- 10 Mart 2018
- 581
- 202
- 33
- 49
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #24.841
Banu Yılmaz'a baktıran var mı?Telwee deTellwede uygunlardan begendgnz var mi son gelenlerden?
Ben baktirdim konunun etrafinda donup ola da bilir olmayada bilir diye yorum yapmis o yuzden memnun kalmadim cnmBanu Yılmaz'a baktıran var mı?Telwee de
Ban mart ayında baktırdığımda Ağustos demişti.Ağustosa gireceğiz eeğer zaman çıkarsa sadece tutturan o olacak.Bakalım...Ben baktirdim konunun etrafinda donup ola da bilir olmayada bilir diye yorum yapmis o yuzden memnun kalmadim cnm
poyraz15 bana da fincanın olumlu söylüyor ama hislerim olumsuz demişti :)Kızlar yeniyim dayanamadım görüşlerimi bildirmek için hesap açtım Bende tellwede arefzaur kahinfevzi poyraz15 nakta taraca ve yeşilçingene yi denedim.Arefzaur çok kibar bir beyefendi ama sadece burç analizi yapmıştı ve bütün söyledikleri fena patladı . Poyraz15 kafamı çok karıştırdı.kartların böyle böyle diyor ama hislerim tam tersini söylüyor vs diye konuşuyor hep.bu bana bi taktik gibi geldi çıksa da çıkmasada olumsuz yorum almasın diye. Kahinfevzi Evet ilgiliydi ama herkese uyabilecek şeyler söylemiş vade olarak ağustos sonu eylül başı demiş.Nakta 16 dakikalık bir ses kaydı göndermiş. Sorduğum kişinin a dan z ye bütün özellikleri en ince ayrıntısına kadar bilmiş. Hobilerine fobilerine kadar saydı ağzım açık dinledim en küçük şeyleri bile söylemiş durum analizleri, aramızdaki farklar falan tamamen söyledi. Kesinlikle bu fal değil başka bir şey onun yaptığı. Ama o kadar olumsuz ki kaydı yarıda kesip ağladım resmen moralini bozmak isteyen atsın diyorum Bi kaç tane de vade verdi süresine daha çok var çıkar mı bilmem. Taraca müthiş kibar ve ilgili biri. Güzel olumlu konuştu ve analizleri güzeldi o da Ağustos sonu Eylül başına vade verdi. Yeşilçingene ise, daha şimdiden favorim oldu. Hayretler içinde okudum. Baktırdığım kişinin hayatında berrak adında bir kız var şu an yakın olduğu. Ve yeşilçingene bana, bu çocuğun hayatında şu an bi kız var sevgili olmak üzereler içinde b, e, r harfleri olan zayıf kumral bi kız deneyecekler ama olmayacak dedi ve bizim için 5 vade verdi. O da Ağustos yolu Eylül başına tekabül ediyor. Beklemedeyim
Maalesef oluyor öyleKızlar çoklu profil reklam içerikli diye sohbet ettiğim birinin hesabı pasif olmuş...
Yani baktım 18 Nisan'da üye olmuş bu kişi...
Yani bu sitede kimseye güven yok mu...?
Herkese acaba falcımı,acaba reklam için burda olan biri diye mi aklımızdan geçirmeliyiz illa..!
Burayı okuyan tüm falcı profillerine sözüm; biraz gururunuz varsa,yapmayın böyle küçük hesaplar,çekilin gidin bu formdan adabınızla....
Hepimizin sıkıntısı var zaten.. Birde sorduğum falcıya evet çıktı değip insanların durumları ile alay eder gibi konuşmalar..
Çok ayıp cidden... Elinizi vicdanınıza koyun, Ve öbür dünya da kaç kişi hakkını helal etmicek size hiç düşündünüz mü....!
