tellwe.com'da bakılan fallar!

bir yolun var sitesinde sema kahve baktırmıştım genelde kahve baktırıyorum geçen aralıkta baktırdım ayrılmıştım sevgilimden çok iyi bilmiştı her şeyi tarihine kadar çıktı bende burdan görüp baktrdım zaten

Buarada kizlar ben taraca ve havadisefredegondada da siradayim bakalim ne diycekler. Havadise soyisimleri de istedi onu anlamadim ya

Byv’de Sema’ya taa mayıs ayında yollamışım fal kasım demiş bana tee o zamandan. Analizleri de fena değilmiş bakalım

Basirly e hic bulasmamistim kimler iyi acaba orda?

Bulaşmasan iyi edersin canım Renan kötünün iyisi orda yani diğerleri berbat olduğu için. Ben 5 kere attım sanırım tutarlı oldukları da vardı, bildikleri de ama son 2 fal da resmen birbiriyle çelişti. Önceki siyahsa yeni falda o işe beyaz dedi. Saçmalayınca ben soğuyorum falcıdan :))))

Can vardı orda eskiden artık yok. Çok isabetliydi o. İstanbul’da Bakırköy de bi cafede bakıyor diyorlar sanalda bakıyor mu bilemem.

Ben size şeyi sorcam, bu Selin Ciğerci benim insta’da keşfete düşüyor habire Kadın reklamdan ekmek yediği için pek güvenmiyorum açıkcası otu b.ku övüyor uyuz oluyorum ama Ramon diye bir falcıdan bahsediyor sürekli kısmetim sitesinde mi ne? Bilen, duyan, deneyen var mı?

Sevgi derman bana aşırı pembeci konuşmuş söylediği tek kötü bir cümle yok o yüzden pek güvenemedim ben. Olmasını tabikii isterim ama bu kadar olumlu olması garip geldi

Sevgi derman bana aşırı pembeci konuşmuş söylediği tek kötü bir cümle yok o yüzden pek güvenemedim ben. Olmasını tabikii isterim ama bu kadar olumlu olması garip geldi
Günaydın bana da çok pembe konuştu ama olmadı onun dediği gibi hatta çok ilerisi için konuştu evliliktik vs gibi, inşallah size çıkar diyelim

Valla bana durum analizi iyiydi ama vade fqlan vermedigi icin cikar mi bisey diyemem insallah cikar tabii:) dun oylum genc e attim full olumsuz bakti bi de cikan kartlari tek tek yorumluyo o sekilde ben de acikcasi tarot bakarim yani insallaah cikmaz onunki de...

Semayi iptal edeyim diyorum ama byv de kime baktiricam ki baska
çok baktırdım ben geçen yıl en iyi çıkan sema oldu bana sana olurmu bilemem ben memmun kaldım başka kimseye baktırmadım ben orda zaten 3 kişi aynı kişi falan yazmışlar byvda

Bende dün buğraya baktırdım 3 haftalık bi vade verdi bekliyorum insallah çıkar yazacağım buraya. Genel anlamiyla güzel bi yorumdu hislerimi ve bulunduğum dönemi iyi bildi. Sordugum bazi sorulara cvp vermedi ama olsundu

Benim verdigi vade falab tutmus ya bi de yapma dediklerini yapmasaymisim iyi olurmus hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…