tellwe.com'da bakılan fallar!

Bende de benzer bir durum oldu.2 gün önce erkek arkadaşımın ağzından naktanın falda söylediği cümleyi duydum.Çok önemli bir durum değildi.Tekrar atmak istiyorum ama fal alımını kapatmış

Ara ara yogunluktan kapatiyor. Yeniden acar. Buarada benim 2 eski sevgilim icin baktiriyorum ben :) yani nakta ikisi icinde bakti. Eski olandan sogudum ama yeni olanla barismak istiyorum. Yeni olanla ilgili soyledigi seyleri teyit etme sansim olmadi. Gecen gun yakin gelecek fali attim sonuc icin olumlu konustu ama nasil bir anlatim tarziysa psikolojimi bozdu altust oldum. Yada ciddi enerji emiyor inanilmaz huzursuz oluyorum faldan sonra

arkadaşlar sizlere bir sorum var ben i bilgilendirmeniz mümkün mü?burada baktırdıgım fallar ile ilgili bir yorum yapmıştım fal baktırdığım hanfendi benim burda bir nickim var nasıl oluyoda bu yoruma ait bilgi sahibi olabilmiş.çok ta kırılmış kendisi açıkcası çok üzüldüm gerçi memnun kaldığım falcılar araında ismini belirtmiştim.uzun süredir kendisinden yorum alıyordum .

Bana da aynisi olmustu. Falsepeti nesibe tekbaser icin birseyler yazinca kadin falinda bu yazdiklarim uzerinden saldirip bidaha bana bakmiycagini solemisti. Zaten cikmadi demistim. Hepsi burada bu formu okuyorlae ve uyelikleri var cnm. Hatta ben ip numarasindqn buldu mu naapti diye baya bi yazmistim kac yil once burada

Tek sefer mi baktirdin

Fatlma'ya baktirmis miydin? Ben henuz baktiramadim Ana Lizyaa ya bu konulari cok iyi bilmis. Ben bir turlu yakalayamadim daha...
yok baktırmadım. geçen hafta sonu falaleme öylesine girdiğimde açıktı ama daha yeni fal baktırmıştım, denemedim o yüzden… bu hafta sonu da denk gelirseö atarım

Kım bu falcı....? Madem bır yazı yazarak merak ettın....ve bızı de ettırdın.....Ozelden "özellıkle bu ve bınnaz abla topıgınde" konustugun KIMLER var?......

VAR,vallahi de billahi de ARAMIZDA normal üye gibi davranan,kurallara uyup kendi reklamını veya reklam yapmadıgı için banlanmayan AMA BIR BICIMDE özelden veya acıktan bılgı toplayan falcılar var.....

CEVAP VERMENE GEREK KALMADI....Eski mesajlarına göz gezdirdim, çünkü soruma cevap vermeyeceğini düşündüm.....YINE: NAKTA-EYLEM TURAN....... Bu saatten sonra Nostradamus olsa bitmiştir benim için......

Son düzenleme:
Ben kimseye şu nickli üye şudur demiyorum Ama şunu çok iyi anladım; KİMSEDE VİJDAN ALLAH KORKUSU KALMAMIŞ...!!

Nasil naktanin iki hesabi mi varmis

Nakta'dan açıklama ;

Tüm iyi niyetli üyeleri tenzih ederek bir açıklama yapmak istiyorum .Bu bilgilendirme yazısını yazmaktan dolayı hicap duyarak bu duyuruyu yapmaya mecbur bırakan üyeyi esef ile kınıyorum .
Kadınlar kulübünü elbette okuyorum ,hatta kadınlar kulübünbe her hangi bir üyelik yapılmadan dışarıdan takip ediliyor bunu biliyorsunuzdur , sizde takdir edersiniz ki sizin için sayfalar dolusu iyi-kötü eleştiri yapılsa elbet sizde okursunuz ... Buraya kadar tamam. Benim burda üye olduğumu , bilgi topladığım safsatasını ne cüretle söyler ve devamını getirebilirsiniz ?

