- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #25.301
böyle bir sey varmıdır diye kafama cok sık takılır oldu fazla dusunmeye basladım ya varsa diyeCanım inanma derim çok yüksek para istemiş büyü bozanlar ya para almaz ya ustlerine bir şey kalmasın diye galiba sembolik bir ücret alırşar. Allah rızası için yaparlar genelde. Boyle birini bulmalısın bence.
23 yaşa aldanma şimdikilerin gozu çok erken açılıyor yaptırmış olabilir. Çok alakasız başka biri de yaptırmış olabilir. Aileden bile yaptıran oluyor illa sevgilisi diye düşünme aileden düşmanlık olan biri yapmış olabilir genel mutsuzlugu içi dengesiz olması için falan.Herkesin dediğini bir kenara bırak.. Kendi iç sesin ne diyor ..? Onu dinle.. Bazen kabullenemeyiz; başkası ile olmasını ve kesin bunda bir iş var deriz.. Çevreden de böyle cümleler duyunca,aklımızdaki kesinleşir sanki.. " evet böyle bir şey olabilir diye düşünürüz" Kendimden örnek vereyim: karşımdaki insanın hareketleri çok tuhaf geliyordu.. ( gel git olayları ve sanki ne istediğini bilmiyor gibiydi ) banada bir falcı bu yorumu yaptı.. Bende acaba olabilir mi dedim..? Epey bir süre düşündüm sonra dedim ki.. Rabbim istemese yaprak kımıldamaz.. Öyle bişi olsa bile inan,Allah'ın ol demesi yeterli.. Kalbini ferah tut derim.. Evet böyle kötülükler yapan var ama inan bir noktada patlak verir ilişki.. Nereye kadar iradesine hükmetmeye çalışıp zorla gönül bağı kurulabilir ki..?
Aynen canım öyle düşündüm ve Rabbime bıraktım.. Doğru zamanda ,doğru yerde mutlulukların bizi bulacağına inanıyorum..ben ihtimal vermiyorum ama adamın davranısları ve yanındaki sahıslar yuzunden bi düsünmedim değil. ama birine bu tarz seyleri yapmaya senin benim gibi insanların gücü yetmez anca işi cok bilen biri lazım böyle kisiler de ortalıkta yok zaten , allah korusun hepimizi böyle insanlardan.. Sen de sonra böyle bir seyin olamayacagını mı dusunmustun
Ne diyeyim... Allah kalbi güzel insanlara çıkarsın yolumuzu canım..23 yaşa aldanma şimdikilerin gozu çok erken açılıyor yaptırmış olabilir. Çok alakasız başka biri de yaptırmış olabilir. Aileden bile yaptıran oluyor illa sevgilisi diye düşünme aileden düşmanlık olan biri yapmış olabilir genel mutsuzlugu içi dengesiz olması için falan.
23 yaşa aldanma şimdikilerin gozu çok erken açılıyor yaptırmış olabilir. Çok alakasız başka biri de yaptırmış olabilir. Aileden bile yaptıran oluyor illa sevgilisi diye düşünme aileden düşmanlık olan biri yapmış olabilir genel mutsuzlugu içi dengesiz olması için falan.
Hayır verme başka birini bul ücretsiz bozan birini.ya 700 lirayı versem mi yani öyle mi diyorsun
bilmioyorum ki öyle birilerini devir ückagıtcı devri adamda buyu olmasa bile sırf para almak icin var buyu demis bile olabilirlerHayır verme başka birini bul ücretsiz bozan birini.
Senden 700 lira istiyorsa zaten gerçek hoca değildir. O kadar parayı ne yapacak acaba sakın para kaptırma. Etrafında mutlaka vardır düzgün hoca tanıyan arkadaş çevrene akrabalarına sorya 700 lirayı versem mi yani öyle mi diyorsun
ben bana donmesi için değil ki adamı bulunduğu hslinden cıkartmak için, gercekleri görmesi için diyelim. cunku böyle bişey varsa bizim ayrılma sebebimiz buyuyu yaptıran kişi tabiki yanına kar kalmasın istiyorumO onceinawhile üzerinden 3 yıl geçmiş. Büyüyü diyelim kaldırttın sana dönse de hayır geleceğini düşünmüyorum açıkçası. Araya başka insanlar zaman girmiş. Hiçbir şey eskisi gibi olmaz.
Hadi yaaa cok uzuldummbütün fallarım patladı arkadaşlar.4 yıldır patlıyor zaten.Elde var SIFIR.Çok üzgünüm.
