tellwe.com'da bakılan fallar!

Sardunya falımı iade etmiş olumlu enerji alamadım diye olumsuzsa olumsuz yorum yapın yani ..puan kaygısından başka birşey değil

Sardunya falımı iade etmiş olumlu enerji alamadım diye olumsuzsa olumsuz yorum yapın yani ..puan kaygısından başka birşey değil
Aslında olumsuzsa da bakıyor. Bence enerji alamamıştır yani öngörüsü olmamıştır diye düşünüyorum . Çünkü bana da cok olumlu konusmadi ama bakmıştı

İnan hiç anlamadım ne demek olduğunu sadece öyle söylemiş vade olarak. Keşke açıklasaydı

kızlar falsepetindeki melisa donukuk nasıl?
cok enteresan geldi bana, hisli diyebilirim bana karakter analizi iyi gibi geldi
Yok ben mesela onu hiç beğenmedim , çökmeyen bakıyor sanki olacakmış hissi veriyor ama bana çıkmadı falı,isteyene atabilirim falımı

isim verilebilir ama soyadı sormakta nedir ?soyadı sorana asla güvenmem, sizde soyadınızı vermeyin kızlar .

Fallarımı tekrar dinledim şimdi buğra ve fal mabedi yulee birebir aynı zamanları vermişler daha öncesinde baktırdığım silver net bir tarih vermese bile söylediği zaman dilimi buğra ve yuleenin verdiği tarihlere denk geliyor aynı şekilde nefertinin de. Kaanın verdiği tarihi anlamasam bile tahminen diğerlerinin verdiği tarihe tekabül ediyor. Geçen sene de bütün falcılar hep aynı tarihleri vermişlerdi ve hepsi vade olarak patlamıştı umarım aynı şekilde olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…