tellwe.com'da bakılan fallar!

Sizce perseis mi chitra mi lutfen tecrubesi olanlar bilgi verebilir mi? Hangisi daha gercekci ve cikan sonuc oluyor acaba?
Chitra bana bilememişti Mayısta olacak şeyler vardı hç çıkmadı Perseis vadesi Ağustos daha bekliyorum ama Perseis bence de daha iyi.

DegisikRuhHali @topuklu kizlar perseis anda bana bikac olumsuz sey soylemis ve o degil sen ariycaksin diyip ondan bi arama bekleme demis..sonunda bitirirken de bie aya arwniz duzelcek demis.. ben anlamadim bunu
Sen adim atarsan olur demis ya. Bu surede sen adim atacaksin diye gorup onun icin araniz duzelecek demis olabilir. Ben oyle anladim. Bana ondan adim gelecek demis. Cok tutarliydi yorumu.

Sen adim atarsan olur demis ya. Bu surede sen adim atacaksin diye gorup onun icin araniz duzelecek demis olabilir. Ben oyle anladim. Bana ondan adim gelecek demis. Cok tutarliydi yorumu.
Ya iste ben de adim atmam die dusunuyorum hatta atmasam cok daha iyi burnu surtsun

geysu’nun eğitimle alakalı ben sormadan falımda görüp söylediği bir olay çıktı. ben falı aşk için atmıştım, kendisi eğitimle alakalı bir haberden bahsetmiş, verdiği vadede yaşadım. ama falın aşk kısmı tabi ki yine çöp. tutmadı.

Alex in bana söyledikleri çıkmıştı

egitimle.alakali.kismi ozel degilse.neydi

biz bugün naktayı konuştuk ta inşallah seni memnun eder ne diyelim jsjsjs
dur bakalım attım fal alex yorumlarsa sölicem

biz bugün naktayı konuştuk ta inşallah seni memnun eder ne diyelim jsjsjs
dur bakalım attım fal alex yorumlarsa sölicem
Ahahahaa dayanadım ben de attım kuzumm yüzsüzlük yaptım napayım. İnşallah derdimize derman olur bıktım vallahi fal işlerinden. Binnaz da Erçin e baktırdım olumsuzluktan enerjim bitti. Hiç mi güzel bir şey olamaz yani

Hahahhaa hic kacirmiyoruz valla bende attim simdi :)
aynennmn
felirmiş gibiyizzz
ben binnazda eylül mü neydi öyle birine baktırdım. o güzeldi ama vadesi var. beklicem

aynennmn
felirmiş gibiyizzz

ben binnazda eylül mü neydi öyle birine baktırdım. o güzeldi ama vadesi var. beklicem
Kuzumm Eylül Acarsa pembe tablolar kraliçesidir kendisi. Hep poh pohlar. Olmadı dersin olmamasını bi sebeplere bağlar vadeyi uzatır ama o zaman asla gelmez. Ama tabi fal enerji işi. İnşallah sana söyledikleri olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…