Yıldızname sitesi için haksız söylemleriniz yüzünden mesajınız silindi ve bir müddet sitede yazamama cezası aldınız .Yani iftira attınız !! Şu an Nakta /Eylem Turan a yaptığınız gibi -

Ya şurda hepi topu yazan sürekli 20 kişi .. ve ben 3300 fal bakmışım , siz sanıyormusunuz ki tüm kullanıcılar kullanıcı memnuniyetlerini yazıyorlar .. 20 kişiden 10 kişi memnunsa fal gönderir geleceği de çıkar diye yazar zzaten geleceği çıkanlar yine fal gönderir , ya diğer burayı okuyan yüzlerce yazmayan üye !!Onların bilgilerini nerden aldım ? haklarında neler yaşadığını nerden öğrendim ? 5 gün sonra bilmemkimin kurduğu cümleyi nasıl kurdum ?? Ya akla gelmeyen bir sürü örnekler ...Kendiniz yazdığınız ile çelişiyorsunuz !!! bana fal baktıranlar şu tarihte şunu yaşadım , gelecekte şu oldu , 5 gün sonra naktanın bana söylediği cümlenin aynısı söyledi ,siz söylediniz bunu , geçmişte yaşdığım olayı gelecek olarak anlattı , ee ben ilk önce senin bana fal yolladığını bileceğim sonra hangi siteden fal yollayacağını bileceğim , ee birde geçmişte yaşadığın olayın tarihini bilip sana konuşacağım öylemi ? Böyle bir şey var mı ya ? Böyle bir şey olabilir mi ? Bunu insan üstü bir varlık bile yapamaz !!

Nakta için hayat burdan mı ibaret sizce ?? Nakta bir astrolog olarak ve parapsikoloji ilmine kendini adayan biri. Tüm bunları kendi hayatında yaşatan biri olarak reel de de hizmet vermekte , o insanlar ile ilgili bilgi nerden edineceğim?? Ya burayı okuyan ama yazmayan üyeliği olmayan kullanıcılar onlar ile nasıl konuşsun Nakta ? Alıntı yaptığınız üyeye 50 den fazla fal baktığıma göre hem Nakta ve hem Eylem turan olarak ; yazım tarzından elbetteki bahsettiği konunun içeriğinden anlamam kadar doğal bir durum yokmu sizce ?

Naktanın bilgi toplamaya , reklam yapmaya hiç ihtiyacı olmadı ve olmayacak . Nakta ya yaptığınız haksız suçlamalar yüzünden bir sürü enerjiyi de üstüme çektiniz , Sırf falına bakmadım diye bir üye bana canlı falda hakaret etti , şimdi korkusundan afişlenir diye buraya yazıyor , bu sizin her gün yazıştığınız arkadaşınız !! Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz ? Bibirinize Naktayı gammazlamak ile ne geçecek elinize ??

Aranızda mahkemeye versem memuriyeti sona erecek insan var ,Sırf yazdığı hakaret mesajından dolayı Kazen ile paylaştım ben bu içeriği yayınlayamam dedi !! Bu ,insan sizin arkadaşınız , Birbirinizi böyle asılsız doldurarak .. Tüm asılsız sözleriniz ile iyi kötü enerjileri üstüme salarak ne yapmaya çalışıyorsunuz ??

Bana burda saydırıp falı çıkmadı deyip günlerce fal bekleyen üyelere Ablaaaa söylediğin tarihte şu oldu abllaaaaa nolur bak ablaaaa.. fal sorusundan önce binlerce kez teşekkür edip soruya başlayan artık bu samimiyetsizliklere tahammülüm edemediğim için çatır çatır yüzüne vuracağım evet , ve vuruyorum da emin ol !! bakmıyorum falına , eğer sende bana fal yolladığında senin sen olduğunu bilseydim , hayırdır ya siz bana Tırrttt diyen kişi neden burdasınız derdim !! Ama sizin siz olduğunuzu nerden bileceğim elbette diyemedim !

Siz olsaydınız demezmiydiniz aylardır 3 maymunu oynuyorum , sayfalarca yaza yaza bitiremediniz beni ne Naktaymış be!!

Bundan böyle benim için enerji vampiri , enerjimi emiyor , olumsuz konuştu !! ya olumsuz konuşuyorsa neden günlerce bekliyorsun diye yazıyorum ...Çünkü bunu söyleyen insanlar bana 10 kez fal atmış biri , çünkü bunu yazan kişiye 29 defa fal bakmışım ..

