- 26 Ocak 2017
- 204
- 174
- 33
- 52
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #25.601
Ben de baktirmistim o zamanlar zongosa durugörü olumluydu falı bana ama yaşamadım dediklerini hiç bir şey çıkmadı bu saatten sonra çıkar mı benim de bilmiyorum çıkan şey inşallah olumlu bir şeydir
Merhaba arkadaşlar geysu nasıl falda aşk konusunda
Peki gelecekte çıkan şey oldu mu sizeDurum analiz kisilik ozellikleri konusunda basarili
Hmm benim ilk falda dedikleri kısmen d
Peki gelecekte çıkan şey oldu mu size
falımda kendisine hiç ayrıntı vermeden iş ve aşkta çok başarılı kendisi gelecekte çıksın isterim ama dediğiniz gibi gelecek çıkmaz bencede..çok teşekkür ederim yanıt için
İnşallah canım bir önceki çıkmıştı o olumsuzdu ama bu olumluIns.cikar canim olumlu dusunelim olumlu olsun .
Bana çıktı canım. Bir doğa iki o. Her falı çıktı hemde, bence ümitsiz olma (bir sürü falcı çıkmadı ama bu ikisinin yeri başka).İnşallah canım bir önceki çıkmıştı o olumsuzdu ama bu olumlu
Ecem23 e baktirdim 30 tllik bir fal degildi sahsen eskiden daha bi uzun ozenli bakiyordu. 3. Baktirisim.. zaten butun baktirdiklarim olumsuz ... hic baktirmasam daha iyiydim valla.. fallari biraz iyi hissetmek icin atarken ne duruma dustum yine diye kendimi yiyorum
Merhaba uzun zamandır fal baktırmıyordum geçenlerde bir bakayım dedim ne var ne yok diye. havadisefredegonda yorumları cok dikkatimi çekti ve dayanamadım Kader falı gönderdim 6gün sonra yorum geldi. Yorumuna gelirsek Kader taşı evlilik taşı sağlık taşı vs o şekil bilgiler veriyor ilk olarak.. Geçmişte olan arkadaşımın ismini verdi.. Gelecekte karşıma cıkacak olan kişilerin ismini verdi. Ve ayrıca sordugum kişinin o an oldugu mekanı söyledi ki bunu bilmesi imkansız teyit ettimki doğru. Boş biri değil. Yanlış bildiği isimde oldu ama yakın harflerdi. Ve gelecekten öngörüler verdi. Uzun bir faldı. Çıkarmı bilmiyorum. Ama ben beğendimkızlar telvede havadisefredegonda diye biri var deneyen var mı 14 kişi var sirada
Merhaba uzun zamandır fal baktırmıyordum geçenlerde bir bakayım dedim ne var ne yok diye. havadisefredegonda yorumları cok dikkatimi çekti ve dayanamadım Kader falı gönderdim 6gün sonra yorum geldi. Yorumuna gelirsek Kader taşı evlilik taşı sağlık taşı vs o şekil bilgiler veriyor ilk olarak.. Geçmişte olan arkadaşımın ismini verdi.. Gelecekte karşıma cıkacak olan kişilerin ismini verdi. Ve ayrıca sordugum kişinin o an oldugu mekanı söyledi ki bunu bilmesi imkansız teyit ettimki doğru. Boş biri değil. Yanlış bildiği isimde oldu ama yakın harflerdi. Ve gelecekten öngörüler verdi. Uzun bir faldı. Çıkarmı bilmiyorum. Ama ben beğendim
Yazmayayım dedim...Ama yazmasam sukut ikrardandır gibi olacak diye düşündüm...Sıze enerjısı tutmustur,bu tarz seylerı cok yasadık ben de kendı deneyımımı aktarmak ıstıyorm sadece.Merhaba uzun zamandır fal baktırmıyordum geçenlerde bir bakayım dedim ne var ne yok diye. havadisefredegonda yorumları cok dikkatimi çekti ve dayanamadım Kader falı gönderdim 6gün sonra yorum geldi. Yorumuna gelirsek Kader taşı evlilik taşı sağlık taşı vs o şekil bilgiler veriyor ilk olarak.. Geçmişte olan arkadaşımın ismini verdi.. Gelecekte karşıma cıkacak olan kişilerin ismini verdi. Ve ayrıca sordugum kişinin o an oldugu mekanı söyledi ki bunu bilmesi imkansız teyit ettimki doğru. Boş biri değil. Yanlış bildiği isimde oldu ama yakın harflerdi. Ve gelecekten öngörüler verdi. Uzun bir faldı. Çıkarmı bilmiyorum. Ama ben beğendim
Valla bilemiyorum bu fal camiasına gözü kapalı güvendigim yok zaten. O an gittigi mekanı bildiği için (yaşadığı semtinden bahsetmiyorum birebir bulunduğu ortamı) bu beni çok etkiledi geçmişdeki arkadaşımı bildi, sordugum kişiyle ilgili olumsuz oldugu aşikar zaten bunu biliyorum. Sadece düşüncesini sordum, tamamen unutmuş tarzında konustu ben tamamen unuttugunu sanmıyorum tamam olumsuz olabilir ama hala bana gönderme şeyler paylaşıyor buda unuttugunu göstermiyor. Ama onun haricinde onun hayatındaki bir konuyu bildi bunuda bilmesi imkansızdı. Gelecek içinde öngörüleri oldu iş ve ilişki konularında. o yuzden enerjimin uyustugunu düşündüm ama dedigim gibi bazı isimler yanlıstı. Soru kısmında cevaplamadı bunlar beni gerdi acıkcasıYazmayayım dedim...Ama yazmasam sukut ikrardandır gibi olacak diye düşündüm...Sıze enerjısı tutmustur,bu tarz seylerı cok yasadık ben de kendı deneyımımı aktarmak ıstıyorm sadece.
Ben de havadisefredegonda denen kişiye fal gönderme gafletinde bulundum....Yakın zamanda 1 kına gecesıne gıdeceksn,seni sevmeyen bırıne soyle davran tarzı...bir yorum aldım. Cvp olarak da bu yorum fal yorumumuydu yoksa kısısel gelısım vs'sı mıydı anlamadm tarzı acık sekılde yazınca ıade aldm. Hanı ıcınde bulndgm ana daır 1 cumle bıle olsa anı bıldı dıyecegm,gelecege daır 1 halt yok...O 18 kısı ılerlemeyen sıra işi nedir ben de çözemedim....Vardır onun da bır ...?
Geysu muBana çıktı canım. Bir doğa iki o. Her falı çıktı hemde, bence ümitsiz olma (bir sürü falcı çıkmadı ama bu ikisinin yeri başka).
Sana soru kısmında cevapladı mı peki? Puan vermeden cevap almak gerekiyor diye düşünüyorum. Yoksa nasıl olsa puanımı verdi diye umursanmıyoruzDemekki bakmak istemediklerine bakmıyorlar ayyy inanılmaz derecede güvensizler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?