekler ve benle esrarlar aynı kişi ve kesinlikle dolandırıcı olduğunu dusunuyorum.Bana sende büyü var istersen kuzenim yildizname baksın daha net çıkar demişti.O zaman anladım amacini ve acikca beni dilandirmaya çalıştığını ifade ettim ve karşılığında bana saçma sapan şeyler söylemişti,uzak durmanızı tavsiye ederim:)falsepeti ndeki oylum bencede çok sevimli bir kadın bu tellwe deki Benlegrcekler nasıl sizce, deneyen var mı ?
mesaja baksana kuzumBaktirdigim biridir belki
Benim önerim Perseis olur bana çok az kişi uyuyor da tellwede bana bilen yok denecek kadar az.Kızlar telwede 50kredim var kahve falı baktirmak istiyorm hangi falcilari önerirsiniz
Geçen telwede bana öyle spesifik birseyi bilen oldu burda önerdim adam kopyala yapıştır yapmış herkese. Daha dogrusu kahve atanlara. Ben duru görü mü ne ondan atmıştım. Niye böyle yapıyorlar bilmiyorum kibu arada bugra konusundaki fikrimi soylemek istiorm. ben okadar sikayet edecek kadar rezil bulmadim . zatennhepimiz ayni seyleri yasiyoruz kaliplasmis cumleleri var okadar uzun fala onlari sikistiriyor bence. yani tellweeden okadar dandik fallar aldim ki bu zamana kadar, bugra bana ondan sanirim kotu gozukmedibana gore cogu falciya gore ozenli bakiyor. evet nokta atis var diyemeyiz cok. surekli gelecek konusuyor. lafi cok dolandiriyor ha birkez daha atarmiyim muhtemelen atmam ama en azindan psikolojik analizleri var bnce. aslinda falcilarin cogu ayni seyi soyluyor oyle kucuk bir ayrinti soyleyen cok nadir..
Harbi miGeçen telwede bana öyle spesifik birseyi bilen oldu burda önerdim adam kopyala yapıştır yapmış herkese. Daha dogrusu kahve atanlara. Ben duru görü mü ne ondan atmıştım. Niye böyle yapıyorlar bilmiyorum ki
Banu yılmaza ben çok atmışımdır. Kahvesini özellikle sordugum sorudan çok arada bir şeyler söyler o çıkar yani :)) evet anlaşılması zor ve kısa bakıyor ama biz de para veriyoruz hayrına yapmıyor ki. Bu arada o dediğim falcı da pat diye bana adamın annesinin adını verdi. Ben bile bilmiyordum biraz araştırınca öğrendim. Hadi adından bir harf verir ne bileyimHarbi mihay allahim cdden ben bu falcilari anlamiyorum madem kahveden anlamiyosun kahve bakma yani hayir bide bi alinganlarrr bi havadalar ki bu tellwee tayfasi. Dedim ki banu yilmaza gelin barisalim hyat kisa bana bakin hisli bir yorum atin bende arkadaslarima onereyim sizi” direk iade etti bilmem sen bana hakszlik yaptin da vsvs haksizlik da yapmadim kufur de etmedim yani begenmedim dedim ozensizz baktigini ifade edip iade istedim. Olay bu. Okadar adim atiyorum yani ne gerek var sacma tavra. onun nedeni de tellweedeki kredileri bitirmek hani pisman olup atmak degil adim cikti 9’a inmez 8’e. Hic bir falci bakmiyor ondan atayim demistim
banuyılmaza neredeyse bir senedir fal atıyorum her defasında herseyi bildi bugun uzun sürenin ardından cok spesifik bir olayı bildiği için tekrardan heyecanla yazmaya geldim bu mesajı görünce şaşırdım sizin dedğiniz gibi bir usluplada hiç karşılaşmadımKızlar bu Banu iyice sıyırdı, buldu da bunadı. Haddini de iyice aştı. Sanki rica minnet baktırıyoruz.
