- 12 Temmuz 2011
- 4.841
- 1.873
- 373
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #25.621
EvetGeysu mu
Sana soru kısmında cevapladı mı peki? Puan vermeden cevap almak gerekiyor diye düşünüyorum. Yoksa nasıl olsa puanımı verdi diye umursanmıyoruz
Ben de sıradayım ve ilerliyor. Bakıcam bekleyin yazmis. Geysu falı alınca giriyor . Ben iki kere attim. Ayni gün baktıBaktıramadımki 4gundue aynı sıradayım karı oysa hep Çevrimiçi sahtekar bence ben geri çekicem
geysu hep uzakta gorunıyor atınca kaç. gunde bakıyor kızlar
Cok özenli özverili bakiyor normalde ve saygili bi ifade sekli var hosuma giden.. En son falda daha detayli olabilirdi diye dusunmustum sasirmstim cnku daha once upuzun yorumlardi ama bircok falciya gore kesinlikle tavsiye ederim.. Bana ciktigi yorumlari oldu acikcasi..chitra nasil kizlar ?
Analizlerini ben de cok begeniyorum ..Merhaba arkadaşlar geysu nasıl falda aşk konusunda
Bende çok beğendim ne söylediyse çok doğruydu .aşkta bir önceki falımda olumsuz demişti onun dediği oldu.bu falım olumluydu.bakalım çıkarsa yazarım burdançıkmazsada yazarımAnalizlerini ben de cok begeniyorum ..
Ben medyumhestia ya attim bekledigimden çok çok iyiydi. Analizi süper . Gelecek söylediği cikar mi bilmem ama zaten gelecek odaklı degildi.Merhaba, Tellwe’de 5 krediye baktırabileceğim iyi bir falcı var mı? MedyumHestia nasıl, deneyen var mı? Ya da Kon_tes, iclal1fal2, hayal2, Pethulinqa, Iktsuarpok bunlar nasıl? Fiyatı ucuz olduğu için sakızdan çıkan fal gibi mi bakıyorlardır acaba?
Ben kaan diyorum nefertiti bilemedi silver eh iste yuleeye baktirmadim hic. Ama kaan yok sitede anlamadimFal mabedinde kaan,nefertiti, yule, silver dışında önerebileceğiniz birileri var mı? Aynı şekilde fal sepetinde?
Ben baktırdım zaten bunlaraaBen kaan diyorum nefertiti bilemedi silver eh iste yuleeye baktirmadim hic. Ama kaan yok sitede anlamadim
Haa pardon yanlis anlamisim. Peki yulee nasil sence?Ben baktırdım zaten bunlaraa
Ya dun bana da bakti ama biz 1 gun once ayrilmamiza ragmen senden sonra soyle olmus boyle bi kadin olmus vs gibi anlatti sanki aylardir ayriymisiz gibi anlayamadimAyışığın’a dün atmıştım fal bugün yorumlamış. Zarif bir kadın. Kahve falı atmıştım sadece telveyi yorumlamamış kendi önerilerini de sunmuş. Geçmiş analizi bende iyiydi gelecek için bir şey diyemem kendide tarih vermemiş zaten ama beğendim sanırım enerjimiz uyuştu
Fal mabedinde kaan,nefertiti, yule, silver dışında önerebileceğiniz birileri var mı? Aynı şekilde fal sepetinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?