tellwe.com'da bakılan fallar!

böyle bir sey varmıdır diye kafama cok sık takılır oldu fazla dusunmeye basladım ya varsa diye

23 yaşa aldanma şimdikilerin gozu çok erken açılıyor yaptırmış olabilir. Çok alakasız başka biri de yaptırmış olabilir. Aileden bile yaptıran oluyor illa sevgilisi diye düşünme aileden düşmanlık olan biri yapmış olabilir genel mutsuzlugu içi dengesiz olması için falan.

Aynen canım öyle düşündüm ve Rabbime bıraktım.. Doğru zamanda ,doğru yerde mutlulukların bizi bulacağına inanıyorum..

Ne diyeyim... Allah kalbi güzel insanlara çıkarsın yolumuzu canım..

ya 700 lirayı versem mi yani öyle mi diyorsun

kizlar medyumfilizin verdigi vade cikti 1.5 ay once attigim falda eski sevgilinle bir iletisim olacak 45-50 gune kadar demisti tutturdu

ben bana donmesi için değil ki adamı bulunduğu hslinden cıkartmak için, gercekleri görmesi için diyelim. cunku böyle bişey varsa bizim ayrılma sebebimiz buyuyu yaptıran kişi tabiki yanına kar kalmasın istiyorum

o kadar falcı iade edince dün gece efsunineye yolladım upuzun fal ama bomboş yani kopyala yapıstır sordugum soruyu bile okumamıs düşünün. Sonra falcınanaydı herhalde ona yolladım olumsuz fallara bakmıyorum dedi. Sardunyada olumlu ama bakamam dedi kafam karıştı :)) bende eflin4 e yolladım normaldi yani çok abartılıcak birsey yoktu o kadar falcı iadesinden sonra bide bide efsun nineden sonra tatmin oldum :)) banu yılmaz ekim ayını vermişti illaki geri dönüş var ama sene sonuna kadar olarakta düşün demişti. Eflin4 te ekimin ortalarını söyledi. Bende cıkan fal haberimi vermek istiyorm ınsallah cıkar kısa bi zaman yani.

afedersiniz bu bahsettiğiniz kişi zümra mı çokkişiye fal baktırdım burda okuduklarıma da hepside bana aynışeyi söyledi bir zümra ya baktırmadım çıkıyor mu dedikleri

Merhaba canım ben büyüye inanlardanım ve büyü ile insanların nasıl değiştiğini gördüm hala görüyorum. Büyü bozma durumlarında 700 lira ile kesin çözüm olsa iyi ama kesin çözüm olmayabiliyor. Büyü bozma durumlarının da senin açından zorlukları var burada anlatamam tabi. Bence eski sevgiline hiç itibar etme onu düşünerek de bozdurma işlemlerine girme hayatından çıktıysa vardir bir hayır. Bir de 23 yaşında demişsin aklı ermez demişsin bu işler de ne kadar bulunduğu, ne kadar bilgisi olduğu, büyüyü yapan kişide önemli ben küçüklüğümden beri bu işlerde olduğum için baya bilgim var mesela.

Canım Kaan ve Nefertiti için baktırdığın falda, anlık durum karşı taraf analizi yada diğer hususlar için ikisine ayrı on üzerinden kaç puan verirsin? Yani genel olarak baktığında analizleri nasıldı?

Valla 2si arasinda kalsam kaana baktirirdim cunku 4 eylulde mesaj atacak dedi gercekten de 4 eylulde atti... analizi de gayet iyiydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…