- 7 Temmuz 2018
- 70
- 17
- 3
- 27
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #25.321
kaan ve nefertiti hangi sitede?Valla 2si arasinda kalsam kaana baktirirdim cunku 4 eylulde mesaj atacak dedi gercekten de 4 eylulde atti... analizi de gayet iyiydi...
Fal Mabedi Sitesinde...kaan ve nefertiti hangi sitede?
dun gece kaana yolladim hala fala bakmadi sana ne kadar surede bakmistiFal Mabedi Sitesinde...
Bu Yiramir dediğiniz nasıl biri?Çıkıyor mu acaba?Banu 30 TL yapmış ücreti, ohannes diyorum. Sen yenilenen fiyata mı göndermiştin?
Lizyaa bu kadar översek olacağı bu, aranan bir falcı ismi olunca sonunda fiyatı da tavan yaptı, şimdi her istediğimizde atamayacağız öyle eskisi gibi. En azından ben kendi adıma konuşayım, 30 TL online bir fal için düşündürücü bir rakam. Kendisinin eline geçecek olan 10 TL bile değil belki ama tellweye bu kadar kazandırmak... :/
Yiramir ne kadar sürede bakıyor acaba?Kahve attım ben de:)
Ecam23 ise bende patladı.Ama ilişki dışında 2 şeyi yaşadım.Ama aşk konusu çıkmadı.kızlar bide ecemin patlayan yorumu varmı??başkasına mı atsam? fal krizim tuttu attım atıcam:)))
Bu Yiramir i merak ediyorum.Yiramir’in sırası da çok yavaş ilerliyo ya
Banu Yılmaz bana çıkmadı.Temmuzdan sonra arayacak dedi.ok ortada bir şey.Gerçi en uzun vadeyi O vermişti.Banu’ya mı atsam napsam kriz geldi mi gitmiyor
Çok beklersin canım,şu anda onbir kişi gözüküyor.Sık girmiyor sisteme ayrıca bakmasi da uzun sürüyor zaten.Yiramir bence faldan çok psikolojik analiz gibi birşey yapıyor,anlık rahatlamani sağlıyor.Yiramir ne kadar sürede bakıyor acaba?
tellwe de en çok kimi önerirsiniz ben ilk defa o siteye girdim 50 kredim var ama kime yollıycağımı hangi fala baktırcağımı bilemedim çok fazla kişi varMerhaba,1,5 senedir online fal baktırıyorum.Gelişmeleri yazmak istedim.
Falsepeti
Buğra:Anı iyi bilmişti.Gelecek çıkmadı
Senanur Tan ve Oylum genç:İş durumu ve ilişkim dedikleri gibi ilerlemiş.Süreci bilmişler
Yorumcu Zeus:Tamamen patladı.Söylediklerinin tam tersi oldu.
Telwe
Nakta:Enerjimizin çok uyuştuğunu düşünüyorum.Süreci ayrıntılarıyla net tarihler vererek bildi.
Yiramir:İki kez baktırdım.İki falı da çıktı.Uzun ve özenli bakmıştı.
Chitra: Dediklerini yaşadım fakat çok uzun vadede oldu.Tekrar baktırmam.
Evremdamla:Sitede çok konuşulmuştu.Ben sadece falından yola çıkarak yazıyorum.Pembe tablo çizmemişti.Dediklerini yaşadım.
Eflin4,ecem23,yulee,poyraz15 süreci bilmişler.Falları diğerlerine göre yüzeysel olduğu için bir daha baktırmam
Banu Yılmaz:Tamamen Patladı
Bu falcılar dışında telwede çok kişiye baktırdım(geysu,kahinismet,falciseray,medyumçetin,kehriban,hevingazel,peralina,zarnayos,perseis,taraca...)Fallarında çıkan bir şey olmadı
Nakta'yı öneririm ama fal alımını kapatıyor.Fal alımını açtığında gönderebilirsiniz.Ben genelde kahve falı atıyorum.Yine de araştırıp gönderin derim.Beğenmeyenler de vardır mutlaka.Gönderip pişman olmanızı istememtellwe de en çok kimi önerirsiniz ben ilk defa o siteye girdim 50 kredim var ama kime yollıycağımı hangi fala baktırcağımı bilemedim çok fazla kişi var
nakta ya neden güveniniz yok bende fal göndercektim yazılanlardan dolayı siz böyle söyleyince tereddüt ettimkızlar yaklasık 2 ay once perseis sisteme girdiğiinde ona fal atmıstım. hala ortalarda yok sanırım artık dayanamıcam, falımı baskasına atıcam, kime atayım telwede nakta geysu hariç
Bu arada perseis 5 ay once bana fal bakmıs eylülde bir ilişkin olucak yaz aylarına doğru tanısacaksın biriyle demişti, falı cıktı yine.
