- 13 Eylül 2016
- 2.882
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #24.821
Telwede mi? Benim beğendiğim Okaliptus49 ve Perseis orda. Medyumcetin de katina bazı tutturduğu noktalar oluyor bana. Favorim falalem medyum fatima yalnız o bana çok çıkar. Binnaz zümra lal da iyi ama bence binnaz çok pahalı o kadar değmez.Kızlar bayadır fal işlerinden elimi cekmistim ama bu ara yine sardım son attığım chitra da patladı son zamanlarda kim var acaba iyi olan kime atsam yardımcı olur musunuz :)
Telwede mi? Benim beğendiğim Okaliptus49 ve Perseis orda. Medyumcetin de katina bazı tutturduğu noktalar oluyor bana. Favorim falalem medyum fatima yalnız o bana çok çıkar. Binnaz zümra lal da iyi ama bence binnaz çok pahalı o kadar değmez.
Rica ederim medyum cetin bir kaç defa baktırdım iyi bakıyor ama bazen daha havasında oluyor sanırım bir de sert uslubu var olumsuzsa çok duz soyluyor bazen moral bozucu olabilir :) medyum fatima da çok az online oluyor olursa hafta içi sabah veya haftasonları oluyor ama bu ara yine yok uzun zamandır görmedim.3 ay önce de medyumcetin iyi diyolardı onu deneyeyim bari falalemi hic denemedim ama onu da merak ettim olmadi ona da bakayim uygunsaa çok teşekkür ederim
Kiz lizya ne cok falci denemissin sen de yazsana komple kime baktirdin benim seninle begendiklerim ayniRica ederim medyum cetin bir kaç defa baktırdım iyi bakıyor ama bazen daha havasında oluyor sanırım bir de sert uslubu var olumsuzsa çok duz soyluyor bazen moral bozucu olabilir :) medyum fatima da çok az online oluyor olursa hafta içi sabah veya haftasonları oluyor ama bu ara yine yok uzun zamandır görmedim.
Canim ben denedim ama genelde ayni kisilere atiyorum biraz sik atinca ilki kadar iyi bilemiyorlar tabi. soyle soyliyim butun baktirdigim online falcilardan favorilerim Elfin Demet, Zumra Lal, Medyum Fatima.Kiz lizya ne cok falci denemissin sen de yazsana komple kime baktirdin benim seninle begendiklerim ayni
alex ne bi vade ne bi olay örgüsü vermiş.. acaba gal sepeti alexten bahsetmemiş miydiniz
bana da öyle dedi?Vadeyi bana da vermemis. Ama olumlu sonuc soylemis. Kisa surede olacak birsey degil beklemen lazim biraz zamana ihtiyac var demis. Ama ben begendim cunku guzel anlatmis olani biteni. Esas oglanim huyunu suyunu. Hatta bana esas oglanla ilgili yaptigi uyarilarda cok dogruydu. Belkide vadeye takilmamak icin soylememis olabilir.
merhaba Arnisa Bahadır'a baktırdın mı?gizem hatun iyiydi bana cogunlukla onun disindakiler aynen bana da cok bilemedi, kehanettin bir sey bildi ama acikcasi atip tutmus olabilir. Medyum Cem fena patlamisti gecen sene.
2 sene kadar once ve sildim falini, tutmamisti.merhaba Arnisa Bahadır'a baktırdın mı?
Yeşilçingene den memnun olmayan da çok.Ben 2 kere gönderdim reddetmişti.Kızlar yeniyim dayanamadım görüşlerimi bildirmek için hesap açtım Bende tellwede arefzaur kahinfevzi poyraz15 nakta taraca ve yeşilçingene yi denedim.Arefzaur çok kibar bir beyefendi ama sadece burç analizi yapmıştı ve bütün söyledikleri fena patladı . Poyraz15 kafamı çok karıştırdı.kartların böyle böyle diyor ama hislerim tam tersini söylüyor vs diye konuşuyor hep.bu bana bi taktik gibi geldi çıksa da çıkmasada olumsuz yorum almasın diye. Kahinfevzi Evet ilgiliydi ama herkese uyabilecek şeyler söylemiş vade olarak ağustos sonu eylül başı demiş.Nakta 16 dakikalık bir ses kaydı göndermiş. Sorduğum kişinin a dan z ye bütün özellikleri en ince ayrıntısına kadar bilmiş. Hobilerine fobilerine kadar saydı ağzım açık dinledim en küçük şeyleri bile söylemiş durum analizleri, aramızdaki farklar falan tamamen söyledi. Kesinlikle bu fal değil başka bir şey onun yaptığı. Ama o kadar olumsuz ki kaydı yarıda kesip ağladım resmen moralini bozmak isteyen atsın diyorum Bi kaç tane de vade verdi süresine daha çok var çıkar mı bilmem. Taraca müthiş kibar ve ilgili biri. Güzel olumlu konuştu ve analizleri güzeldi o da Ağustos sonu Eylül başına vade verdi. Yeşilçingene ise, daha şimdiden favorim oldu. Hayretler içinde okudum. Baktırdığım kişinin hayatında berrak adında bir kız var şu an yakın olduğu. Ve yeşilçingene bana, bu çocuğun hayatında şu an bi kız var sevgili olmak üzereler içinde b, e, r harfleri olan zayıf kumral bi kız deneyecekler ama olmayacak dedi ve bizim için 5 vade verdi. O da Ağustos yolu Eylül başına tekabül ediyor. Beklemedeyim
Peki Nakta nasıl??Canlı baktırmak istedim savsakladı...doğru düzgün bakmadı.2 sene kadar once ve sildim falini, tutmamisti.
Yeşilçingene'ye baktırdınız mı??2 sene kadar once ve sildim falini, tutmamisti.
Evet karsimdaki kisinin kisilik ozelliklerini anlatmisti cok gelecege yonelik konusmamisgi ama ondan d cok memnun kalmadim.Yeşilçingene'ye baktırdınız mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?