- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #25.781
Hadi yaaa bari benim 2.fal ciksin yaaaaAynen canım Ağustos gibi yazıcak dedı yazmadı ve hayatına baska biri giricek ama dedi girmedi yani kimsede 2 kez dinledim hatta cıkmamıss
Canim bana hep 3 ay icinde, 2 ay sonra gibi genel vadeler veriyo ve bazen daha erken de oldugu oluyo ama daha gec oldugu olmadi mesela..Aynen ama ilk baktirdigibda ne diyo ya diosun hatta herkese ayni seyi soyluyomus gibi geliyo sonra alistiginda ne demek istedigini anliyosun da ben biraz gec anladim hahaha... sana verdigi vade cikti mi?
yalnız değilsin bende de çıkmadı vade geçtiAynen canım Ağustos gibi yazıcak dedı yazmadı ve hayatına baska biri giricek ama dedi girmedi yani kimsede 2 kez dinledim hatta cıkmamıss
Bende mobilde fotoğraf yüklemekte sorun yaşadım.tek fotoğraf yüklüyordu.bu nedenle bilgisayardan yüklemeyi denedim oldu.böyle deneyin uygun oluncaBilgisayardan deneme şansım yok şu anda. Haftasonu deneyeceğim bilgisayar üzerinden. Olur umarım.
Sana cıkıyo yıne fallar bana hıcbırtane bile cıkmadı :))Hadi yaaa bari benim 2.fal ciksin yaaaa
taraca'ya baktırdınız mı?kaç günde yorumluyor.Binnaz harbi kazık bence yani sildim o uygulamayı. Tellwede sürekli iade aldıgım için belirli burda övülen falcılardan kimse kalmadı güvenemiyorumda. Falmabedinden kaana ve nefertitiye baktırdım. Kaana 2.kez baktıracaktım bi sey oldugu ıcın ama oda iade etmiş böcekmi ne ısırmıs şişmiş heryeri yok suanda gecici süreliğine o iade edincede nefertitiye baktırdım bilmiyorum cıkarmı yani olumsuz konustu nefertiti ama kaaanda ekimde gelişme olacak dedi gerci nefertitide ekim dedi ama olmucak iletişim biticek dedi kaanda olumlu konuştu bilmiyorum kafam karısık
Arkadaşla bu Taraca,Chitra kaç günde yorumluyorlar?Bilgisi olan lütfen yazsın.20 krediye kimi önenirsiniz arkadaşlar? Taraca uyumsuz ellynore hariç
Chitraya baktıralı bayaa oldu cıkmadı bana hiçArkadaşlar,Taraca,Chitra kaç günde yorumluyor?Bilgisi olan yazar mı lütfen?Çekeyim mi falı dün gönderdim...
kaç günde baktı?Chitraya baktıralı bayaa oldu cıkmadı bana hiç
8 ay olmus yollayalıda hatırlamıyorum. Zaten fal sırasına göre değişiyo yada bazen mesaj atıyolar gecıkıcek dıye yani bence :))kaç günde baktı?
Taraca cok bekletmemisti beni aynı gün bakmıştı ama çıkmadı. Chitraya baktirali uzun zaman oldu o da çıkmadıArkadaşla bu Taraca,Chitra kaç günde yorumluyorlar?Bilgisi olan lütfen yazsın.
Geysuya at bence ben sımdı attım kısılık analizleri süperr bilmiş yani baya herşeyi uzakta diyo ama fal attıgında mesaj atıyo sana ben dun attım bugün baktı hemen dönmüş sorularımadaKizlar fali nakta ya mi atayim geysu ya mi sizce ? Ikisine de baktim ikiside uzakta diyor
Nakta derim ben ama ordan bakmiyo sanirim instagram uzerinden ulasabilirsinKizlar fali nakta ya mi atayim geysu ya mi sizce ? Ikisine de baktim ikiside uzakta diyor
Baya bekletiyo beni son zamanlarda chtra cnm digerini deneyimlemedim .. Keske eski gublerdeki gibi hizla iki gun icjnde yorumlasa:)Arkadaşla bu Taraca,Chitra kaç günde yorumluyorlar?Bilgisi olan lütfen yazsın.
Kesinlikle cok cok tatli ve saygili ozverili biri :)Kızlar geysuyu begendım cok tatlı bi kadın inşallah dedikleride cıkarsa ondan baskasını tanımıcam ciddenn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?