Konuyla cok alakasız olucak ama uzun süredir kafamı kurcalayan bir sey var kızlar, eski unutamadığım bir sevgilimle ilgili suana kadar defalarca fal baktırdım, ilk basta nakta (suan kafamda zerre güvenilirliği olmayan biri) sevgilinizde büyü olabilirmi diye baktım cunku bilincaltı mutsuz olmasına rağmen kendini mutlu hissediyor adam ama yok cıkmadı faat suphelendim demişti. Daha sonradan fal baktırdığım bergüzar(eski adı) büyü gibi bir sey olabilir cunku adam cıkmazda eli kolu bağlı dedi iyice iskillendim, arkadaslarımın yardımıyla bir hoca buldum kendisi de böyle bir sey var dedi. (ki ben buyuye inanıyorum ama birinin bağlama buyusu yapacak kadar bu islerde usta olmasına işin bu kısmına inanmıyorum)
benden bozmak icin 700 tl civarı bir meblag istedi ancak dolandırıcı cok oldugundan itibar etmedim, fakat bu durum kafamı cok kurcalıyor.
Eski sevgilimin sevgilisi yas olarak kücük 23 yasında böyle seylere aklı ermez diye dusunuyorum ve de 3 senedir beraberler adamla genelde bu tarz seyler evlilik,bağlanmak icin yapılıyor yapsa coktan evlenmezlermiydi? Siz olsanız napardınız böyle bir durumda lütfen yorumlarınızı bekliyorum
Valla kaana 2 defa baktidim 24 saatte falan bakiyo :)dun gece kaana yolladim hala fala bakmadi sana ne kadar surede bakmisti
Kaana bende sakcılın önerisiyle baktırdım. Teşekkür ederim L Letslove :) Cuma günü atmıştım bekledim ancak hastaymış kendisi ve özür mesajı atmış banada serum yedim tüm gün boyunca diye ve mesaj hakkı vermiş ama sonra falımı dün gece yorumlamış sağolsun ama mesaj hakkım benimde silinmiş. Anlattıklarında boş hiç bir şey yok Yani öyle atıp tutmamış. Dolu dolu anlatmış banada 5 dakika içinde. Yalnız ayrıldığım kişi ile ilgili geçmişe dönmenin bir anlamı ve hayrı yok demiş. Ama gelecekte verdiği tarihte aşk yaşayacağım insanın ismi Eski sevgilimin ismi... İsmindeki tüm harfleri söyledi :)))) Burada kafam karıştı. Bugün tekrar fal gönderecem ve durumu anlatacağım. Bakın böyle dediniz ama Ekimden sonra ama asıl Aralıkta aşk yaşayacağım kişinin ismi eski sevgilimin ismi diyeceğim. Bakalım ne diyecek :) Gelişmeleri yazarım size.Kızlar bende kaana baktırdm kısaydı bide hasta oldugu için mesaj atmıs bende gecmıs olsun falan filan dedim cevapladım soru hakkım gitmiş oldu fala baktıktan sonra soru bile soramadım morelim bozuldu( kısa bi faldı ama iyi gibiydı ayrılık sebebimizi bilmiş yani. Ekimde dedi oda eflin ve banu yılmaz gibi bilmiyorum ama iki baktırdıgım falcıda yani kaan ve eflinde senin adım atmanda fayda var cunku terslenmekten korkuyo sevgilin oldugunu dusunuyo dedı ve asla atmam yani. Bakalım zaman gösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?