- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #25.741
selam kızlar
uzun zamandır buraya girmiyorum fal da baktırmıyordum ama olan bir şey cok tepemi attırdı buraya yazmak istedim
Kimi zaman telwede fal baktırdığım icin erkek arkadasıma ben bi sitede fal baktırıyorum sen de baktırsana geyik olur demiştim, o da telwede yesilcingeneye baktırmıs en son baslıklarda yine adı gecince bana her falı patlamasına rağmen yesilcingeneye at falı dedim.
Gelen fal, benden anne figürü vs olamayacağı, evlilik yapısına uygun olmadığım, güvenilmez biri oldugum ve yakında arkadan cevirdiğim işlerin ifşa olacağını içeren cümleler.
O kadar şaşırdım ki bir falcı fal adı altında hic tanımadığı birine nasıl böyle ithamda bulunabiliyor.. Kişisel olarak tanısam gercekten şikayet edeceğim o kadar şaşırdım. Erkek arkadasımın da enerjisi düşmüş ister istemez, alt tarafı fal ben sana güveniyorum dedi negatif enerjiye odaklanmamak icin..
Daha önce böyle bir şey yasayan var mı? Birde ben islami usullerle bakıyorum falı demiş..
Baktıgımda 4 fal vardı bende atmadım ya 5. Sıraya gelince yorulur önemsemez fazla diye :))) biraz bekleyip atıcam sıra bittiginde sorucagım seyler varHahah insallah yine tarih verir ya tarihleri nokta atisi adamin resmen... sirayi kaptim ama ilerlemiyo hic... sen attin mi fal
Yüz yüze bir fal baktirmistik bir arkadasimla ki ben kendisini arkadas olarak görüyorum imkansiz yani ona karsi birsey hissetmem. O da benim icin baktirmistik. Iste iki kisi arasinda kalacak seni seçecek falan demis. Cok şaşırmıştım. Nasıl böyle birsey söyleyebilir diye.selam kızlar
uzun zamandır buraya girmiyorum fal da baktırmıyordum ama olan bir şey cok tepemi attırdı buraya yazmak istedim
Kimi zaman telwede fal baktırdığım icin erkek arkadasıma ben bi sitede fal baktırıyorum sen de baktırsana geyik olur demiştim, o da telwede yesilcingeneye baktırmıs en son baslıklarda yine adı gecince bana her falı patlamasına rağmen yesilcingeneye at falı dedim.
Gelen fal, benden anne figürü vs olamayacağı, evlilik yapısına uygun olmadığım, güvenilmez biri oldugum ve yakında arkadan cevirdiğim işlerin ifşa olacağını içeren cümleler.
O kadar şaşırdım ki bir falcı fal adı altında hic tanımadığı birine nasıl böyle ithamda bulunabiliyor.. Kişisel olarak tanısam gercekten şikayet edeceğim o kadar şaşırdım. Erkek arkadasımın da enerjisi düşmüş ister istemez, alt tarafı fal ben sana güveniyorum dedi negatif enerjiye odaklanmamak icin..
Daha önce böyle bir şey yasayan var mı? Birde ben islami usullerle bakıyorum falı demiş..
Yüz yüze bir fal baktirmistik bir arkadasimla ki ben kendisini arkadas olarak görüyorum imkansiz yani ona karsi birsey hissetmem. O da benim icin baktirmistik. Iste iki kisi arasinda kalacak seni seçecek falan demis. Cok şaşırmıştım. Nasıl böyle birsey söyleyebilir diye.
Tabiki farklı ben onu demek istemedim. Nasıl böyle seyler görüp söyleyebiliyorlar onu anlamadim. Demekki güvendiğin kişiler dışında kimseye atmayacaksın. Ben ondan sonra falcılara bakış açım degisti mesela. Geysuyu ben de begeniyorum bu arada.olumsuz görmekle hakaret boyutuna varacak seyleri söylemek cok farklı, bir de karakteri böyle sen ne yaparsan yap değişmez demiş, hayretler icerisindeyim doğrusu. telwede anlık durum ve yakın gelecek için tek favorim hala geysu
yesilçingene abartarak çok yorum yapıyor. bence hiç takma. bana bir tane cocuk hakkında hayatı boyunca hep eşini aldacagı, sinsi bir yılan olduğu, mutlaka 2 3 kişi aynı anda hayatında olsun ister vs demişti. cocuk o sıra tinder kullanıyor çünkü uzun ilişkiden çıkmıştı ve tek amacı vardı takılmak. daha sonra başka çok yakın arkadaşından cocugun ciddi ilişkisi olduğu kız arkadaşına çok bağlı olduğunu öğrendim ki anlatan kişi benle arasındaki durumu bilmiyordu. öyle dedikodu yapmak için konuşuyorduk. yani cocuk hakkında yazdıkları da full hakaret içeriyordu. okusa ben neymişim derdi emin ol. dediğin gibi olumsuz olur ama tanımadığı bir insan hakkında kimse sınırlarını aşmaması gerekir buna katılıyorum. o kadar hareket yerine ciddi ilişki istemiyor hazır değil bu nedenle sana yanaşmıypr vs deseydi anı bildi diyecektim ama demedi ve bilemediselam kızlar
Aynen.fal günah nasıl islami oluyor saçma...boşverin arkadaşlar bu kadar takılıp kalmayalım sonuçta fal..yalan dolan dinliyoruz paramızla.Demek ki o da boş.İslami usulle fal bakmak nasıl oluyorsa :)))))))))))) İslam falı kabul etmiyorki.
