- 15 Mart 2010
- 3.699
- 6.605
- 683
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #25.061
Naktaya 8 ay baktırmıştım şimdi dinledim çıkmış mı diye. Anlık durumları güzel yorumlamış beğendim. Şubat gibi dönme durumu var ama kopuş olacak demiş şubatta dönen ben oldum evet kopuş yaşandı. Hayatına biri girecek demiş haziran gibi kimse girmedi daha doğrusu ben cok insanla karsılastım ama istemedim
Gelecek kısmı cok net değildi zaten hani dönüş olur ama mutlu edemez seni demişti bu olmadı çünkü dönmedi. Ama karşımdaki insanla ilgili teyit ettiğim şeyler oldu. Özel bi kurumda çalıştığını söylemişti bu doğruydu bide seni aramayı düşünüyor bu aralar ama eli telefona gitsede vazgecıyor demişti. Konustugumuz zaman bu aralar seni aramayı düşündüm ama vazgectım demiştiBaya bilmis ozaman.diger falcilara gore...
Ufak tefek dedigi seyler cikti mi
Yani sorularin disinda sosyal hayattan birseyler diyor ya
Slm canim.Kızlar yok mu hiç çıkan fal haberiniz,vadesi tutan ya da geçen.. Arada söylenen ufak tefek şeyler çıkan.. Anlık durumu tehit eden.. Mayıs haziran temmuz Ağustos Vadelerini bekleyenler.. Bir ses verin.. Benim vadelerde en erken 1,5 - 2 ay.. (son alacağım vade bu benim,çünkü spesifik konumla alakalı olduğu için durum, o vakitlerde bişi olmazsa fal defteri biter benim için) Anlık durum bilemiyorum..
İyi,kötü aklınızdan ne geçiyorsa yazın,bir fikir alışverişi yapalım..
Canım medyum uras ,banu yılmaz ve parapsikolog benim bir kaç gün için şehir dışında bir yere gideceğimi bilmişlerdi. Ki bu benim icin bile net degildi. Biraz benim dışımda gelisti bu olay.Poyraz15 aileyle ilgili sorun olacak demişti o da oldu. Bir de banu yılmaz a ben adım atsam nasil olur diye sormuştum. Tepkisi sıradan olur demişti onu da bildi mesela. Asıl mesele içinse ağustos sonunu bekliyorum en geç eylül demislerdiKızlar yok mu hiç çıkan fal haberiniz,vadesi tutan ya da geçen.. Arada söylenen ufak tefek şeyler çıkan.. Anlık durumu tehit eden.. Mayıs haziran temmuz Ağustos Vadelerini bekleyenler.. Bir ses verin.. Benim vadelerde en erken 1,5 - 2 ay.. (son alacağım vade bu benim,çünkü spesifik konumla alakalı olduğu için durum, o vakitlerde bişi olmazsa fal defteri biter benim için) Anlık durum bilemiyorum..
Her ne kadar fal sonuçta desekde umut ediyoruz içten içe.. Yakın gelecek yada iletişim çıkması yine yeterli.. İnşallah olumlu sonuçların çıkar.. Bende şu an için mantıklı yorumlar içinden seçtiğim fallar; fal sepeti senanur. Binnaz engin gümüş,Yasemin Kutay,ceren dernek...Slm canim.
Bana da agustos eylul demislerdi hep.
O yuzden cikan cikmayan yok.
Ama nakta dan sonra diger fallarimi okumaz oldum.
Onun da vadesi var aslinda ama niyeyse daha inanilir geldi.
Bu arada bu bir kac gun icindede nakta birseyin olacagindan bahsetmisti.
Olursa yazarim.
Her ne kadar boyle falin cikmasini beklemekten utansamda:)
Yasemin kutay nasildiHer ne kadar fal sonuçta desekde umut ediyoruz içten içe.. Yakın gelecek yada iletişim çıkması yine yeterli.. İnşallah olumlu sonuçların çıkar.. Bende şu an için mantıklı yorumlar içinden seçtiğim fallar; fal sepeti senanur. Binnaz engin gümüş,Yasemin Kutay,ceren dernek...
Tellwede o kadar saçma yorumlar aldım ki.. yazmaya bile gerek duymuyorum..
Telweyi sevmesemde pek,adı geçen falcılar için yazacağım;Bir de bedrunnisa gelecekte olacak bir sey o an oluyor gibi söylemişti. Bubastis99 anı güzel yorumladı. Kâhinfevzinin de arkadaşım için söylediği bir sey oldu. Yalnız şunu söyleyeyim bunlar kesinlikle tavsiye veya öneri degil çıkanları paylaştım. Enerji meselesi sonuçta. Bir de aynı kişilere üst üste baktirinca sonuç değişebiliyor olumsuza dönebiliyor bunu da defalarca teyit ettim
Yasemine iki fal attım,tutarlı konuşuyor,hisli olduğunu düşünüyorum.Yasemin kutay nasildi
Fallar bende çıkmıyor artik baktirmiyorum baktiracak bir konum da kalmadi
Her şeyin özü " Merak " canım.. Acaba ne olacak,nasıl olacak,iş bulacak mıyım,karşı taraf dönecek mi..? Gibi.. soruların cevabını bulamıyoruz ya da bazen gerçekleri kabullenemiyoruz ve "ya olursa" değip fal atıyoruz..fallar cikmiyor bunu bile bile su fal zaafimdan da nefret ediyorum hep atasim geliyor
Geçen hafta naktaya baktırdım.Dediği 2 olayı yaşadım.Falsepeti yorumcu zeustan ufak tefek şeyler çıktı.Diğer falların vadeleri yakın.BekliyorumKızlar yok mu hiç çıkan fal haberiniz,vadesi tutan ya da geçen.. Arada söylenen ufak tefek şeyler çıkan.. Anlık durumu tehit eden.. Mayıs haziran temmuz Ağustos Vadelerini bekleyenler.. Bir ses verin.. Benim vadelerde en erken 1,5 - 2 ay.. (son alacağım vade bu benim,çünkü spesifik konumla alakalı olduğu için durum, o vakitlerde bişi olmazsa fal defteri biter benim için) Anlık durum bilemiyorum..
