tellwe.com'da bakılan fallar!

poyraz15 bana da fincanın olumlu söylüyor ama hislerim olumsuz demişti :)

Kızlar çoklu profil reklam içerikli diye sohbet ettiğim birinin hesabı pasif olmuş...
Yani baktım 18 Nisan'da üye olmuş bu kişi...
Yani bu sitede kimseye güven yok mu...?
Herkese acaba falcımı,acaba reklam için burda olan biri diye mi aklımızdan geçirmeliyiz illa..!
Burayı okuyan tüm falcı profillerine sözüm; biraz gururunuz varsa,yapmayın böyle küçük hesaplar,çekilin gidin bu formdan adabınızla....
Hepimizin sıkıntısı var zaten.. Birde sorduğum falcıya evet çıktı değip insanların durumları ile alay eder gibi konuşmalar..
Çok ayıp cidden... Elinizi vicdanınıza koyun, Ve öbür dünya da kaç kişi hakkını helal etmicek size hiç düşündünüz mü....!

Maalesef oluyor öyle geçen yıl da başta Leyla_74 olsun ben olayım birkaç arkadaş daha forumda without you nickli kullanıcı profilinin çoklu üyelikten banlandığını okuduğumuzda sırtımızdan bicaklanmistik. Üstelik bu arkadaş sanirim Falinustasi ve bir profil daha açmıştı tellwede Medyumname... Sürekli Falinustasi reklamını yapiyordu. Bizler de saf gibi tek tek attık Medyumname'ye. Falınustasina da yine atan çok oldu.

Cok eskilerden uyelikleri olan ve ordan msj atan mi artik attiranlara ne demeli? Smdi yeni uyeyse ve birini ovuyorsa evet reklam..ama bunu eski uyelerden yapan da var. Biraz dikkat ederseniz cok net anlasiliyor.

Yani herşey bir kenara,insan böyle bir şeyi nasıl vijdanına sığdırabilir....
Sen sohbet et,hakkında bilgi edin,sonrada falcı öner.. Hiç mi Allah korkuları yok bunların.. Bu form başlığında kimse mutluluktan burada değil,çözemediğimiz sıkıntılarımız,içinden çıkamadığımız durumlarımız var.. Bende dahil,çoğu zaman bunalıp ağlayarak uyuduğumuz geceler var.. Şaka mı geliyor onlara...!
Ben şahsım adına söyleyeyim; Allah'a havale ediyorum onları..

Cok eskilerden uyelikleri olan ve ordan msj atan mi artik attiranlara ne demeli? Smdi yeni uyeyse ve birini ovuyorsa evet reklam..ama bunu eski uyelerden yapan da var. Biraz dikkat ederseniz cok net anlasiliyor.
ben de bir falcıyla ilgili özel mesaj aldım durup dururken… size de geldi mi? çoook eski bi üye atmış, hiç görmedim forumda ama. falcı da bedavaya bakıyomuş falan. gereksiz geldi. madem öyle iyi hem de bedava, neden forum yerine özel mesajıma dan diye yazılıyor bu kadın? ben huylanıyorum böyle durumlardan mesela

Evet banada atıldı bu gün böyle bir mesaj sosyal medyada bedavaya bakıyor falan filan

hahahaha ben sana hemen reklam yaparım merak etme

Bana da bişey gelmemiş. İstemiyorum da zaten, özellikle son yaşadığım saldırıdan sonra :/ Durumu anlatıyorum böyleyken böyle diye ardından çıkmış biri diyor ki bana hiç böyle bir üslupla davranmadı, her dediği tek tek çıktı, hiç sekmedi. Hani anti-tez üretir gibi beni yalancı çıkarmaya çalışıyor. Ben en başta beğeniyordum zaten bu kadının yorumlarını ama o eski özeninden eser kalmayınca üstüne durumu daha iyi anlamak için soru sorduğumda çirkinleşince burada güncel yorumumu yazma sorumluluğu hissettim kendimde. Aylardır ortalarda görünmeyen kişi konu çok sevgili falcısını eleştirmek olunca birdenbire ortaya çıkıp turnaklarını çıkarıverdi neye uğradığımı şaşırdım. Bu ne sevgi, bu ne sadakatmış! Hani gözlerim yaşardı. Arkadaşlarda bile yok artık böyle bir kayırma... Daha da yorum yapmıyorum. Durum ortada.

Nasil ya withoutyou falcimiymis ?? Pesss ben daha yeni duydum. Takip ederdim fal yorumlarini. Kime guvenicez ya..

Senin dikatini çeken benim çoktandır dikkatimi çekiyordu.Hele geçen olan...Dediğin doneler...aylardır ortalarda olmayan biri...ve sadece belli 1 falcıyı savunmayı görev edinmiş biri....Hani falcı sevilir,sempati duyulur da buna normal demek??? Ben anlamadm arkadas,diğer topıklerde de olaylar olmus...insan gözune guvenemıyor. Guvenmesin de zaten.

Bedava falmıs...Hah...Ortada deli paralar dönuyor....O para ıcın ne dolaplar cevrılıyor....Kım babasının hayrına bedava fal bakar....

Capellacim bana da gelmedi mesaj bedava bakan kaldi mi ayol gunahini vermez kimse bedavaya

Yok canım bizler over-analyse ediyoruz! Nasıl olsa ekmek elden su gölden para gökten ne derlerse desinler kabulümüz olmalı. Acımamalıyız saçtığımız paralara, insanca umut etmemeliyiz. Fallara yansıyan da bizim hayati sorunlarımız değil zaten... Hep yorumcular emek harcıyor, bizler bedavaya baktırıyoruz çünkü o nedenle sakız falı alsak ta ses çıkarmamalıyız.
Bu arada diğer topiklerde ne olmuş? Binnaz a baktım son 6-7 sayfa bişey göremedim. Şu kimi üyelere özelden atan şahsı mı diyorsun?

Evet öyle olduğu ortaya çıktı. Kahinci1 mi ne vardı sürekli onu savunuyordu
Falın Ustası bir de kısa bir süre Medyumname... ki ne çıkıştı Medyumname nin çıkışı... Burada yazan bir üye arkadaşın estetik operasyonuna kadar bilmişti! Kendisi burada bu operasyondan söz ettiğini bile unutmuş bir zaman sonra işin rengi ortaya çıkmıştı. Buradaki yazıları sıkı takip etmiş fal atan üyelerin mesajlarını. :O

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…