- 14 Kasım 2017
- 100
- 152
- 53
- 38
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #25.801
Geysu cogunlukla uzakta gozukse de sistemde, falini yollayinca ne zmn yorumlayacagi bilgisini muhakkak veriyo.. bana ya ayni gun ya da ertesi gun yorumluyo yolladgmdaKizlar fali nakta ya mi atayim geysu ya mi sizce ? Ikisine de baktim ikiside uzakta diyor
Chitra'ya 2 kez atmıştım sanırım 2 3 gün beklediğimi hatırlıyorum ama çok sıra vardı o dönemlerdekaç günde baktı?
Geysuya at bence ben sımdı attım kısılık analizleri süperr bilmiş yani baya herşeyi uzakta diyo ama fal attıgında mesaj atıyo sana ben dun attım bugün baktı hemen dönmüş sorularımada
Geysu cogunlukla uzakta gozukse de sistemde, falini yollayinca ne zmn yorumlayacagi bilgisini muhakkak veriyo.. bana ya ayni gun ya da ertesi gun yorumluyo yolladgmda
Nakta derim ben ama ordan bakmiyo sanirim instagram uzerinden ulasabilirsin
Ben vereyim şifremi size valka bakın naktanın bana yaptığı yoruma sonra karar size kalsın..inanın çok kötü bir faldı.Yaa instagram icin herhalde parayi baska bir yere oduyoruz . Naktaya da burca cok iyi diyorlar bende merak etmistim
Ben vereyim şifremi size valka bakın naktanın bana yaptığı yoruma sonra karar size kalsın..inanın çok kötü bir faldı.
Hala bekliyorum.Bakmadı.2 gün oldu.Taraca'da bekliyor.Ne yapsam acaba?size 2-3 gün mü yoksa 23 gün de mi baktı? anlamadım?Chitra'ya 2 kez atmıştım sanırım 2 3 gün beklediğimi hatırlıyorum ama çok sıra vardı o dönemlerde
2 gün oldu okumamış daha?Geysu'ya mı baktırsam acaba?Bilmiyorum arkadaşlar fikir verin lütfen?Baya bekletiyo beni son zamanlarda chtra cnm digerini deneyimlemedim .. Keske eski gublerdeki gibi hizla iki gun icjnde yorumlasa:)
Hadi ya çekeyim o zaman.Geysu ne kadar zamanda bakar acaba?Taraca cok bekletmemisti beni aynı gün bakmıştı ama çıkmadı. Chitraya baktirali uzun zaman oldu o da çıkmadı
Yani olan enerjimide aldı diyebilirim ,hiç bir dediği hayatımla ve karşımdaki insanlada örtüşen birşey değildi.birde evlenip ayrılmış biriyle ilişki gördü bana ..saygı duyarım ama bazı ön yargılarım var olması mümkün değil böyle birşey hayatımda.belirttiği zamandada söyledikleri olmadı zaten..enerjisi tutana iyi demekki amaAnladim canim :) Enerji uyusmayinca bi ise yaramiyo :)
Kahve attım canımNe attin canim tarot mu kahve mi ? Hangisinde daha basarili. Bende bugun atayim hemen ya
Ben 2 gün once attım 2. Sıradaydım hemen mesaj atmıs zaten yarın bakıcam diye baktı dedigi günde sorumada hemen döndüKizlar attim geysu ya sabahtan ama hala siradayim
Ben 2 gün once attım 2. Sıradaydım hemen mesaj atmıs zaten yarın bakıcam diye baktı dedigi günde sorumada hemen döndü
Yani olan enerjimide aldı diyebilirim ,hiç bir dediği hayatımla ve karşımdaki insanlada örtüşen birşey değildi.birde evlenip ayrılmış biriyle ilişki gördü bana ..saygı duyarım ama bazı ön yargılarım var olması mümkün değil böyle birşey hayatımda.belirttiği zamandada söyledikleri olmadı zaten..enerjisi tutana iyi demekki ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?