- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #24.501
ben fal göndere göndere katina yorumlamayı öğrendim ahahkuşum ben bir tek zeusa tarot attım onun haricinde son bir aydır bırak tarotu su bile göndermiyorum çünkü bilgi vermeden atıyorum. katina yotumlamayı bilmediğim için kartlar ne anlama geliyor bilemiyorum. ama bi kere şey oldu, mesela ben tarot attım kartlar güzell ve düzdü. ama falcı bana bütün kartların ters çıkmış seni üzmek istemiyorum bakmayalım demişti acaba dedim benim gördüğüm kartı değil başkasını mı görüyo. bilmiyorum ki
katina vade vermiyo diye ben göndermiyodum. ama artık vadeden çok olayın gidişatını önemsiyorum :ddben fal göndere göndere katina yorumlamayı öğrendim ahah
vade vermiyor sadece yakın gelecek veriyor uzak olayları vermez cok..katina vade vermiyo diye ben göndermiyodum. ama artık vadeden çok olayın gidişatını önemsiyorum :dd
İnan arada su bulanık demese su falı baktığına inanmazsın kadının, hoş ben hala inanmıyorum. Sıfır his sıfır öngörü. Falcıların önemli bir kısmı bu kişiyle olmayacak başkası girecek Kadir kıymet bilecek diyor diğer bir bölümü pembe tablo. Azıcık spesifik şeyler söyleyin yahu. Kiminle nerede nasıl tanışacağım mesela? Sarı çizmeli Mehmet ağa...Daha once dikkatimi cekmisti seninle benzer kisileri seviyoruz sanirim fal enerjimiz tutuyorOylum'a atsam mi diye ic gecirdim ama cok cekmemisti, yorumundan sonra eleyebilirim sanirim.
O kadar fal baktirdim, beni online falda hem anlik nokta atislari hem de gelecek ongoruleri cikma acisindan 3 kisi sasirtmistir, Elfin, Zumra (eski Berguzar, daha cok anlik durumlarin tespitinde iyi) ve Medyum Fatima. Gizem Hatun'un da bir fali cikmisti digerleri olmamisti. Tellwe'de de tek begendigim Perseis onun tarzini sevdim ozellikle gelecek ongorusunu bekliyorum anlik duurumlari soylediklerini tam teyit edemesemde soyledikleri cok tutarli. Aslinda cok seveni yok ama Medyumcetin de bos degil sanki Perseis'le paralel konustular. Yani onca fal ve falcidan elimde bunlar var.
Senanur bende de hiç bir şey bilememişti. BomboşşşArkadaşlar dün fal sepeti Oylum’a su falı baktırdım ama kadın bana göre iyi değil baktığı şeyde su falı değil soruya göre yorum. Semanur, Buğra ve Oylum bana hiç uymadı benim için iyi falcı değiller. Bu kişiyle olmayacak yeni biriyle tanışacaksın kadir kıymet bilen eeee bunu bende söylerim su falı atıyorum ayrıntı versin diye bana bunu söylüyor geçiniz Allah aşkına ya.
vade vermiyor sadece yakın gelecek veriyor uzak olayları vermez cok..
Ben baktırdim olumsuz konuşmasına ragmen bakımını sevmistim ki zaten olmadı. Dedigi gibi oldu yani. Simdi tekrar attım enerji alamadım demis iade etmis.Zamanında Alrisha burada çok övülmüştü. Bana bakmamıştı yalnız. Baktırıp ta çıkan/patlayan var mı?
Oyluma ben kahve atmıştım çıkan sembolleri yorumlayan bir fal atmıştı ama olumsuz konusmadi baska birini de söylemedi. Sadece sürecin yavas ilerleyeceğini ama önünün açık oldugunu söylemişti.Arkadaşlar dün fal sepeti Oylum’a su falı baktırdım ama kadın bana göre iyi değil baktığı şeyde su falı değil soruya göre yorum. Semanur, Buğra ve Oylum bana hiç uymadı benim için iyi falcı değiller. Bu kişiyle olmayacak yeni biriyle tanışacaksın kadir kıymet bilen eeee bunu bende söylerim su falı atıyorum ayrıntı versin diye bana bunu söylüyor geçiniz Allah aşkına ya.
Durumun değişeceği, karanlıktan aydınlığa çıkan sonuc kartlari var dedi. Pürüzler çıkacak ama duyguların netleşmesi olacak bu tarz şeylerneydi peki onu soylebilecek misiniz merak ettim çünkü bu adamın farklı birşeyler söyleyebileceğini sanmıyorum
enerji alamamışsın galiba buğradan gönderme bidaneydi peki onu soylebilecek misiniz merak ettim çünkü bu adamın farklı birşeyler söyleyebileceğini sanmıyorum
hadi yaaavade vermiyor sadece yakın gelecek veriyor uzak olayları vermez cok..
Arada gerçekten üçüncü kişi var kartlarda da çıktı bu o söylemedi mi yoksa gerçekte üçüncü kişinin varlığı kesin değil ama kartlarda siz gördünüz o mu söylemedi anlamadım?ben katina atmıştım aradaki. kadını bile gorememiştiki. ben bile görmüştüm yani
Durumun değişeceği, karanlıktan aydınlığa çıkan sonuc kartlari var dedi. Pürüzler çıkacak ama duyguların netleşmesi olacak bu tarz şeyler
Arada gerçekten üçüncü kişi var kartlarda da çıktı bu o söylemedi mi yoksa gerçekte üçüncü kişinin varlığı kesin değil ama kartlarda siz gördünüz o mu söylemedi anlamadım?
Hangi karttan anladınız bana da hep üçüncü kişi görenler oldu ama teyit edemiyorum ben o yüzden merak ettimevet var ben biliyrum karttada çıktıama soylemedi
Hangi karttan anladınız bana da hep üçüncü kişi görenler oldu ama teyit edemiyorum ben o yüzden merak ettim
anladımkartlar yanyana anlam kazanır benm olduhum kartın yanında ters mida vardı
Öyle bir erkek türü mü var bana niye denk gelmiyor nerde öküz,inatçi,dedigim dedik evlilik karsiti ama beni de elinde tutmaya calisan tipler oldu hep3kişi yolladı falını birde ben 4 resmen aynııı ayaklara kapanan erkekler....
Kim ben yardımcı olayim canim battı balık yan gider:))tellwede 5 tlsine kıyacak gönüllü aranıyor birini acilen teyit etmemiz lazım kızlar yoksa ikidir beynimi okuması mümkün olmayan birinin falıma müko bakması normal değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?