Yanliz değilsin benim fallarimda hep patladıbütün fallarım patladı arkadaşlar.4 yıldır patlıyor zaten.Elde var SIFIR.Çok üzgünüm.
afedersiniz bu bahsettiğiniz kişi zümra mı çokkişiye fal baktırdım burda okuduklarıma da hepside bana aynışeyi söyledi bir zümra ya baktırmadım çıkıyor mu dedikleriÇok şaşırdım burcuna kadar bilmesine, benim konuştuğum eski kişinin midesinde problemi olduğunu söyledi, geçmişte aldatıldı evlilik fobisi var, annesi senle konuşacak dedi kadının dediği oldu. Evlilik fobisi de cidden varmış yenş öğrendim kendi itiraf etti bana bu faydasız erkek
Merhaba canım ben büyüye inanlardanım ve büyü ile insanların nasıl değiştiğini gördüm hala görüyorum. Büyü bozma durumlarında 700 lira ile kesin çözüm olsa iyi ama kesin çözüm olmayabiliyor. Büyü bozma durumlarının da senin açından zorlukları var burada anlatamam tabi. Bence eski sevgiline hiç itibar etme onu düşünerek de bozdurma işlemlerine girme hayatından çıktıysa vardir bir hayır. Bir de 23 yaşında demişsin aklı ermez demişsin bu işler de ne kadar bulunduğu, ne kadar bilgisi olduğu, büyüyü yapan kişide önemli ben küçüklüğümden beri bu işlerde olduğum için baya bilgim var mesela.kızlar yaklasık 2 ay once perseis sisteme girdiğiinde ona fal atmıstım. hala ortalarda yok sanırım artık dayanamıcam, falımı baskasına atıcam, kime atayım telwede nakta geysu hariç
Bu arada perseis 5 ay once bana fal bakmıs eylülde bir ilişkin olucak yaz aylarına doğru tanısacaksın biriyle demişti, falı cıktı yine.
Konuyla cok alakasız olucak ama uzun süredir kafamı kurcalayan bir sey var kızlar, eski unutamadığım bir sevgilimle ilgili suana kadar defalarca fal baktırdım, ilk basta nakta (suan kafamda zerre güvenilirliği olmayan biri) sevgilinizde büyü olabilirmi diye baktım cunku bilincaltı mutsuz olmasına rağmen kendini mutlu hissediyor adam ama yok cıkmadı faat suphelendim demişti. Daha sonradan fal baktırdığım bergüzar(eski adı) büyü gibi bir sey olabilir cunku adam cıkmazda eli kolu bağlı dedi iyice iskillendim, arkadaslarımın yardımıyla bir hoca buldum kendisi de böyle bir sey var dedi. (ki ben buyuye inanıyorum ama birinin bağlama buyusu yapacak kadar bu islerde usta olmasına işin bu kısmına inanmıyorum)
benden bozmak icin 700 tl civarı bir meblag istedi ancak dolandırıcı cok oldugundan itibar etmedim, fakat bu durum kafamı cok kurcalıyor.
Eski sevgilimin sevgilisi yas olarak kücük 23 yasında böyle seylere aklı ermez diye dusunuyorum ve de 3 senedir beraberler adamla genelde bu tarz seyler evlilik,bağlanmak icin yapılıyor yapsa coktan evlenmezlermiydi? Siz olsanız napardınız böyle bir durumda lütfen yorumlarınızı bekliyorum
Canım Kaan ve Nefertiti için baktırdığın falda, anlık durum karşı taraf analizi yada diğer hususlar için ikisine ayrı on üzerinden kaç puan verirsin? Yani genel olarak baktığında analizleri nasıldı?Arkadaslar sizlerle bir haberi paylasmak istiyorum. 20 gun sonra eski swvgilim bana mesaj atti yani 4 Eylul'de. Simdi bunu bilenleri de asagida siraliyorum. Insallah Fama ve nefertitinin dedigi gibi cikmaz 1 kere iletisim gerisi olmiycak diye. Suana kadar 1 kere iletisim oldu baska yok :)
-Nefertiti 4lu tarihte haber gelecek ama birlesme yok
-Kaan 16-19 gun sonra pismanlik sureci-eylul 4 e dikkat (noktaatisi tarih)
-Zeren 10 gun sonra mesaj
-Bilge ayri sehirlerde oldugumuzu bildi 3 vade mesajlasma olcak
-Efsun eylul ayi ortasina kadar mesaj iletisim
-zumra 2 vade iletisim yokliycak seni
-Yesilcingene 5 vakit iletisim kuracak
-lydian-27sinden sonra eylulde iletisim
-Fama 1 kere iletisim kurcak bi daha olmiycak
Valla 2si arasinda kalsam kaana baktirirdim cunku 4 eylulde mesaj atacak dedi gercekten de 4 eylulde atti... analizi de gayet iyiydi...Canım Kaan ve Nefertiti için baktırdığın falda, anlık durum karşı taraf analizi yada diğer hususlar için ikisine ayrı on üzerinden kaç puan verirsin? Yani genel olarak baktığında analizleri nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?