tellwe.com'da bakılan fallar!

Kaan cıktı sevgiliyiz demistin sanki ben mi yanlis hatırlıyorum

Benim o 4 unde diyen evet aynen 4unde mesaj atti baristik 2 gun once yine ayrildik kaani ariyorum ben de ama yok sayfada... nefertiti gelmicek olumsuz demisti o patlamis oldu.
Falsepeti sevgi dermani diorm ama kulbunu gormesi gerekiyormus ve saat yonunde cekmen gerekiomus bardagi o yuzden bana vade vermedi.

Kızlar yokmu herhangi bi uygulamadan onerebilceginiz bi falcı cok ıhtıyacım var suan valla (( basirly de kimi önerirsiniz yada herhangi bi uygulamadann
Mayıs ayında sardunyaya baktırmıştım çıktı bana,geçen aralıktada ecem23 onunda dediği şekilde ilerledi.sardunya uygun fiyatlı denenebilir

Kaanı zehırlı bi böcek ısırmıs şişmiş heryeri o yuzden iptal edip cevrımdısı oldu. Nefertitide iletişim olcak ama sürmücek dedi olumsuz konuştu inşallah patlat dicemde 2 kez baktırdım 80 tl me yazık vallaa :)) kaaan bos degil bence ama biraz daha uzun baksa daha iyi bence falcılar ruh hallerine göre bakıyolar ama bizde para verip sabırsızlıkla bekliyoruz sonuçta

Mayıs ayında sardunyaya baktırmıştım çıktı bana,geçen aralıktada ecem23 onunda dediği şekilde ilerledi.sardunya uygun fiyatlı denenebilir
Sardunyada iade etti. Olumlu durumlar var falında ama yorumlamaya zamanı yok diye ne alakaysa beklerdim. Bide o kadar bekliyoruz bekliyoruz iade oluyorum ya acayip sinirleniyorum tekrar attıgında bastan sıraya giriyosun

Hadi ya nezaman gelcek acaba yaaa :)

Sardunyada iade etti. Olumlu durumlar var falında ama yorumlamaya zamanı yok diye ne alakaysa beklerdim. Bide o kadar bekliyoruz bekliyoruz iade oluyorum ya acayip sinirleniyorum tekrar attıgında bastan sıraya giriyosun
iade etmesi hoş olmamış falcı semanın bana baktığı falda tarihine kadar tuttu.baktırmışsındır belki

iade etmesi hoş olmamış falcı semanın bana baktığı falda tarihine kadar tuttu.baktırmışsındır belki
Bu falcı sema sanki yanlıs hatırlamıyorsam biryolunvar yada baska fal sayfasındaydı cunku profil resmi tanıdık geldi ama hatırlayamadım tam suan ismide aynıydı hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…