İnşallah güzel sonuçların olur canım.. Ve bizimle paylaşırsın.. Bu arada Zeus benim de aklımdan geçti.. senin zeus' a vade yakınsa çıkarsa yazarsan,fikrimiz olur hemde.Geçen hafta naktaya baktırdım.Dediği 2 olayı yaşadım.Falsepeti yorumcu zeustan ufak tefek şeyler çıktı.Diğer falların vadeleri yakın.Bekliyorum
bide sanrm duygusal boslukHer şeyin özü " Merak " canım.. Acaba ne olacak,nasıl olacak,iş bulacak mıyım,karşı taraf dönecek mi..? Gibi.. soruların cevabını bulamıyoruz ya da bazen gerçekleri kabullenemiyoruz ve "ya olursa" değip fal atıyoruz..
Aslında bu duygularda olmak saçma değil,neden dersen," SEVMEK VE SEVİLMEYİ İSTEMEK " O kadar normal duygularki.. Sadece tek sorun " doğru Zamanda,doğru İnsan ile karşılaşabilmek.. "bide sanrm duygusal bosluksacma sapan fal atip iki guzel laf duymak icin su falcilara muhtac duruma dusuyoruz kndime cok kiziyorum da iste suan hayatim cok duragan ondan bole sacma seylerle ugrasiyorum insallah yakinda tamamen birakirim dusunmem bile fallari vadeleri vs :/
Insallah canım. Bubastis anı güzel yorumlamıştı ben de . Onun için arkadasim da attı. Onda da iyiydi anda. Pembe tablo çiziyor diye düşünme ona olumsuzdu çünkü. Senden enerji alamamış belliki. Çıkanlar yazın deyince dayanamadım:)Telweyi sevmesemde pek,adı geçen falcılar için yazacağım;
Bedrunisa 4 ay içinde dedi, vadeye göre ekim aylarına denk geliyor,başka detay yok
Banu canlıya çağırdı,gitmedim..
Medyum Uras iyi niyetli birine benziyor,her ne kadar büyü var deme olayına inanmak istemesemde,kötü enerji diye yorumluyorum..
Bubatis hayali bir fal yazdı bana göre.. olmayan ortak arkadaş,eskisi ile tesadüf bir karşılaşma.. hemde beyaz lalerin olduğu bir yerde ( karşı tarafla bulunduğum şehirde beyaz lale olması imkansız..) not: falım olumlu idi..
Yani benim karşı olduğum şey şu,göremediysen bir şey uydurma en azından,iade et..
Umarım seninde olumlu olur sonuçların canım..
Çıksın tabiki isterim bende.. Ama inan mantıklı bir taraf bulabilmek için,tekrar dinledim ilk yolladığımda.. Ama olmayan ortak arkadaş nasıl laf getirip götürebilir.? Bilemiyorum dediğin gibi enerji tutmamıştır ama gayet kibar bir şekilde sorumu sordum,ayrıntılarda tutmayanları ve sebebini belirttim,üstüne tek yıldız vermemek için iki gün bekledim,üstüne duvarına yazdım gayet iyi niyetle.. Ama ne iade ne cevap alabildim Bubatis666 den.. Yani etik davranış değil bu.. Ve artık son noktaya gelince de tek yıldızımı verdim..Insallah canım. Bubastis anı güzel yorumlamıştı ben de . Onun için arkadasim da attı. Onda da iyiydi anda. Pembe tablo çiziyor diye düşünme ona olumsuzdu çünkü. Senden enerji alamamış belliki. Çıkanlar yazın deyince dayanamadım:)
Anladım canım Tabiki sen elinden geleni yapmışsın bosver o düsünsün artık. Sen de baktirma derim. Ben bıraktım artık atmıyorum. Dediğim gibi hep temmuz ağustos dediler iki kişi eylül dedi. Biri traumel biri de fal sepeti dennis bakalım. Ağustos da geçsin. Çıkmayanlari yine yazarım da umarım ağustos diyenler haklı çıkar artik beklemeye sabrım kalmadi. Senin gibi tamamen bitiricem ben deÇıksın tabiki isterim bende.. Ama inan mantıklı bir taraf bulabilmek için,tekrar dinledim ilk yolladığımda.. Ama olmayan ortak arkadaş nasıl laf getirip götürebilir.? Bilemiyorum dediğin gibi enerji tutmamıştır ama gayet kibar bir şekilde sorumu sordum,ayrıntılarda tutmayanları ve sebebini belirttim,üstüne tek yıldız vermemek için iki gün bekledim,üstüne duvarına yazdım gayet iyi niyetle.. Ama ne iade ne cevap alabildim Bubatis666 den.. Yani etik davranış değil bu.. Ve artık son noktaya gelince de tek yıldızımı verdim..
yeri gelmiştir. en zor anımda koşarak fal göndermişimdir hanfendiye bir umut rica etmişimdir .karşılıklı bir dostumuzla paylaşmadığımız özelimizi paylaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?