Soru içeriğine göre 12 dk dan 16 dk ya kadar kendi sesimle teklemeden em küm etmeden sesli fal bakıyorum 2 senedir . Kopyala yapıştırcı olarak da suçlayamadınız , Herkese ismi ile hitap ediyorum falda ve falın ortasında da ismini söylüyorum yok burdan da tutturamadınız !!

Ya geçmişe dönük okudum da okudum , yaza yaza bitiremediniz ,

Ya bitmiyorsunuz yaa aylardır bitmiyorsunuz !! Sizin yüzünüzden tüm kötü niyetli falcılar ve kötü niyetli kullanıcıları üstüme çekiyorum Artık yaptıklarınız suçlamaya dönüştü , Benim ilmimde bilgimde nefesimde değerlidir , Burda suçlamasına şahit olduğum üyelere baktırmayın bana diyorum !! ve bundan sonra da diyeceğim ..

Ben kimseye gelin bana fal baktırın demiyorum , çok küçüklerime parana yazık ablacım gelme diyorum , yetişkinlere 15 günden önce bakmayalım lütfen diyorum !

Manipülasyon ,iftira, haksız provoke suçtur ve bu suça iştirak eden herkes ile ilgili gerekirse hukuksal işlemi başlatacağımı buradan bu vesile ile duyuruyorum ..Artık kötü düşüncelerinizi kendinize saklamanızı ve bahsettiğiniz konu ile ilgili acele ispat yapılmasını rica ederim eğer ispat etmeyi beceremiyorsanız tüm bu yazdığınız aslı astarı olmayan sözler için koca bir özür borçlu olduğunuzu hatırlatmak isterim ( sadece bana değil bu topiği okuyan herkes için bilgi kirliği yaratıp akılları karıştırdığınız için ) sizi doğruluğa ve saygıya davet ediyorum .

VAR,vallahi de billahi de ARAMIZDA normal üye gibi davranan,kurallara uyup kendi reklamını veya reklam yapmadıgı için banlanmayan AMA BIR BICIMDE özelden veya acıktan bılgı toplayan falcılar var.....

Benim de cevabım olacak ; Velevki böyle üyelikler var neden kişisel bilgilerinizi özelden veriyorsunuz ? Sİtenin her tarafında lütfen kimse ile ikili diyaloglara özel bilgileriniz üzerinden iletişime geçmeyin diye uyarıyoruz. Lakin sevgili üyelerimiz bundan sana ne diyor ? Sana ne ama 3 gün sonrada KK'dan özel bilgileri alıyorlar diye gıybet yapan yine bu sana ne diyenler !

Sizden ricam ispat edemeyeceğiniz suçlamalarda bulunmayın ! Eğer X bir falcıdan memnun değilseniz memnun değilim diyin geçin, burada bilgi topluyor, üye vs ciddi bir itham. Bende diyorum ki buyrun hangi üye bu falcılar bize söyleyin ...

Bedava fal bakımı karşılığında burada falcıların reklamını yapanlardan bahsedin birazda ...

Ya Nakta'nin Eylem Turan oldugunu yeni ogrendim. Bende 4 - 5 kez fal baktirdim. Ama zaten falinda karsi tarafin agzindan soyledigi oyle seyler oluyorki kimsenin kalkip bunu KK'da paylastigini sanmiyorum ki kadin burdan okuyup falinda soylesin. Ben daha oncede soyledim teyit etme sansim oldu Naktanin dedigi gibiymis diye. Ozelliklr Nakta ve Yesilcingenenin ben burdan butarz islere girisecegini sanmiyorum kendi fallarimdan yola cikarak. Cunku bana soyledikleri seylerin hicbirini ben burda kimseyle paylasmamistim. Gercekten bu topicte neler donuyormus meger hayret icinde okuyorum. Benimde ozel mesajdan yazistigim uyeler var ama ne onlara ozelini sordum ne kendim anlattim. Birbirimize tavsiye ettigimiz falcilarda oluyor. Ki ben naktayi tavsiye ettigim uyeler oldu. Ama cidden artik kimsenin tavsiyesine de guvenilmeyecekmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…