- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #25.021
Olumsuz görürse olumsuzu söyler pembe tablo çizmez olumlu görürse vade verir.Eger tanışacağım biri varsa o kişiyi tarif eder.Bana baya olumsuz konuşmuştu eski sevgilim icin dedigi gibi de olumsuzda oldu.Kizlar yesil cingeneye fal attim.. cok mu olumsuz bakar fallarina ? Yapisi nasildir acaba ?. Daha bakmadi insallah iade etmez
Olumsuz görürse olumsuzu söyler pembe tablo çizmez olumlu görürse vade verir.Eger tanışacağım biri varsa o kişiyi tarif eder.Bana baya olumsuz konuşmuştu eski sevgilim icin dedigi gibi de olumsuzda oldu.
Baktı mı bende atacağım merak ediyorumKizlar yesil cingeneye fal attim.. cok mu olumsuz bakar fallarina ? Yapisi nasildir acaba ?. Daha bakmadi insallah iade etmez
Bende hiç beğenmemiştim su falı atmıştım ama alakası yok. Yeni biriyle tanışacaksın çok iyi olacak tek dediği bu. Kimdir,nedir, nerde tanışacağım yok. Gökten zembille inecek herhalde.Falsepeti oyluma fal gönderdim dün. Göndermez olaydım hiiiç beğenmedim. Aynı cümleleri tekrarlamış sürekli ams güya 10 dk lık fal
Nasıl?Bakmis canim :))
Ya kahve attım atmaz olaydım gerçekten. Sürekli banada diyo ki s harfi çıkmış 5 rakamı çıkmış. 10 dk lık sesli falın 9 dk sı bu yeminle. Çok sinir oldum.Bende hiç beğenmemiştim su falı atmıştım ama alakası yok. Yeni biriyle tanışacaksın çok iyi olacak tek dediği bu. Kimdir,nedir, nerde tanışacağım yok. Gökten zembille inecek herhalde.
Nasıl?
bana ayevinin dedikleri cikmadi patlamisti vadeler.ayeviii'ye fal atmıştım eski sevgilimin beni hala sevdiğini bir barışma olacağını benden sonra benim gibi onun da hayatına birini almadığını söyledi ayeviii sizce nasıl?
bana ayevinin dedikleri cikmadi patlamisti vadeler.
hayir yani hicbi dedigi gerceklesmedi bana malesef .vade disinda dedikleri tuttu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?