Kahvede resim yukleyebiliyosun ama tarotta secmiyorsun kendi bakiyor yorumcuFalmabedinde tarot yollarken sistemden kart seçmiyor muyuz? ilk defa kullanacağım siteyi kahve fincanı fotosu yükleyemedim tarot baktırayım dedim onda da kart seçtirmiyor :/
selam kızlar
Kaanın fal sırası bitti baktımı sana memnun kaldın mıHahah insallah yine tarih verir ya tarihleri nokta atisi adamin resmen... sirayi kaptim ama ilerlemiyo hic... sen attin mi fal
Ya cok kisa bakti bu sefer pek memnun kaldim diyemen ha verdigi tarih cikarsa yazarim burayaKaanın fal sırası bitti baktımı sana memnun kaldın mı
hangi falı tercih ediyorsunuz kaan daYa cok kisa bakti bu sefer pek memnun kaldim diyemen ha verdigi tarih cikarsa yazarim buraya
Biz bir erkek için fal gönderdiğimizde onun hakkında benzer şeyler duyunca bu kadar tepki vermiyoruz. Hiç tanımadıkları erkeklerin karakterini yerip onun hayatında bilmediğimiz iyi kötü şeyleri söylüyorlar teyit etmeye çalışıyoruz. Nasıl der böyle şeyler demiyoruz.
Sizin kızdığınız onun gözünde sizi övmemesi olmuş. Yoksa dedikleri kişilik analizi. Hee tamamiyle yanlıştır sizi olmadığınız gibi anlatmıştır o ayrı. Ben anlatımın tarzında bir absürtlük görmedim.
Kişilik analizi yanlıştır alt tarafı fal..
Son olarak yeşilçingenenin analizlerini hep beğenirdim harfler detaylar hep bilirdi ama olmaz dediği şeyler oldu. Asla haber almazsın dediği kişiyle tekrar başladım vs. yani erkek arkadaşının dediği gibi alt tarafı fal.
Fal bu karşı tarafın iyi kötü özelliklerini görmek için atılır genelde. Ben bi hakaret görmedim. size söylendiği için alınmışsınız. Daha doğrusu erkek arkadaşınızına böyle anlattığı için. Evet haddini aşmış bir fal abartı o kısım başka. Benim fikrim tabi bu. Benimde erkek arkadaşıma böyle anlatılsa hoşuma gitmezdi haliyle.ben baktırdığım falların hiç birinde erkeklerle ilgili yok bundan adam olmaz vs tarzının üstünde bana hakaret gelebilecek bir uslupla karsılasmadım birisi beni hic tanımadığı halde fal yorumunda bundan ne anne olur ne ev hanımı beceremez üstelik hafif birisi bi gün bi bakarsın onla diğer gün onla yazarsa bu fal yorumu haddini aşmış demektir, fala zaten takılmadım yorumu ve uslubun iticiliğinden bahsetmiştim ben.
Valla ben ilk kahve atmistim onda daha uzun bakmis sonra 2 kez tarot atmisim daha kisa bakmis onlara ama 2 falda da verdigi tarihler tuttu 3.de tutar mi beklemedeyimhangi falı tercih ediyorsunuz kaan da
Banada cok kısa baktı 3 dakıka 3 dakıkasının 1 dakıkası ztn kendını anlatma gibi fal mabedıne hg vs vss 2 dakıkası ıyı gibiydi ama sordugum sorudan cok soyledıgım bazı yazılara takılmıs sorulaıma cevap verse dha ii olurdu. Hisli birisi eminim ama işte o yuzden fazla fal sırası olunca atasım gelmiyo kendi açımdan hepsi oyle olmayabilir gerçide. Vadesi kısamı uzun muYa cok kisa bakti bu sefer pek memnun kaldim diyemen ha verdigi tarih cikarsa yazarim buraya
Benim ekim19-23 dedi... sana ne vade verdiBanada cok kısa baktı 3 dakıka 3 dakıkasının 1 dakıkası ztn kendını anlatma gibi fal mabedıne hg vs vss 2 dakıkası ıyı gibiydi ama sordugum sorudan cok soyledıgım bazı yazılara takılmıs sorulaıma cevap verse dha ii olurdu. Hisli birisi eminim ama işte o yuzden fazla fal sırası olunca atasım gelmiyo kendi açımdan hepsi oyle olmayabilir gerçide. Vadesi kısamı uzun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?