tellwe.com'da bakılan fallar!

Sana soru kısmında cevapladı mı peki? Puan vermeden cevap almak gerekiyor diye düşünüyorum. Yoksa nasıl olsa puanımı verdi diye umursanmıyoruz

Baktıramadımki 4gundue aynı sıradayım karı oysa hep Çevrimiçi sahtekar bence ben geri çekicem
geysu hep uzakta gorunıyor atınca kaç. gunde bakıyor kızlar

Baktıramadımki 4gundue aynı sıradayım karı oysa hep Çevrimiçi sahtekar bence ben geri çekicem
geysu hep uzakta gorunıyor atınca kaç. gunde bakıyor kızlar
Ben de sıradayım ve ilerliyor. Bakıcam bekleyin yazmis. Geysu falı alınca giriyor . Ben iki kere attim. Ayni gün baktı

Bazi sesli bakanlarda bi de dakikasi uzunsa baya hikaye anlatma moduna giriyolar.. Ayni lafi uzata uzata sirf uzun bakildi olsun diye sakiz gibi sohbet edasinda uzatma olayi var sanal dunyada hayal aleminde yanilsamalarla yasatiyolar sanki yanilsamalarla hikayelerle uzatilan laflarla yasayacagimiza gercek hayatta yasayalim diye dusunuyo insan yani ben bu ara oyle dusunmeye basladim bazi arkadaslarin guzel yazilarini farkindaliklarini ve 40-50 lira fala para verecegime kendime 40 liraya kiyafet aliyorum sinemaya konsere gidiyorum diyen arkadaslari okuyunca hak da verdim.. Paylasmak istedim dusuncelerimi de :)

Ben medyumhestia ya attim bekledigimden çok çok iyiydi. Analizi süper . Gelecek söylediği cikar mi bilmem ama zaten gelecek odaklı degildi.

Fal mabedinde kaan,nefertiti, yule, silver dışında önerebileceğiniz birileri var mı? Aynı şekilde fal sepetinde?

Sorduğum soruya olumlu ama süreci için olumsuz şeyler söylemiş. Net bir tarih vermemiş yani benim sorum hep grlecek odaklı olduğu için iyi veya kötü diyemiyorum vadeler gelmeden veya olaylar gelişmeden

Ayışığın’a dün atmıştım fal bugün yorumlamış. Zarif bir kadın. Kahve falı atmıştım sadece telveyi yorumlamamış kendi önerilerini de sunmuş. Geçmiş analizi bende iyiydi gelecek için bir şey diyemem kendide tarih vermemiş zaten ama beğendim sanırım enerjimiz uyuştu

Ya dun bana da bakti ama biz 1 gun once ayrilmamiza ragmen senden sonra soyle olmus boyle bi kadin olmus vs gibi anlatti sanki aylardir ayriymisiz gibi anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…