- 29 Ağustos 2013
- 4.007
- 6.820
- 358
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #24.801
Chitra bana bilememişti Mayısta olacak şeyler vardı hç çıkmadı Perseis vadesi Ağustos daha bekliyorum ama Perseis bence de daha iyi.Sizce perseis mi chitra mi lutfen tecrubesi olanlar bilgi verebilir mi? Hangisi daha gercekci ve cikan sonuc oluyor acaba?
Sen adim atarsan olur demis ya. Bu surede sen adim atacaksin diye gorup onun icin araniz duzelecek demis olabilir. Ben oyle anladim. Bana ondan adim gelecek demis. Cok tutarliydi yorumu.DegisikRuhHali @topuklu kizlar perseis anda bana bikac olumsuz sey soylemis ve o degil sen ariycaksin diyip ondan bi arama bekleme demis..sonunda bitirirken de bie aya arwniz duzelcek demis.. ben anlamadim bunu
Ya iste ben de adim atmam die dusunuyorum hatta atmasam cok daha iyi burnu surtsunSen adim atarsan olur demis ya. Bu surede sen adim atacaksin diye gorup onun icin araniz duzelecek demis olabilir. Ben oyle anladim. Bana ondan adim gelecek demis. Cok tutarliydi yorumu.
Ya iste ben de adim atmam die dusunuyorum hatta atmasam cok daha iyi burnu surtsun
Alex in bana söyledikleri çıkmıştıben tecrübe ettm naktayı. ayın 2si ve 5i için bana söylediği şeyleri sevgilim bana çat çut söyledi. hatta nakta şey diyo ya ruhunu okucam diye. orda mesela sevgilimin kavga etmeden önce bana söylediği şeyleri söyledi. ya bide garip garip konuşuyo mesela diyo ki (sevgilimim ağzından) " 26sı akşamı 14 dakikalık yaptığımız konuşma beni derinden yaraladı" hadi canım sende dedim. baktım sahiden 26sında uzun bi konuşma yapmışız ama iki parça halinde arada 1er dk var. toplamı 12 dk ediyo jsjsjs
26 temmuza az kaldı kızlar. bir kaza geçirceğimi söylemişti. bide 4 ağustos verdi. azcık vadeler yakın. eğer olursa güncellicem ^°^ @capella79
ama ben şuan alex fatima ve melis durkan'a taktım sürekli yeniliyorum.
aşk için mi kuzuş genel miAlex in bana söyledikleri çıkmıştı
Sana ondan adim geldi mi peki?Sen adim atarsan olur demis ya. Bu surede sen adim atacaksin diye gorup onun icin araniz duzelecek demis olabilir. Ben oyle anladim. Bana ondan adim gelecek demis. Cok tutarliydi yorumu.
Aşk için kuzum. Yani tam tamına söylediği şekilde yaşadım. Olumsuz yorumlamıştı. Hatta çok sinirlenip iadesini istemiştim. Ama çıktı vallahi. Utancımdan baktıramıyorumaşk için mi kuzuş genel mi
egitimle.alakali.kismi ozel degilse.neydigeysu’nun eğitimle alakalı ben sormadan falımda görüp söylediği bir olay çıktı. ben falı aşk için atmıştım, kendisi eğitimle alakalı bir haberden bahsetmiş, verdiği vadede yaşadım. ama falın aşk kısmı tabi ki yine çöp. tutmadı.
Hahaha bekleyip gorucez) bi de dogadana baktiriyim diyorum ilk iki fali cikmisti
Daha yeni baktirdim ben fala. O yuzden vadesine var daha beklemedeyim.Sana ondan adim geldi mi peki?
Aşk için kuzum. Yani tam tamına söylediği şekilde yaşadım. Olumsuz yorumlamıştı. Hatta çok sinirlenip iadesini istemiştim. Ama çıktı vallahi. Utancımdan baktıramıyorumNaktayı bekliyorum 1 haftadır daha 5. sıradayım
Tarot ve katina baktırdımNe baktirmistiniz Alexe
biz bugün naktayı konuştuk ta inşallah seni memnun eder ne diyelim jsjsjsAşk için kuzum. Yani tam tamına söylediği şekilde yaşadım. Olumsuz yorumlamıştı. Hatta çok sinirlenip iadesini istemiştim. Ama çıktı vallahi. Utancımdan baktıramıyorumNaktayı bekliyorum 1 haftadır daha 5. sıradayım
biz bugün naktayı konuştuk ta inşallah seni memnun eder ne diyelim jsjsjs
dur bakalım attım fal alex yorumlarsa sölicem
Ahahahaa dayanadım ben de attım kuzummbiz bugün naktayı konuştuk ta inşallah seni memnun eder ne diyelim jsjsjs
dur bakalım attım fal alex yorumlarsa sölicem
aynennmnHahahhaa hic kacirmiyoruz valla bende attim simdi :)
ben binnazda eylül mü neydi öyle birine baktırdım. o güzeldi ama vadesi var. beklicemAhahahaa dayanadım ben de attım kuzummyüzsüzlük yaptım napayım. İnşallah derdimize derman olur bıktım vallahi fal işlerinden. Binnaz da Erçin e baktırdım olumsuzluktan enerjim bitti. Hiç mi güzel bir şey olamaz yani
Kuzumm Eylül Acarsa pembe tablolar kraliçesidir kendisi. Hep poh pohlar. Olmadı dersin olmamasını bi sebeplere bağlar vadeyi uzatır ama o zaman asla gelmez. Ama tabi fal enerji işi. İnşallah sana söyledikleri oluraynennmn
felirmiş gibiyizzz
ben binnazda eylül mü neydi öyle birine baktırdım. o güzeldi ama vadesi var. beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?