Yani herşey bir kenara,insan böyle bir şeyi nasıl vijdanına sığdırabilir....Maalesef oluyor öylegeçen yıl da başta Leyla_74 olsun ben olayım birkaç arkadaş daha forumda without you nickli kullanıcı profilinin çoklu üyelikten banlandığını okuduğumuzda sırtımızdan bicaklanmistik. Üstelik bu arkadaş sanirim Falinustasi ve bir profil daha açmıştı tellwede Medyumname... Sürekli Falinustasi reklamını yapiyordu. Bizler de saf gibi tek tek attık Medyumname'ye. Falınustasina da yine atan çok oldu.
Bana da öyle demişti. Ama ben yine de söylediği bir durumu yaşadığım için güvenmiştim kendisinepoyraz15 bana da fincanın olumlu söylüyor ama hislerim olumsuz demişti :)
ben de bir falcıyla ilgili özel mesaj aldım durup dururken… size de geldi mi? çoook eski bi üye atmış, hiç görmedim forumda ama. falcı da bedavaya bakıyomuş falan. gereksiz geldi. madem öyle iyi hem de bedava, neden forum yerine özel mesajıma dan diye yazılıyor bu kadın? ben huylanıyorum böyle durumlardan meselaCok eskilerden uyelikleri olan ve ordan msj atan mi artik attiranlara ne demeli? Smdi yeni uyeyse ve birini ovuyorsa evet reklam..ama bunu eski uyelerden yapan da var. Biraz dikkat ederseniz cok net anlasiliyor.
Evet banada atıldı bu gün böyle bir mesaj sosyal medyada bedavaya bakıyor falan filanben de bir falcıyla ilgili özel mesaj aldım durup dururken… size de geldi mi? çoook eski bi üye atmış, hiç görmedim forumda ama. falcı da bedavaya bakıyomuş falan. gereksiz geldi. madem öyle iyi hem de bedava, neden forum yerine özel mesajıma dan diye yazılıyor bu kadın? ben huylanıyorum böyle durumlardan mesela
hahahaha ben sana hemen reklam yaparım merak etmeAllah Allah benim basım kel mi,bana niye kimse öyle bir sey yazan özel mesaj atmadı? Ay catladım meraktan bırı özelden anlatsın......Kım bu eskı uye...Kımmıs bedava fal bakan....Nıye benı es gecmısler? Çok pıs kalbım kırıldı yahu....
Bana da bişey gelmemiş. İstemiyorum da zaten, özellikle son yaşadığım saldırıdan sonra :/ Durumu anlatıyorum böyleyken böyle diye ardından çıkmış biri diyor ki bana hiç böyle bir üslupla davranmadı, her dediği tek tek çıktı, hiç sekmedi. Hani anti-tez üretir gibi beni yalancı çıkarmaya çalışıyor. Ben en başta beğeniyordum zaten bu kadının yorumlarını ama o eski özeninden eser kalmayınca üstüne durumu daha iyi anlamak için soru sorduğumda çirkinleşince burada güncel yorumumu yazma sorumluluğu hissettim kendimde. Aylardır ortalarda görünmeyen kişi konu çok sevgili falcısını eleştirmek olunca birdenbire ortaya çıkıp turnaklarını çıkarıverdi neye uğradığımı şaşırdım. Bu ne sevgi, bu ne sadakatmış! Hani gözlerim yaşardı. Arkadaşlarda bile yok artık böyle bir kayırma... Daha da yorum yapmıyorum. Durum ortada.Allah Allah benim basım kel mi,bana niye kimse öyle bir sey yazan özel mesaj atmadı? Ay catladım meraktan bırı özelden anlatsın......Kım bu eskı uye...Kımmıs bedava fal bakan....Nıye benı es gecmısler? Çok pıs kalbım kırıldı yahu....
Maalesef oluyor öylegeçen yıl da başta Leyla_74 olsun ben olayım birkaç arkadaş daha forumda without you nickli kullanıcı profilinin çoklu üyelikten banlandığını okuduğumuzda sırtımızdan bicaklanmistik. Üstelik bu arkadaş sanirim Falinustasi ve bir profil daha açmıştı tellwede Medyumname... Sürekli Falinustasi reklamını yapiyordu. Bizler de saf gibi tek tek attık Medyumname'ye. Falınustasina da yine atan çok oldu.
