tellwe.com'da bakılan fallar!

ben fal göndere göndere katina yorumlamayı öğrendim ahah

İnan arada su bulanık demese su falı baktığına inanmazsın kadının, hoş ben hala inanmıyorum. Sıfır his sıfır öngörü. Falcıların önemli bir kısmı bu kişiyle olmayacak başkası girecek Kadir kıymet bilecek diyor diğer bir bölümü pembe tablo. Azıcık spesifik şeyler söyleyin yahu. Kiminle nerede nasıl tanışacağım mesela? Sarı çizmeli Mehmet ağa...

Zamanında Alrisha burada çok övülmüştü. Bana bakmamıştı yalnız. Baktırıp ta çıkan/patlayan var mı?

Senanur bende de hiç bir şey bilememişti. Bomboşşş

Zamanında Alrisha burada çok övülmüştü. Bana bakmamıştı yalnız. Baktırıp ta çıkan/patlayan var mı?
Ben baktırdim olumsuz konuşmasına ragmen bakımını sevmistim ki zaten olmadı. Dedigi gibi oldu yani. Simdi tekrar attım enerji alamadım demis iade etmis.

Oyluma ben kahve atmıştım çıkan sembolleri yorumlayan bir fal atmıştı ama olumsuz konusmadi baska birini de söylemedi. Sadece sürecin yavas ilerleyeceğini ama önünün açık oldugunu söylemişti.

neydi peki onu soylebilecek misiniz merak ettim çünkü bu adamın farklı birşeyler söyleyebileceğini sanmıyorum
Durumun değişeceği, karanlıktan aydınlığa çıkan sonuc kartlari var dedi. Pürüzler çıkacak ama duyguların netleşmesi olacak bu tarz şeyler

ben katina atmıştım aradaki. kadını bile gorememiştiki. ben bile görmüştüm yani
Arada gerçekten üçüncü kişi var kartlarda da çıktı bu o söylemedi mi yoksa gerçekte üçüncü kişinin varlığı kesin değil ama kartlarda siz gördünüz o mu söylemedi anlamadım?

Arada gerçekten üçüncü kişi var kartlarda da çıktı bu o söylemedi mi yoksa gerçekte üçüncü kişinin varlığı kesin değil ama kartlarda siz gördünüz o mu söylemedi anlamadım?

evet var ben biliyrum karttada çıktıama soylemedi

tellwede 5 tlsine kıyacak gönüllü aranıyor birini acilen teyit etmemiz lazım kızlar yoksa ikidir beynimi okuması mümkün olmayan birinin falıma müko bakması normal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…