Kendisi evet arada çok yakın gelecek 1 haftaya kadar belki kendi gördüğü bir şey varsa genelde önemsiz küçük olaylar onları biliyor. Bir de zamanı uzak olan belli bir iki durumu söylemişti bana. İlk falı çok iyiydi sonra sonra salla pati. Ve de en son baktığında ki aylar sonra atmışım bana da haksızlık ettin falan dedi ki ben ne iade istedim ne bişey. Asla 2. soruya cevap vermez tersler bilmem ne. Bu ne ya... Sürekli bir atar bir ayar. Yok bi daha asla. Hem baktım gecen yıl olacak dediği şeyler sürekli her yeni falda ötelenmiş ve olmamış. Ana konuya esas oğlana ıdaklansak ta çıkmıyor bir takım şeylerbu ayrı konu ama bundan böyle paramla falcı kaprisi, falcı atarı hiç çekemem. Benden uzak olsun.
tellwede coğu faşcı anı zaten görebiliyor ama banuyılmaz ayna berraklığıyla görüyor yakın zamanda olan seyler hiç sekmedi benim piskolojimden karşı tarafın piskolojisi gibi sadece zaman konusunda sarkmalar oluyor onunda normal olduğunu düşünüyorum geleceği en cok tutturan su ana kadar banuyılmaz var o yüzdende her sıkıntımda ona anlatıyorum görmedği seyi uydurmasındansa bence söylemeleri bana her zaman daha doğru geliyorbanuyılmaza neredeyse bir senedir fal atıyorum her defasında herseyi bildi bugun uzun sürenin ardından cok spesifik bir olayı bildiği için tekrardan heyecanla yazmaya geldim bu mesajı görünce şaşırdım sizin dedğiniz gibi bir usluplada hiç karşılaşmadım
Sizin baktirdiginiz tellweeyle benim baktirdigin tellwee farkli sanirimtellwede coğu faşcı anı zaten görebiliyor ama banuyılmaz ayna berraklığıyla görüyor yakın zamanda olan seyler hiç sekmedi benim piskolojimden karşı tarafın piskolojisi gibi sadece zaman konusunda sarkmalar oluyor onunda normal olduğunu düşünüyorum geleceği en cok tutturan su ana kadar banuyılmaz var o yüzdende her sıkıntımda ona anlatıyorum görmedği seyi uydurmasındansa bence söylemeleri bana her zaman daha doğru geliyor
bazıları buna enerji diyorlar belki enerjiniz uymamıstır denedğim falları atabilirim bile hemen hemen herkeis denedimSizin baktirdiginiz tellweeyle benim baktirdigin tellwee farkli sanirimne mutlu size enerjiniz baya tuttmus demekki
Ben banu yilmaza kotu demiyorum bana da tutturdugu seyler oldu. Herhlde en cok ona atmisimdir ama son aylarda bana gore sapitti eski ozenli bakimi yok. En azndan bana oyle geldi. Ama tavri tarzi uslubu kendini begenmisligi ve eskisi gbi olmamasi nedeniyleee zaten soguttu ve bir de kinci...bazıları buna enerji diyorlar belki enerjiniz uymamıstır denedğim falları atabilirim bile hemen hemen herkeis denedim
peki onun dısında baska tutturan oldu mu sende merakla bekliyorum yanıtını :) banuyılmaz bana çalışmıyor sonucta meraktan sadece tecrubeler bana hiç öyle davranmadı o yüzden :)Ben banu yilmaza kotu demiyorum bana da tutturdugu seyler oldu. Herhlde en cok ona atmisimdir ama son aylarda bana gore sapitti eski ozenli bakimi yok. En azndan bana oyle geldi. Ama tavri tarzi uslubu kendini begenmisligi ve eskisi gbi olmamasi nedeniyleee zaten soguttu ve bir de kinci...atarli giderli srekli zaten ilgi de azalmis fiyatini dusurdugunden belli. İnsallah ceki duzen verir kendisine.
valla su aralar tellwee uygulamasindan kurtulmaya calisiyorum. tellweede tutturdu diyebilcegim birileri de yok esasen. birinden yorum bekliyorum suan solemiyim yerin kulagi var okuyolar burayi o bi donsun paylascam onunla ilgli dusuncelerimipeki onun dısında baska tutturan oldu mu sende merakla bekliyorum yanıtını :) banuyılmaz bana çalışmıyor sonucta meraktan sadece tecrubeler bana hiç öyle davranmadı o yüzden :)
banu yilmaz disinda kimleri oneriyorsun varmi tellweede ii diyebilcegin birileri??peki onun dısında baska tutturan oldu mu sende merakla bekliyorum yanıtını :) banuyılmaz bana çalışmıyor sonucta meraktan sadece tecrubeler bana hiç öyle davranmadı o yüzden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?