- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #25.681
Ay simdi tarot attim ben ona dayanamadim biryolunvar sitesindeymis evetbenle enerjisi uydu size ne olur bilemem tabiki felaket tellalı yalnız
memmun kalırsın umarım zaten eski sayfalarda çok konuşulmuş.Ay simdi tarot attim ben ona dayanamadim biryolunvar sitesindeymis evet
Aynen bekliyorum suan gelince yazacagimmemmun kalırsın umarım zaten eski sayfalarda çok konuşulmuş.sonucu yazmayı unutma ama
Basirly e hic bulasmamistim kimler iyi acaba orda?
Günaydın bana da çok pembe konuştu ama olmadı onun dediği gibi hatta çok ilerisi için konuştu evliliktik vs gibi, inşallah size çıkar diyelimSevgi derman bana aşırı pembeci konuşmuş söylediği tek kötü bir cümle yok o yüzden pek güvenemedim ben. Olmasını tabikii isterim ama bu kadar olumlu olması garip geldi
Sema dunden beri bakmadi bana ya... oylum olumsuz konustu... taraca simdi bakti olumlu dedi...sema olumsuzmu konuştu?
anlladım çok fazla baktırmak hem enerji düşüklüğüne hemde kafa karışıklığına sebep oluyor kendimden biliyorumSema dunden beri bakmadi bana ya... oylum olumsuz konustu... taraca simdi bakti olumlu dedi...
Semayi iptal edeyim diyorum ama byv de kime baktiricam ki baskaanlladım çok fazla baktırmak hem enerji düşüklüğüne hemde kafa karışıklığına sebep oluyor kendimden biliyorum
çok baktırdım ben geçen yıl en iyi çıkan sema oldu bana sana olurmu bilemem ben memmun kaldım başka kimseye baktırmadım ben orda zaten 3 kişi aynı kişi falan yazmışlar byvdaSemayi iptal edeyim diyorum ama byv de kime baktiricam ki baska
Benim verdigi vade falab tutmus ya bi de yapma dediklerini yapmasaymisim iyi olurmus hahahBende dün buğraya baktırdım 3 haftalık bi vade verdi bekliyorum insallah çıkar yazacağım buraya. Genel anlamiyla güzel bi yorumdu hislerimi ve bulunduğum dönemi iyi bildi. Sordugum bazi sorulara cvp vermedi ama olsundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?