tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Düzenli fal baktırıyorum abartı boyutlarda olmasa da resmen bağımlıyım. Hayatım kötü gitmeye başladığında yine aklımdan fal baktırsam ya diye geçiriyorum. Bırakabilen var mı? Nasıl başarırım? Hayır elime geçen bir şey de yok yüzde doksanı boş sallıyor bence. Para kaybı resmen. Yardım edebilecek olan var mı

Ben de 7 sene once basladim.
Ilk baslarda senin gibiydim.cunku hayatim kotuydu.
Kotu diye gidip eve tikiliyordum.
E fal baktirmak sosyallesmekten daha kolay geliyordu.
Hayatimin belli donemleri guzellestikce fal baktirmadigimi farkettim ne zaman ki canim skliyor ayriliyorum kotu donem geciriyorum hemen fala sariliyordum yine.
Sonra gordum ki ben baktirsamda baktirmasamda hayatim fallardan cok farkli ilerliyor. Hic bir dedikleri olmamis.
Simdi keyfine cok iyi bir falci varsa yine merak edip atiyorum ama sık degil.
Bunun buyuk sebebi hayati guzellestirmek bizim elimizde.sorun olarak gorudugumuz konunun disindada bir hayat var ve akip geciyor.
Bundan keyif almaya basladim sanirim.
Ve bir fal bir bluz satin almak demektir.ya da 2 kitap ya da 1 kozmetik.
Hangisi daha moral bozar veya duzeltir dusunmeli.

Bende eskiden sen kadar bagimliydim. Ama fal olmadanda hayatina devam edebilmeli insan. Hayatin guzelliklerini gorebilmeli. Cunku fal baktirinca da olmuyor. Cok sık baktirincada ben sahsen enerjinin degistigi ve farkli yonlerde ilerledigine inanirim olaylarin. Ha bir kac bisey cikti diyoruz ama o da bizce onemli olmayan seyler. Caniniz sıkıldıkca dua edin. Icinizi ferahlandirsin. Ben oyle yaparak uzaklastim. Smdi uygulmalara veya arkadaslar arasinda fal bakisiyoruz sadece o kadar. Hayat iyiysede kotuysede biz suan yasiyoruz. Onemli olan bu gunlerimizin degerini bilmek :) Faldan uzaklastikca da kendinize daha fazla para kaldigini da goreceksiniz

Bire bir hissettiklerimi yazmışsınız. Gerçekten de fallarla alakası olmadan yaşıyorum baktırsam da birşey değişmiyor baktırmasam da. Değiştirmek için kendm çabalayacağım bluz kozmetik kısmını da hep aklıma getireceğim. Kozmetik delisiyim tamam çok almak iyi değil ama en azından elinde çok uzun süre kullanılabilecek bir şey oluyor falda boş laflar.

Çok teşekkürler öncelikle dua insanı rahatlatıyor gerçekten daha sık dua etmeye çalışacağım. Ama size sormak istediğim şey nekadar sürdü uzaklaşmak? Sıkıldım da bu döngüden kafamdan tamamen atmak istiyorum.

Kizlar yaseminablaya ne oldu tellwedeki tam fal attm gozukmuyo arama listesnde
Canım Borellus80 Yaseminabla hakkında yazmıştı ya 2-3 gün önce. Ardından sahtekarlığı ortaya çıktı sanırım. MedyumCetin in fallarından bol bol bilgi edinip kendi bilmiş gibi yazmış. MedyumCetin le aralarında nasıl bir ilişki olduğunu bilmiyorum ama.

Son düzenleme:

Yani bu uzaklasip tamamen kurtulmak senin elinde canim. Ben falim geldiginde uygulamalara attim veya kendim iste netten kart secip anlamlarini yorumlamaya calistim. Bu sirada rahatlatsin diye dualar ettim. Bu sekilde devam ederek binnaz uygulamasini suan marttan beridir kaldirmis durumdayim. Cunku biz bir umut bekliyoruz. Halbuki olay cok bambaska yonde ilerlemeye devam etmis oluyor. En azindan dua ederek ben kendimi rahatlatiyorum. Karsi durumun durumunu da kendi kendime bakmaya cabaliyordum. Sonra dedim zaten eger istese yazâr eder vs. O sekilde yasam artik beni surukleye surukleye buralara geldim bakalim :)

Bence ucuz falcılara atma, bir iki defa pahalı falcılara at. insanın o zaman içi acıyor bir kere veriyor bir kaç ay baktırmıyor sonra hem bu yorumcular daha iyi biliyor, diğerleri para tuzagı. hem bilemiyorlar tellwe’de ozellikle 10-15 diye baktırıyorduz birikip 150-200 oluveriyor ama elde var sıfır hem de bagımlılık yapıyor. orada bilen falcı yok belki 1-2 tane falcı fena değildir o kadar. Ben bir ara tellwede bakyırıyordum artık kestim. Bildigim, bana uyan birkaç falcı var onlar da pahalı arada onlara atıyorm.

saol cnm tellweye sordm bilmiyorz dediler :)

merhabalar yaklaşık 2 yıldır bende tellwe kullanıyorum isterseniz deneyimlerimi yazabilirim banuyılmaz coğu zaman tutuyor burda adı çok geçmiş başka önerilen birisi var mı bildiğiniz yeni gelenleri denemek istiyorumm ama yine banuyılmaza atıyorum

bir de tuğçe ışınsu nun telapatiyle ilgili rituellerini deneyip olumlu sonuç alan mı ? biraz farklı bir konu ama belki bir fikrriniz vardır

bana asla sana geri dönmez asla evlilik olmaz demişti katina yollamıştım 4 gün sonra pişman bir şekilde eskisi geri dönmüştü ama ilginç bir şekilde kahve falı tutarlıydı

25 yıldır bir fal tutkunu olarak buranında eski üyelerindenim bu güne kadar fala verdiğim para ile kesin bir ev almış olurdum bütün siteler dışında yüzlerce yüzyüze baktırdığım farklı farklı şehirlerde baktırdığım fallar var sonuç nemi sadece zaman zaman bana moral olarak destek oldu hayata bazen umutla bakmamı sağladı bir nevi doktor oldu başkada bir şey olmadı gaipi sadece Allah bilir

Buarada zaman zaman iyi falcılar çıktı karşıma bunu inkar edemem oda galiba telepati oldu çok nadir olsada buradan paylaştıklarımda oldu en çok burada 2014 ve 2106 da faal bir şekilde yazdım şu anda evet yine baktırıyorum yani faldan vaz geçmedim :) ama azaltım kalkıp fal için başka bir şehire gitmiyorum en azından

Aynı durumdayız canımmm.dediğin gibi o süreci belki de fallar olmasa kolay atlatamazdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…