- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #25.641
Demin falsepeti sevgi dermana baktirdim guzeldi fena diil insallah cikar diim ama kahve yolla yollarsan bi de kulbu da cekip saat yonunde cekmek gerekiyomus kulbu gormeden vade veremiyomus benimkinde gozukmuyordu cunkuFal mabedinde kaan,nefertiti, yule, silver dışında önerebileceğiniz birileri var mı? Aynı şekilde fal sepetinde?
ask3 nasıl kızlar atan varsa ozel mesajda bana falını atabilir mi?
Kizlar falmabedi kaan yok olmus bilen var mi bi onun tarihleri tutuyordu bana ya
peki online olmadan mı atıyosun? mesgulken mı? cok detay olmazsa yakın zamanda mı acaba ben de atmak istiyorum da :)
Son bahsettigin kisi kim acaba?ask3 yaşıyor mu hala yaa teee 2012'de vardı ona atmıştım. Saçma sapan faldı. Şimdi baktım aynı profil fotoğrafı bile aynı. O zamanlar burdan kızlar ASK3 ve PORTAKAL3'ün aynı kişi olduğunu söylüyorlardı.
Ben falmabedine geçen hafta 3 kez girdim error veriyor site komple yoktu. Şimdi fal gönderiliyor mu?
Evet yakın zamanda da attım. Temmuz-Ağutos falı çok isabetliydi. Eylül de dediklerinin tam tersini demişti. Online iken atıyorum genelde, meşgulken bekleyen fal az ise atıyorum.
Aslinda sesleri benziyo gibi haklisin ama bugra cok hizli konusup tekrar ederken kaan bana cok yavas ve tek tek seyler soyleyip vade verip gecti hep yorumlama tarzlari farkli geldi banaFal sepeti buğraya attım ya emin olmamakla beraber söylüyorum ben benzetmişimdir belki ama fal mabedi kaanla sesini çok fazla benzettim acaba aynı kişi mi diye düşündürdü çünkü yorumlama tarzı da aynı geldi bana. Kaan da buğra da hep tavsiye vermişler. Buğranın tek farklı yanı yulee ile tam olarak aynı zaman diliminden bahsetmeleriydi
Konuşma hızları farklıydı evet ama onun dışında aynı gibi geldi ama dediğim gibi belki ben benzetmişimdir. Şu ana kadar baktırdığım bütün falcılar hemen hemen aynı zaman dilimini verdiler sadece süreçleri farklıydı hepsinin. Geçen sene baktırdığımda da bütün falcılar mayıs ayını vermişlerdi ama hiç birinin vadesi tutmamıştı. Umarım bu da aynı şekilde olmazAslinda sesleri benziyo gibi haklisin ama bugra cok hizli konusup tekrar ederken kaan bana cok yavas ve tek tek seyler soyleyip vade verip gecti hep yorumlama tarzlari farkli geldi bana
Valla benim vadeler ve gidisat tutanlar en cok binnazda oldu zumra, pelin ve doga danKonuşma hızları farklıydı evet ama onun dışında aynı gibi geldi ama dediğim gibi belki ben benzetmişimdir. Şu ana kadar baktırdığım bütün falcılar hemen hemen aynı zaman dilimini verdiler sadece süreçleri farklıydı hepsinin. Geçen sene baktırdığımda da bütün falcılar mayıs ayını vermişlerdi ama hiç birinin vadesi tutmamıştı. Umarım bu da aynı şekilde olmaz
Bana doğanın vadesi tutmamıştı ama kimsenin söylemediği ve benim asla ihtimal vermediğim olması imkansıza yakın bi görüsü oldu.Valla benim vadeler ve gidisat tutanlar en cok binnazda oldu zumra, pelin ve doga dan
Ya bana ilk baktigi tutmustu 2.ye baktirdim dun insallah tutar... bi de su tellwedeki havadisefredegonda ya attim bekliyorum bakalim nasil merak ettim.Bana doğanın vadesi tutmamıştı ama kimsenin söylemediği ve benim asla ihtimal vermediğim olması imkansıza yakın bi görüsü oldu.
Ben begenmedim ama begenenler var hatta iade etti banaayevii nasil?
Son bahsettigin kisi kim acaba?
Basirly e hic bulasmamistim kimler iyi acaba orda?Renan'ı sormuş arkadaş. Basirly'de ki Renan.
Valla dogadan pelin zumrayi oneririm ama pahalilar ya cokKızlar yokmu herhangi bi uygulamadan onerebilceginiz bi falcı cok ıhtıyacım var suan valla(( basirly de kimi önerirsiniz yada herhangi bi uygulamadann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?