- 10 Mart 2010
- 2.396
- 3.102
- 723
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #24.981
Bende de benzer bir durum oldu.2 gün önce erkek arkadaşımın ağzından naktanın falda söylediği cümleyi duydum.Çok önemli bir durum değildi.Tekrar atmak istiyorum ama fal alımını kapatmış
Bana da aynisi olmustu. Falsepeti nesibe tekbaser icin birseyler yazinca kadin falinda bu yazdiklarim uzerinden saldirip bidaha bana bakmiycagini solemisti. Zaten cikmadi demistim. Hepsi burada bu formu okuyorlae ve uyelikleri var cnm. Hatta ben ip numarasindqn buldu mu naapti diye baya bi yazmistim kac yil once buradaarkadaşlar sizlere bir sorum var ben i bilgilendirmeniz mümkün mü?burada baktırdıgım fallar ile ilgili bir yorum yapmıştım fal baktırdığım hanfendi benim burda bir nickim var nasıl oluyoda bu yoruma ait bilgi sahibi olabilmiş.çok ta kırılmış kendisi açıkcası çok üzüldüm gerçi memnun kaldığım falcılar araında ismini belirtmiştim.uzun süredir kendisinden yorum alıyordum .
Tek sefer mi baktirdinNaktaya ben atalı 1 sene oldu çok olumsuzdu ama çıkmadı falı. Eski sevgilim için tamamen bitirdik vs bi daha olmıycak demişti. Görmiyceksin konuşmıycaksın demişti 100 kere görüştük faldan sonradediği gibi biriylede olmadım
Fatlma'ya baktirmis miydin? Ben henuz baktiramadim Anakızlar, eğitim/kariyer konusunda önerebileceğiniz birileri var mı?
yok baktırmadım. geçen hafta sonu falaleme öylesine girdiğimde açıktı ama daha yeni fal baktırmıştım, denemedim o yüzden… bu hafta sonu da denk gelirseö atarımFatlma'ya baktirmis miydin? Ben henuz baktiramadim AnaLizyaa ya bu konulari cok iyi bilmis. Ben bir turlu yakalayamadim daha...
Evet is konusunda bana bilen Fatima oldu tamamen tarif ettigi sekilde zamanda ve yere girdim. Tarot atmistim.yok baktırmadım. geçen hafta sonu falaleme öylesine girdiğimde açıktı ama daha yeni fal baktırmıştım, denemedim o yüzden… bu hafta sonu da denk gelirseö atarım
Kım bu falcı....? Madem bır yazı yazarak merak ettın....ve bızı de ettırdın.....Ozelden "özellıkle bu ve bınnaz abla topıgınde" konustugun KIMLER var?......arkadaşlar sizlere bir sorum var ben i bilgilendirmeniz mümkün mü?burada baktırdıgım fallar ile ilgili bir yorum yapmıştım fal baktırdığım hanfendi benim burda bir nickim var nasıl oluyoda bu yoruma ait bilgi sahibi olabilmiş.çok ta kırılmış kendisi açıkcası çok üzüldüm gerçi memnun kaldığım falcılar araında ismini belirtmiştim.uzun süredir kendisinden yorum alıyordum .
Ben kimseye şu nickli üye şudur demiyorum Ama şunu çok iyi anladım; KİMSEDE VİJDAN ALLAH KORKUSU KALMAMIŞ...!!Yani herşey bir kenara,insan böyle bir şeyi nasıl vijdanına sığdırabilir....
Sen sohbet et,hakkında bilgi edin,sonrada falcı öner.. Hiç mi Allah korkuları yok bunların.. Bu form başlığında kimse mutluluktan burada değil,çözemediğimiz sıkıntılarımız,içinden çıkamadığımız durumlarımız var.. Bende dahil,çoğu zaman bunalıp ağlayarak uyuduğumuz geceler var.. Şaka mı geliyor onlara...!
Ben şahsım adına söyleyeyim; Allah'a havale ediyorum onları..
Nasil naktanin iki hesabi mi varmisKım bu falcı....? Madem bır yazı yazarak merak ettın....ve bızı de ettırdın.....Ozelden "özellıkle bu ve bınnaz abla topıgınde" konustugun KIMLER var?......
VAR,vallahi de billahi de ARAMIZDA normal üye gibi davranan,kurallara uyup kendi reklamını veya reklam yapmadıgı için banlanmayan AMA BIR BICIMDE özelden veya acıktan bılgı toplayan falcılar var.....
CEVAP VERMENE GEREK KALMADI....Eski mesajlarına göz gezdirdim, çünkü soruma cevap vermeyeceğini düşündüm.....YINE: NAKTA-EYLEM TURAN....... Bu saatten sonra Nostradamus olsa bitmiştir benim için......
sesi aynı mı ikisininde?Nakta,yıldızname'de Eylem Turan olarak fal bakıyor.
Kım bu falcı....? Madem bır yazı yazarak merak ettın....ve bızı de ettırdın.....Ozelden "özellıkle bu ve bınnaz abla topıgınde" konustugun KIMLER var?......
VAR,vallahi de billahi de ARAMIZDA normal üye gibi davranan,kurallara uyup kendi reklamını veya reklam yapmadıgı için banlanmayan AMA BIR BICIMDE özelden veya acıktan bılgı toplayan falcılar var.....
CEVAP VERMENE GEREK KALMADI....Eski mesajlarına göz gezdirdim, çünkü soruma cevap vermeyeceğini düşündüm.....YINE: NAKTA-EYLEM TURAN....... Bu saatten sonra Nostradamus olsa bitmiştir benim için......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?