Senin dikatini çeken benim çoktandır dikkatimi çekiyordu.Hele geçen olan...Dediğin doneler...aylardır ortalarda olmayan biri...ve sadece belli 1 falcıyı savunmayı görev edinmiş biri....Hani falcı sevilir,sempati duyulur da buna normal demek??? Ben anlamadm arkadas,diğer topıklerde de olaylar olmus...insan gözune guvenemıyor. Guvenmesin de zaten.Bana da bişey gelmemiş. İstemiyorum da zaten, özellikle son yaşadığım saldırıdan sonra :/ Durumu anlatıyorum böyleyken böyle diye ardından çıkmış biri diyor ki bana hiç böyle bir üslupla davranmadı, her dediği tek tek çıktı, hiç sekmedi. Hani anti-tez üretir gibi beni yalancı çıkarmaya çalışıyor. Ben en başta beğeniyordum zaten bu kadının yorumlarını ama o eski özeninden eser kalmayınca üstüne durumu daha iyi anlamak için soru sorduğumda çirkinleşince burada güncel yorumumu yazma sorumluluğu hissettim kendimde. Aylardır ortalarda görünmeyen kişi konu çok sevgili falcısını eleştirmek olunca birdenbire ortaya çıkıp turnaklarını çıkarıverdi neye uğradığımı şaşırdım. Bu ne sevgi, bu ne sadakatmış! Hani gözlerim yaşardı. Arkadaşlarda bile yok artık böyle bir kayırma... Daha da yorum yapmıyorum. Durum ortada.
Capellacim bana da gelmedi mesaj bedava bakan kaldi mi ayol gunahini vermez kimse bedavayaAllah Allah benim basım kel mi,bana niye kimse öyle bir sey yazan özel mesaj atmadı? Ay catladım meraktan bırı özelden anlatsın......Kım bu eskı uye...Kımmıs bedava fal bakan....Nıye benı es gecmısler? Çok pıs kalbım kırıldı yahu....
Evet öyle olduğu ortaya çıktı. Kahinci1 mi ne vardı sürekli onu savunuyorduNasil ya withoutyou falcimiymis ?? Pesss ben daha yeni duydum. Takip ederdim fal yorumlarini. Kime guvenicez ya..
Yok canım bizler over-analyse ediyoruz! Nasıl olsa ekmek elden su gölden para gökten ne derlerse desinler kabulümüz olmalı. Acımamalıyız saçtığımız paralara, insanca umut etmemeliyiz. Fallara yansıyan da bizim hayati sorunlarımız değil zaten... Hep yorumcular emek harcıyor, bizler bedavaya baktırıyoruz çünkü o nedenle sakız falı alsak ta ses çıkarmamalıyız.Senin dikatini çeken benim çoktandır dikkatimi çekiyordu.Hele geçen olan...Dediğin doneler...aylardır ortalarda olmayan biri...ve sadece belli 1 falcıyı savunmayı görev edinmiş biri....Hani falcı sevilir,sempati duyulur da buna normal demek??? Ben anlamadm arkadas,diğer topıklerde de olaylar olmus...insan gözune guvenemıyor. Guvenmesin de zaten.
Bedava falmıs...Hah...Ortada deli paralar dönuyor....O para ıcın ne dolaplar cevrılıyor....Kım babasının hayrına bedava fal bakar....
Falın Ustası bir de kısa bir süre Medyumname... ki ne çıkıştı Medyumname nin çıkışı... Burada yazan bir üye arkadaşın estetik operasyonuna kadar bilmişti! Kendisi burada bu operasyondan söz ettiğini bile unutmuş bir zaman sonra işin rengi ortaya çıkmıştı. Buradaki yazıları sıkı takip etmiş fal atan üyelerin mesajlarını. :OEvet öyle olduğu ortaya çıktı. Kahinci1 mi ne vardı sürekli onu savunuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?